Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:01)
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti  bigsmile.gif
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.
Va. ir visa tai per atstumą

aš, aš, aš noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 22, 17:45)
Merginos prasau pakomentuokit 4u.gif likau nepastebeta...4nd
http://farm9.staticf..._415ba6b82d.jpg

man, tai pats objektas labai schmoll.gif , tai susilaikysiu, bet siaip, jei niekas ir nekomentavo, tai nelabai gerai ir geriau perdaryk mirksiukas.gif

kokios fainos draugystes smile.gif as irgi mielai padraugauciau su kuonors sitoj srity, nes savo aplinkoj neturiu nieko besidominciu fotografija ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie portretus uzerktom akim....tokiu beveik neturiu(iskyrus miegancius vaikus)...Va cia vienas is vos keleto...kas uzmerktom akim, kas placiai atmerktom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 17:01)
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti  bigsmile.gif
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.
Va. ir visa tai per atstumą

na va, pavelavau
bet noreciau labai labai labai buti kieno nors mokine per atstuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 22 sausio 2013 - 18:00
Projektas 12
Paprastumas.

user posted image

A čia šiaip

user posted image

user posted image

Atsakyti
fiesta1 už rožės matau gražų fona, bet objektas tai nea, aš geles labai myliu bet ji čia taip pigiai nudrėbta, atsiprašau už išsireiškimą, siūlyčiau susirasti kitą objektą ax.gif

Labai smagu kad temoj mokytojų/mokinų atsiranda, aš tai nieko pamokint negalėčiau, na gal PS, bet ji mokinu už pinigus, o draugauti ar mano modeliu pabūt neatsirado kviečiant, tai aš labai ramiai save nurašau į nepopuliariųjų sąraša.

P.S Yvetės matymo ir aš norėčiau išmokti, ai dar jos komentarai man wub.gif
Atsakyti
alabama, as jau flickr rasiau, kad mergytes blakstienos tai fantastika!
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 22, 18:00)
na va, pavelavau
bet noreciau labai labai labai buti kieno nors mokine per atstuma  smile.gif

Tau nepriklauso, nebesi pradinukė biggrin.gif kaip ir mamagutei tongue.gif
bet jei norit ir abi pažadat neužversti nerealiais kiekiais "darbo", galim padraugaut asmeniškai kartais. skaipu. kitur man per daug laiko užimtų.

Tynka, jei nori, draugaukim TA prasme smile.gif
mano pomėgiai panašūs į Yvette, t.y. jb ir portretai, bet manau, kad kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 18:15)
alabama, as jau flickr rasiau, kad mergytes blakstienos tai fantastika!

O man nerodo komentaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 19:19)
O man nerodo komentaro unsure.gif

as grupej parasiau po projekto nuotrauka blush2.gif ups... cia Mangute jei ka biggrin.gif is seses parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nevute: 22 sausio 2013 - 18:26
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 22, 19:00)
Kalbant apie portretus uzerktom akim....tokiu beveik neturiu(iskyrus miegancius vaikus)...Va cia vienas is vos keleto...kas uzmerktom akim, kas placiai atmerktom biggrin.gif

mergyte kaip is filmuko.. nu toookia tokia.. strazdaneles jai priduoda savito zavesio wub.gif (vis dar Mangute)
Atsakyti
Alabama, tavo vaikai labai nuostabus bigsmile.gif projekto nuotrauka, super

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 22, 18:15)
o draugauti ar mano modeliu pabūt neatsirado kviečiant, tai aš labai ramiai save nurašau į nepopuliariųjų sąraša.

unsure.gif kazka matyt praleidau g.gif kur kvietei ir ka? mes gi kaimynkos beveik, as tai mielu noru pasirasyciau su tavim viskam biggrin.gif
Atsakyti