QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 13:50)
Ir kiek
?
perspausdinu (atsiprašau už paklodę
), ką jis man parašė (čia kursai Londone, kai jis buvo atvykęs):
jei trumpai programa tokia: fotografuojame 5 dienas nuo ryto iki yra jegu ir galimybiu. Kiekviena diena palieciame skirtingas temas:
- modelio valdymas, psichologija ir manipuliavimas, kaip priversti daryti tai, kas reikalinga fotografui, kaip pasiekti teisinga busena jame ir tai pamatyti ir tt.
- poros fotografavimas, kaip sukurti jausmus nuotraukuose, kaip juos uzkurti taro dvieju modeliu ir tai parodyti, kaip parodyti istorija ir is ko ji susideda
- sviesos ir aplinkos ikomponavimas i kadra, idomus kompoziciniai sprendimai
- gatves fotografija, kodel ji svarbi, pastabumo ugdymas
- fashion fotografija
- nude fotografija
ir pan. Temas parenkame pagal mokinio poreikius. Visa tai kainuoja 1500EUR. Nuodugniai pasakoju absoliuciai viska, kuo pats tikiu ir kas mano atveju veikia. Kiekvienoje fotosesijoje pasiekiame reikalinga rezultata. Paskui ziurime i tavo nuotraukas, analizuojame kas gerai, kas blogai. Palieciame apdorojimo klausimus....
Vienu zodziu labai intensyvus kursas kuriuo metu visas kitas gyvenimas yra visiskai isbraukiamas.
Pries tai ir po to daug namu darbu ir patikrinimu. Turesi atlikti 5 fotosesijas pati
ismoksi daug, tobulesi sparciai, jei aisku noresi sunkiai dirbti.
dirbame su stilistais, grimeriais, paruosiame ivaizdi ir daug daug kalbame ir bandome, mokomes dirbti komandoje ir tt.
QUOTE(neiste @ 2013 01 22, 14:46)
Atnesu ir as kelis portretukus, nes laabai seniai besirodziau.
antra ir man labai labai patiko
galėtumei ir tu įmesti savo tobulėjimo kelią, mano akimis, tai labai labai patobulėjai