Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 13:40)

Ku rodyt? g.gif Uzpakalio negana? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 22, 13:31)
MissK cia buvo mano nuotrauka su dieduku, na tikrai negalvojau, kad bus toks pratesimas  biggrin.gif

hihi tongue.gif Ka butum pati darius?
Atsakyti
Linksmai gyvenat... pavydu darosi... 4u.gif as truputi pasitrankiau po ligonines ir gryzau namolio... reikia kibti i darbus, bet pirmiausia reiketu vaikus susirinkti... lotuliukas.gif
Koliaza jau naktimis sapnuoju, nerandu nei melynu ememdens'u nei dryzuotu siaudeliu umn.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 14:12)

Šiaip niekad nebuvau jokiuose fotografijos kursuose... norėčiau vien dėl įdomumo...bet pas mus daro tik Pocėjus, "mažumėlę" brangokai daro blush2.gif

Ir kiek ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 22, 14:43)
hihi  tongue.gif  Ka butum pati darius?

Keleta variantu turejau galvoje, vienas is ju, tai kokia senute apsikabinus vaika sedetu ir klausytu kaip diedukas groja. Kazkodel sitas variantas pats pirmas buvo atejes i galva:)

Pirmas koliazas su moteriske, tai kadangi tai mano diedukas, nu man niekaip nesiziuri kartu, nes toks grubus pratesimas, o diedukas na toks geretis,o su vaiku jau ziurisi. Toks mano manymu labiau tinka.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 22, 12:46)
Teka matrioskos kaip objekta sman rodos geras, tik pagrindo kito paziurek smile.gif

nu ok...

QUOTE(isora @ 2013 01 22, 13:05)
Bandymai su žiedais macro.. Jetus kaip sunku, vaikas kojas judina judina, galvojau surišiu aš jį.. blush2.gif

o man visai nieko. nu bet ką aš išmanau biggrin.gif

QUOTE(Miss K @ 2013 01 22, 13:33)
Labiau SM tinkantis koliazas:

Kai aš mažas buvau...
Turiu ir ne aukstyn kojom, stai cia: http://www.flickr.co...in/photostream/

man vėl nepatinka. nesiriša man jos visai

QUOTE(Suprem @ 2013 01 22, 13:36)
Bandau dar linijas smile.gif

paprasta, kaip ir mano žaliuzė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 sausio 2013 - 13:58
QUOTE(Stikline @ 2013 01 22, 11:22)
Vau..patiko drąsi mintis...tik prie išpildymo reikėtų padirbėt  smile.gif
Aš čia į draugysčių temą... turiu šiaulietėms pasiūlymą...galėtumėm kada nueit į kokią fotografijų parodą kartu...ar ką  biggrin.gif  kiek galima gert lates ir ėst  biggrin.gif (nors po viso proceso galima aišku  biggrin.gif ) [beje, S.J. foto radau Lt  spaudos fotografijos knygoj '10]  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As uz.

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Na ką, pagaliau turiu ir rodau savo 3 ND ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 22 sausio 2013 - 14:28
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 13:50)
Ir kiek  ax.gif  ?

Daug... biggrin.gif kiek mes kalbėję tai sakė apie 5000lt už kelias ten dienas.. Plius su Babičium jie lyg žadėjo kursu vestuvių fotografavimo daryt bet nedarė ... o gal.. reiks užklaust ar nesusirinko grupė..nee norinčiu mačiau buvo.. g.gif
Kiek aš pas jį albumų jo varčius tai man nerealios foto..bet ot kaip matos iškart, kad vyras fotografuoja... pas juos kitokios foto bet į savo pusę gražios ir geros..plius atrodo visos detalės kaip tyčia tobulai susižaidžia kadre.. thumbup.gif

Aj ta pėdutė šudeliakas čia.. tik mėginau tuos daiktus i fsio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 22, 14:27)
Sveikos merginos  4u.gif

Na ką, pagaliau turiu ir rodau savo 3 ND  ax.gif

nu aš aišku neturiu teisės nieko turbūt sakyt, bet... per daug čia to šabakštyno. būtų gerai, kad tas pagrindinis objektas būtų labiau išskirtas
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 22, 16:06)

As ir smile.gif Ir dar..Stikline, to barmeno nr as gavau biggrin.gif Sakau pafotografuojam jauna, grazu cool.gif ?
Atsakyti
Kas dėl linijų užduoties, svarstau, ką daryti, turiu spalvotas, nemoku daryt nespalvotų - niekad nedarius, bet manau, tos nuotraukytės geriau atrodytų JB. Tai gal kelt spalvotas?
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 14:05)
Pirmi blynai, tai pastebėjimo ir nesitikiu, bet vistiek įkelsiu.. irnesakyk.gif

man tai visai gražiai žiūrisi ta pėdutė

QUOTE(sbo @ 2013 01 22, 15:27)
Na ką, pagaliau turiu ir rodau savo 3 ND  ax.gif

margalynių margalynė, fokuso nematau lens.gif
Atsakyti