Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

turėčiau dar paminėti, kad pas mane išmoksit portretus su užmerktom akim kepti biggrin.gif viską centruosit arba į kampą įsprausit ir aišku viską į jb versit biggrin.gif
pagalvokit ar tokios foto jum patiktų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:01)
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti  bigsmile.gif
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.
Va. ir visa tai per atstumą

Yvette, manau reik skelbti konkursą, nes susipešim cool.gif Nu noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 22, 18:32)
Yvette, manau reik skelbti konkursą, nes susipešim  cool.gif Nu noriu  smile.gif

manau, kad visai gerai sutartume smile.gif jei rimtai rašėi, kad nori, tai taip i sutariam.

Turiu draugę biggrin.gif

Ieškokit ir kitos draugių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2013 - 17:34
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 17:11)
atvirukas jau pakeliui.
Aš kaip minėjau, į mokinukes imčiau tik tą, kuri mano ritmu kvėpuoja. Kaip pvz. galėčiau paminėti Eriką. Tiesiog turi būti abipusis ryšys, stiliai panašūs, pagarba abipusė ir t.t. Erika tik pvz, jei ką  bigsmile.gif  Jai pamokų nereikia, pati iš jos galėčiau imti

p.s. ir mano būsima mokinukė galėtų būti ta, kuri sudalyvavo šeštadienio arba

wub.gif dėkinga, Tau už daug ką, jei ne Tu, kaži ar būčiai čia atklydus, nenutuokiu kiek žinočiau dabar. Tikrai labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 sausio 2013 - 17:36
sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:33)
manau, kad visai gerai sutartume  smile.gif jei rimtai rašėi, kad nori, tai taip i sutariam.

Turiu draugę  biggrin.gif

Ieškokit ir kitos draugių  biggrin.gif

vualia bigsmile.gif
bet tai sėkmingašnd man diena, naujiena viena po kitos tik ritasi ritasi bigsmile.gif . biggrin.gif
ačiū, Yvette 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 22, 18:36)
vualia  bigsmile.gif
bet tai sėkmingašnd man diena, naujiena viena po kitos tik ritasi ritasi bigsmile.gifbiggrin.gif
ačiū, Yvette  4u.gif

o kas dar išsirito ?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 17:28)
lotuliukas.gif  aš irgi sudalyvavau. kuri kurią turėtų mokinti  lotuliukas.gif

Yvette, nesijuok cool.gif noreciau as tavo matymo ismokti ax.gif
Bet, rasydama puikiai zinojau, kad tik katina uz usu tampau... biggrin.gif kazkiek ir bijociau isipareigoti, nes bijociau "pavesti" su uzduotim...4 vaikai biski pakoreguoja hobio reikalus cool.gif
Atsakyti
Lig ir prieš metus buvau suradusi pvz. foto ir po du lig portretukus uždavusi kiekvienai dalyvei. Gal kas netingi tokią užduotėlę dabartinėms dalyvėms surašyti.
Man tai nesigaus, ruošiuos dviem egzaminam. Bet pamenu po praeitos užduoties kai kas tikrai papildė savo portfolio neblogom foto.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:37)
o kas dar išsirito ?

visokie kiaušiniai.. ant vieno parašyta 'darbas', ant kito 'hobis', ant trečio 'draugystė', ir va dar vienas mišrūnas, smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos prasau pakomentuokit 4u.gif likau nepastebeta...4nd
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Yvette ech gaila nespejau, noreciau turet mokytoja, kad ir per atstuma smile.gif
O portretus as myliu labai, su gamta man sekas sunkiai pvz. Bent jau as taip manau smile.gif
Atsakyti