Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Man irgi nesąmonės darėsi su puslapiais, turbūt visiems iš standartinio auomatiškai kažkaip pasikeitė į linijinį+ , atkeiskit ir bus ok wink.gif

Rittule, man patiko tavo pirmoji foto, antra kažkaip nekabina, ir joje man veidukas atrodo tamsokas g.gif
neiste, tavo tikrai labai fainos, ypač antroji!

QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 03:33)
o kokie nustatymai, kur katinas? na ta geroji foto?

1/60, f/3.5, ISO 400, 50 mm.

QUOTE(Suprem @ 2013 01 22, 04:47)
Tynka-o objektyvas tas pats tu dvieju foto su vaikiuku? smile.gif

Geras klausimas thumbup.gif Norėjau apie tai paminėti, kai kėliau, bet pamiršau. Objektyvas tikrai kitas. Pirmoj foto kitinis (18-55), antroje- portretinis 50 mm 1.4 4u.gif Labai juo džiaugiuosi ir dabar naudoju tik jį, nebent reikia mažoj patalpoj nufotkinti taip, kad tilptų visas kambarys- tada jau šis visai netinka.

Šitoj vietoj būtų teisinga parodyti, kaip "tobulėjau" su kitiniu biggrin.gif

2010 vasara:

user posted image

2010 žiema:

user posted image

2011 vasara:

user posted image

2011 žiema:

user posted image

Kaip matote, nelabai žymus progresas.. progresas kažkaip mistiškai susisiėjo su naujo objektyvo įsisgyjimu hihihi.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 05:02)
aš irgi Vilniuje, tik kitam gale. nors nevisai kitam, už Spaudos rūmų tolyn į laukus.

Ooo, tai prašysiuos truputį padraugauti, kai liepos mėn svečiuosiuos savo mergautiniuose namuose pas mamą bigsmile.gif biggrin.gif Aš ten daug metų gyvenau...

P.S. ačiū toms, kurios pastebėjo mano progresą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 22 sausio 2013 - 17:26
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti bigsmile.gif
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.
Va. ir visa tai per atstumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2013 - 17:00
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:01)
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti  bigsmile.gif
Tai yra, padėti žengti pirmus žingsnius fotografijos kelyje. Galiu užduočių duoti, paskui pakomentuoti. Laiko tam daug neturėčiau. Manau, kad labiausiai tiktų mokinukė, kuri kvėpuotų mano ritmu, nesiožiuotų, nenuleistų greitai rankų. Ir svarbiausia neįsižeistų dėl mažiausių sukritikavimų.

Ui kaip faina butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:01)
Pagalvojau, kad visai galėčiau su kuo nors asmeniškai padraugauti  bigsmile.gif

As tai noreciau, bet turbut nieks manes neimtu i mokines cool.gif .
(as buvau rasiusi savo adresa i az, nezinau ar gavai...)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 18:04)
As tai noreciau, bet turbut nieks manes neimtu i mokines  cool.gif .
(as buvau rasiusi savo adresa i az, nezinau ar gavai...)

atvirukas jau pakeliui.

Aš kaip minėjau, į mokinukes imčiau tik tą, kuri mano ritmu kvėpuoja. Kaip pvz. galėčiau paminėti Eriką. Tiesiog turi būti abipusis ryšys, stiliai panašūs, pagarba abipusė ir t.t. Erika tik pvz, jei ką bigsmile.gif Jai pamokų nereikia, pati iš jos galėčiau imti

p.s. ir mano būsima mokinukė galėtų būti ta, kuri sudalyvavo šeštadienio arba linijų konkurse.
Nes jei tam neprisiruošėt, nemanau, kad prisiruoštumėt ir kitom užduotim. Ta linijų užuotis juk mokymosi procesas bigsmile.gif

Kiek dau reikalavimų biggrin.gif manau daug norinčių atkrito. pasimečiau kas liko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2013 - 17:20
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:11)
atvirukas jau pakeliui.

Aciu ax.gif . Per savo 5ND susimasciau, kaip visgi galima paskatinti savo vaika graziuoju (as taip ir darau, bet dazniau reiktu biggrin.gif ), o ziuredama i atvirute vis prisiminsiu kaip ja gavau mirksiukas.gif . Nors skamba gan vaikiskai, bet wub.gif ...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 22 sausio 2013 - 17:21

Patarkit, kur pasimokyti nors kazkiek privaciai Vilniuj ar Klaipedoj.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 22, 17:37)
tikrai taip smile.gif ačiū!
nuostabiai, neiste!
aha, ir dar fiesta1 su ND kaip visada iškraipo psulapį  cool.gif  smile.gif

tai gal blogai ikeliu?as sumazinu ir keliu salia viena kitos nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 18:24)
Patarkit, kur pasimokyti nors kazkiek privaciai Vilniuj ar Klaipedoj.

efoto ar kudroj kokioj pasiklausinėk. Na arba pas Svetlaną Baturą į Kauną nulėk. Tikrai nesigailėsi
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 17:11)

p.s. ir mano būsima mokinukė galėtų būti ta, kuri sudalyvavo šeštadienio arba linijų konkurse.
Nes jei tam neprisiruošėt, nemanau, kad prisiruoštumėt ir kitom užduotim. Ta linijų užuotis juk mokymosi procesas  bigsmile.gif

Kiek dau reikalavimų  biggrin.gif  manau daug norinčių atkrito. pasimečiau kas liko  biggrin.gif

As sudalyvavau sestadieniniame/liniju konkurse bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 22, 18:27)
As sudalyvavau sestadieniniame/liniju konkurse bigsmile.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif aš irgi sudalyvavau. kuri kurią turėtų mokinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Yvette, o gal mane priimtum? friends.gif
Atsakyti