Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 15:10)

galėtumei ir tu įmesti savo tobulėjimo kelią, mano akimis, tai labai labai patobulėjai drinks_cheers.gif

Atėjo ji kaip neformalė (juodai blatos, grūdas), tada ją išvedėm iš kelio ir ji pradėjo nesąmones dėt su neštukėm ir obuoliais, tada pradėjo nieko nebedėt čia ir ištobulėjo paslapčia, va biggrin.gif
Atsakyti
neiste, saunuole! antras - super.
Atsakyti
neiste , stipriai tu čia!!!!! bigsmile.gif wow! thumbup.gif Šaunuolė tikrai.. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif buvau pristabdzius su ND ,nes nenorejau tersti tokios grazios jusu tobulejimos temos.Esat Saunuoles! buvo grazu ziureti kaip kopiat laipteliais i virsu.
o dabar vel ...4 ND
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 15:13)
Atėjo ji kaip neformalė (juodai blatos, grūdas), tada ją išvedėm iš kelio ir ji pradėjo nesąmones dėt su neštukėm ir obuoliais, tada pradėjo nieko nebedėt čia ir ištobulėjo paslapčia, va biggrin.gif

aš nepamenu tų neformaliųjų g.gif biggrin.gif aš pamenu su jos vaikučiu ir kalėdiniais žaisliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 15:20)
aš nepamenu tų neformaliųjų g.gif  biggrin.gif aš pamenu su jos vaikučiu ir kalėdiniais žaisliukais biggrin.gif

Aš tai gerai pamenu biggrin.gif Nes ji taip įdomiai pradėjo, o po to, kad pradėjo pievas daryt, jetus galvoju, vaike, kur eini. Ir staiga, šnai, vieną dieną žiūriu, omg vaikas, kad užaugo biggrin.gif Kartais net knietėdavo pasakyt, nu įdėk ką čia, įdėk, o tai čia visos ir prisimins tas nėštukes ir pan. nesąmones kur buvo. Nu gal nesupyks neistė, nes čia šiaip pagiriamoji kalba yra biggrin.gif
Atsakyti
ar čia man vienai visuose puslapiuose meta pirmo psl pirmą žinutę? biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau supratau, kad reiks perdaryt 3 ND...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 15:54)

Išsipildys mano svajonė ir nusprogs šitas forumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 16:54)

Man irgi meta.

Neiste tikrai labai grazu!
Atsakyti
Man ir meta. Nieko nesupratau kodel.
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 17:23)
Aš tai gerai pamenu biggrin.gif Nes ji taip įdomiai pradėjo, o po to, kad pradėjo pievas daryt, jetus galvoju, vaike, kur eini. Ir staiga, šnai, vieną dieną žiūriu, omg vaikas, kad užaugo biggrin.gif Kartais net knietėdavo pasakyt, nu įdėk ką čia, įdėk, o tai čia visos ir prisimins tas nėštukes ir pan. nesąmones kur buvo. Nu gal nesupyks neistė, nes čia šiaip pagiriamoji kalba yra biggrin.gif

Man labai faina, tu tik rasyk rasyk lotuliukas.gif Reiketu archyvuose pasiknisti ir imesti pirma foto, kuria cia keliaU, ten tokia mergaite kryziu kalne fotografuota buvo, jos emocija labai nuotaikinga, o uz nugaros- kryziai biggrin.gif . Dar prisimenu viena be fokuso portretuka ir tu bandei gelbet biggrin.gif
O siaip ir flickrej matosi patobulejimas, nors man daug kas ir is 2012 vasaros nebepatinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 22 sausio 2013 - 16:05