Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ka, man grazu, vien tik saule ka duoda rolleyes.gif pas mus jau kokios 3 savaites jos nesimato doh.gif
Afre, fainai bigsmile.gif saunuole tu! tikrai sukeitus vietom gal labiau pratesimas matytusi g.gif
as siandien bandziau savo koliazui fotografuoti, reiks pasiziuret kas gavosi doh.gif tookia foto gavau, kad nezinau kaip cia geriau padaryti ka doh.gif biggrin.gif

As pavelauvau su draugais, ane? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 22 sausio 2013 - 19:44
QUOTE(Nevute @ 2013 01 22, 19:42)

Nevute, 22 Sau 2013 - 19:42, parašė:

Nevute, 22 Sau 2013 - 19:42, parašė:

man taip mano mokytojas sake  biggrin.gif

man taip mano mokytojas sake  biggrin.gif

oj cia vel Mangute biggrin.gif
Atsakyti
Wauuu kiek prikalbejot mega_shok.gif kaip smagu visos fpdrauges susirado kompaniones wub.gif gaila nera mano kraste prie ko prisiplakt lotuliukas.gif blush2.gif teks kaip vezliui is paskos slinkt doh.gif
Atsakyti
Ne visad foto turi būt giliai ryškios, gražiai susižaidžia Ka foto spalvos su blikiukais. man gražu 4u.gif

Gerai įkalbėjot,sukeisiu vietomis biggrin.gif Nors įdomu kaip draugė sureaguos,kai jos uodegą pilvu palaikėm biggrin.gif.

Ich, ne visada šaunuolė doh.gif Kartais ir š... sumalu kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 22, 19:47)

Afrė, 22 Sau 2013 - 19:47, parašė:

Ich, ne visada šaunuolė  doh.gif Kartais ir š... sumalu kaip reikiant biggrin.gif

Ich, ne visada šaunuolė  doh.gif Kartais ir š... sumalu kaip reikiant biggrin.gif

oi geras bigsmile.gif ten rimtai nugara? galvojau tikrai pilvas ir dar kad pati laikos už to pilvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Afre, ispyldei pratesima. smagu matyti savo nuotraukos tesini, ar pradzia, what ever biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 22, 19:47)

Gerai įkalbėjot,sukeisiu vietomis biggrin.gif Nors įdomu kaip draugė sureaguos,kai jos uodegą pilvu palaikėm biggrin.gif.

Pažiūrėjau dar kartą. Na, rimtai atrodo, kad rankos ant pilvuko. biggrin.gif Bet mintį tavo supratau, ką norėjai padaryti. Gal kiek kitaip reikėjo rankas ar ranką dėti, jei slėpimą norėjai pavaizduoti.. ax.gif smile.gif
Afre, Ich, ačiū už gerą žodį mano saulėtiems žiedams. smile.gif Ir taip, teisingai, čia neturėjo būti aštru.
O šiaip čia tik pažolinėjimai, truputis meditacijos vaizdinių. smile.gif Abstrakcijos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 sausio 2013 - 20:00
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 22, 19:37)

-Tynka-, 22 Sau 2013 - 19:37, parašė:

-Tynka-, 22 Sau 2013 - 19:37, parašė:

Whoa! Labai labai noriu  bigsmile.gif Aš irgi labiausiai domiuosi portretais, ir jb man labai tinka ir patinka (nors spalvų irgi neatsiginu, bet pastaruoju metu kaip tik ir yra noras lįsti į jb)
Būtų žiauriai gerai padraugauti per Skype, o va vasarą gal ir pasimeetintume Pilaitės miškuose  bigsmile.gif Aš tau atsiųsiu AŽ su savo Skype vardu  smile.gif

Whoa! Labai labai noriu  bigsmile.gif Aš irgi labiausiai domiuosi portretais, ir jb man labai tinka ir patinka (nors spalvų irgi neatsiginu, bet pastaruoju metu kaip tik ir yra noras lįsti į jb)
Būtų žiauriai gerai padraugauti per Skype, o va vasarą gal ir pasimeetintume Pilaitės miškuose  bigsmile.gif Aš tau atsiųsiu AŽ su savo Skype vardu  smile.gif

ok, laukiu smile.gif

nu pas mane jau visa klasė susirinko biggrin.gif
reiks stot į pedagoginį, kad nesutraumuočiau netyčia biggrin.gif

ė, kitos senikės, jamkit mokinius. daug laisvų mokinių yra. va mes trise jau pasiėmėm, dar liko.
Ka, manau, gali imt mokinių, nu.
Teka, Tu pas isorą. ana pati dar pablūdija, bet pradžiai tiks pasidalinti patirčiai, ypač apie techninius dalykus. prilaušit, žie, SBM paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 22, 20:44)

ich, 22 Sau 2013 - 20:44, parašė:

ich, 22 Sau 2013 - 20:44, parašė:

aš gal visai ir su tavim padraugaučiau. Panašumų turim, tad manau pavyktų susikalbėti.

Taip pat Afre, jei turi klausimų gali man rašyti. Adresą jau žinai.

Nepykit kitos, kuriom neatsakiau, ar tikėjotės, tikrai rasit draugių smile.gif

Vat pas Sea Girl prašykitės į draugus smile.gif Ji lig ir nei vieno neturi
Ka galėtų irgi į drauges ką nors priimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2013 - 19:57
Po 2 dienu ieskojimo, ka fotografuoti ir po 2 dienu bandymo gerai nufotografuoti keliu 2 ND smile.gif
Pas mane namie truputi minimalizmas, neturiu jokiu tinkamu daiktu fotografavimui doh.gif

1/100 F4 ISO400
user posted image

1/40 F11 ISO800
user posted image

1/30 F25 ISO3200
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 19:55)

sayonara, 22 Sau 2013 - 19:55, parašė:

ė, kitos senikės, jamkit mokinius. daug laisvų mokinių yra. va mes trise jau pasiėmėm, dar liko.

Jatau, bet gi kokia atsakomybė. ohmy.gif Nesijaučiu tokia stipri kaip jūs. Bet vienam žmogui esu davusi pasiūlymą dalyvauti ir mokytis kartu per kokią nors fotosesiją/as. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 19:55)

Teka, Tu pas isorą. ana pati dar pablūdija, bet pradžiai tiks pasidalinti patirčiai, ypač apie techninius dalykus. prilaušit, žie, SBM paskui biggrin.gif

nu gerai gerai, gi nu. ale va ir say iš pradžių sutiko ale padraugaut po laukus, o po to va dėjo į kojas
Atsakyti