turėčiau dar paminėti, kad pas mane išmoksit portretus su užmerktom akim kepti viską centruosit arba į kampą įsprausit ir aišku viską į jb versit
pagalvokit ar tokios foto jum patiktų
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:01)
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.
Va. ir visa tai per atstumą
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.
Va. ir visa tai per atstumą
Yvette, manau reik skelbti konkursą, nes susipešim Nu noriu
QUOTE(Rittule @ 2013 01 22, 18:32)
Yvette, manau reik skelbti konkursą, nes susipešim Nu noriu
manau, kad visai gerai sutartume jei rimtai rašėi, kad nori, tai taip i sutariam.
Turiu draugę
Ieškokit ir kitos draugių
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 17:11)
atvirukas jau pakeliui.
Aš kaip minėjau, į mokinukes imčiau tik tą, kuri mano ritmu kvėpuoja. Kaip pvz. galėčiau paminėti Eriką. Tiesiog turi būti abipusis ryšys, stiliai panašūs, pagarba abipusė ir t.t. Erika tik pvz, jei ką Jai pamokų nereikia, pati iš jos galėčiau imti
p.s. ir mano būsima mokinukė galėtų būti ta, kuri sudalyvavo šeštadienio arba
Aš kaip minėjau, į mokinukes imčiau tik tą, kuri mano ritmu kvėpuoja. Kaip pvz. galėčiau paminėti Eriką. Tiesiog turi būti abipusis ryšys, stiliai panašūs, pagarba abipusė ir t.t. Erika tik pvz, jei ką Jai pamokų nereikia, pati iš jos galėčiau imti
p.s. ir mano būsima mokinukė galėtų būti ta, kuri sudalyvavo šeštadienio arba
dėkinga, Tau už daug ką, jei ne Tu, kaži ar būčiai čia atklydus, nenutuokiu kiek žinočiau dabar. Tikrai labai labai
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:33)
manau, kad visai gerai sutartume jei rimtai rašėi, kad nori, tai taip i sutariam.
Turiu draugę
Turiu draugę
vualia
bet tai sėkmingašnd man diena, naujiena viena po kitos tik ritasi ritasi .
ačiū, Yvette
QUOTE(Rittule @ 2013 01 22, 18:36)
vualia
ačiū, Yvette
ačiū, Yvette
o kas dar išsirito ?
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 17:28)
aš irgi sudalyvavau. kuri kurią turėtų mokinti
Yvette, nesijuok noreciau as tavo matymo ismokti
Bet, rasydama puikiai zinojau, kad tik katina uz usu tampau... kazkiek ir bijociau isipareigoti, nes bijociau "pavesti" su uzduotim...4 vaikai biski pakoreguoja hobio reikalus
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:37)
o kas dar išsirito ?
visokie kiaušiniai.. ant vieno parašyta 'darbas', ant kito 'hobis', ant trečio 'draugystė', ir va dar vienas mišrūnas, smagu
Yvette ech gaila nespejau, noreciau turet mokytoja, kad ir per atstuma
O portretus as myliu labai, su gamta man sekas sunkiai pvz. Bent jau as taip manau
O portretus as myliu labai, su gamta man sekas sunkiai pvz. Bent jau as taip manau