Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 22, 19:15)
ok prisišnekėjai, pasveiks vaikas, darysim ką nors:) o dabar reiks buitiaka fotkint namie su vaikais būnant biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif as tik dziaugiuos zinok biggrin.gif
saviski irgi siandien namie pasilikau, sloguot pradejo unsure.gif tai tikiuosi neisisirgs ...
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 19:20)
niekuo negaliu padet, mane pacia pakviete draugauti  biggrin.gif

o tu flickr turi?

bebe.gif

jep, tik nežinau kaip ten reiktų kurį vardą sakyt, kad mane kas atrastų, nes nesinaudojus šimtus metų biggrin.gif
Atsakyti
Vadinasi ėjau į lauką daryti snaigių makro.. Pamiršau žiedus įsidėti. Bet atnešu kitokius žiedus. rolleyes.gif Jei ne saulė, lauke visai nebūtų ką fotografuoti. Ir šiaip, mirštu kaip pasiilgau saulės, šilumos, šviesos.. sad.gif
user posted image
Atsakyti
Ka, grazios pastelines spalvos. otu nebijai taip pries saule fotografuoti? Man sake, jog galima matrica sudeginti, nezinau kiek cia tiesos smile.gif
Atsakyti
Laba vakara mirksiukas.gif atnesu 3 ND ax.gif
35mm
user posted image
65mm
user posted image
135mm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 22 sausio 2013 - 19:33
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 19:27)
Ka, grazios pastelines spalvos. otu nebijai taip pries saule fotografuoti? Man sake, jog galima matrica sudeginti, nezinau kiek cia tiesos smile.gif

Ką? biggrin.gif Čia gi vakaro saulė, o ne dienos. Šiaip pirmą kartą tai girdžiu. ax.gif Ir galvoju, kad nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 12:17)
Tynka, jei nori, draugaukim TA prasme smile.gif
mano pomėgiai panašūs į Yvette, t.y. jb ir portretai, bet manau, kad kaip nors.

Whoa! Labai labai noriu bigsmile.gif Aš irgi labiausiai domiuosi portretais, ir jb man labai tinka ir patinka (nors spalvų irgi neatsiginu, bet pastaruoju metu kaip tik ir yra noras lįsti į jb)

Būtų žiauriai gerai padraugauti per Skype, o va vasarą gal ir pasimeetintume Pilaitės miškuose bigsmile.gif Aš tau atsiųsiu AŽ su savo Skype vardu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 22 sausio 2013 - 19:38
Sveikos 4u.gif
Jūsų tempai kalbėjimo nerealūs blink.gif Nespėju, nors atrodo juk tik namų šeimininkė esu, o laiko tiek pliurpt nerandu biggrin.gif

Dedu Jūsų teismui koliažo pratęsimui
1. Foto _________________________ 2. Mano
user posted image
Atsakyti
Afre, aš sukeisčiau vietomis. Tavo foto tarsi laukimosi, o kita jau to laukimo rezultatas. Bent jau man taip atrodo. smile.gif Gražu.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 22, 20:33)
Ką? biggrin.gif Čia gi vakaro saulė, o ne dienos. Šiaip pirmą kartą tai girdžiu.  ax.gif Ir galvoju, kad nesąmonė.

man taip mano mokytojas sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 22, 19:39)
Afre, aš sukeisčiau vietomis. Tavo foto tarsi laukimosi, o kita jau to laukimo rezultatas. Bent jau man taip atrodo.  smile.gif  Gražu.

Na, gal ir reikia sukeisti... Nu, kad mano rankos už nugaros nufotografuotos. Mergytė mamą apkabinusi, bet matomai suknė tokią vaizdą davė, kad lyg per pilvuką susikabinimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 22 sausio 2013 - 19:43
kažkokia nesąmonė, susižymėjau "cituoti" kelis postus, cituoja tik vieną paskutinį g.gif tikrai greit užsilenks SM

žodžiu, taip
Ka spalvos gražios, bet daugiau... nėra ryškumo objektuose

DoVi, visiškai nėra fokuso trečioj foto

Afrė, gražu. o jei tikrai sukeist vietom?
Atsakyti