Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 12:33)
Ok, dar viena nuoroda.Cristina Garsia Rodero-viena iš Magnum fotografių, čia jos darbas "Haičio ritualai"
Man beprotiškai gražu.

Haiti

Tikrai gražu... Kiek judesio, kiek emocijos... Neįmanoma atsižiūrėt.
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 08:16)
bet mane prajuokino drąsumas. na taip, vulgarus pavadinimas, kumpis toks apetitnas, koja sniege nupurtė iš šalčio, per sterili aplinka koliažui su dieduku, bet iš principo gerbiu už idėją ir drąsą. kas modelis?
tas diedelis - ne estetikos viršūnė ir ne stiliaus ikona, kaimietis su akordeonu, tad gal ponia ir per puošni, bet mintį pavysčius toliau link susivėlusios pagyvenusios kaimo gražuolės kaimo aplinkoje prie murzino pečiaus galėjo gautis geras koliažas smile.gif

tai vat pritarsiu, kad reikia didesnio suderinamumo...nes dabar pana yra lyg iš miesto balkono, o diedukas - kaimo pirkios...užtai sunkiai tas koliažas žiūrisi g.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 22, 11:24)
Kaunietėms ir ne tik:) Kursai pas SVETLANĄ BATURĄ
Vasario 3, sekmadieni kvieciu i fotografijos kursus. Si karta uztruksime visa diena.
Pradesim nuo teorijos bet daug demesio skirsiu paciam forografavimo procesui, sviesai, kompozicijai, nuotrauku tvarkymui naudojant paprasciausias nemokamas programas, lightrooma, photoshopa.
O kiekvienas atvykes gaus portreta dovanu smile.gif
Veiksmo vieta - Kaunas
Del registarcijos ir klausimu prasau rasyti i svetlana.batura@gmail.com
Kursų kaina 250

ech...ech...beliek tik padūsauti verysad.gif norėč.

Šiaip niekad nebuvau jokiuose fotografijos kursuose... norėčiau vien dėl įdomumo...bet pas mus daro tik Pocėjus, "mažumėlę" brangokai daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 22, 11:22)
Aš čia į draugysčių temą... turiu šiaulietėms pasiūlymą...galėtumėm kada nueit į kokią fotografijų parodą kartu...ar ką  biggrin.gif  kiek galima gert lates ir ėst  biggrin.gif (nors po viso proceso galima aišku  biggrin.gif ) [beje, S.J. foto radau Lt  spaudos fotografijos knygoj '10]  mirksiukas.gif

Aha aha smile.gif Mačiau Laiptuose yra univero baigiamųjų paroda, prieš paėdimą gal tiktų biggrin.gif
Na gal tada ne toks ir blogas tas S J, kad į knygą įdėjo bigsmile.gif

Isora-man ta pėdutė nilabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 11:12)

Šiaip niekad nebuvau jokiuose fotografijos kursuose... norėčiau vien dėl įdomumo...bet pas mus daro tik Pocėjus, "mažumėlę" brangokai daro blush2.gif

Brazzi irgi daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2013 01 22, 13:17)
Brazzi irgi daro  4u.gif

nu žinau, bet aš ten nenoriu...ne visai ta sritis, kur norėč gilintis ir šiaip man jis kaip fotografas neimponuoja blush2.gif netikiu, kad jo kursuose kažką įdomaus ir naudingo sužinočiau.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 11:23)
nu žinau, bet aš ten nenoriu...ne visai ta sritis, kur norėč gilintis ir šiaip man jis kaip fotografas neimponuoja blush2.gif netikiu, kad jo kursuose kažką įdomaus ir naudingo sužinočiau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 22, 12:10)
gruodzio gale as kaip tik maliausi tam rajone.labai netoli Taves  tongue.gif pagalvojau, nu ir sutapimas. buvau net iki vieno ezerelio nuejus, ir iki Pupos  lotuliukas.gif

nu va smile.gif
Atsakyti
Jeigu būčiau visai žalia naujokė, eičiau aš ten. Tikiu, kad kažkiek padėtų tie kursai, o ir šiaip praplėstų truputį žinias.
Atsakyti
MissK cia buvo mano nuotrauka su dieduku, na tikrai negalvojau, kad bus toks pratesimas biggrin.gif
Atsakyti
Nu ok, aciu 4u.gif Komentarus susikonspektavau, turiu n+1 ideju, ka buciau galejus daryti kitaip. Sekanciam kartui. smartass.gif

Say, modelis tai drauge, ji pas mane daznai visokiems kaimynu siurpinimams pasiraso biggrin.gif

Labiau SM tinkantis koliazas:

user posted image

Kai aš mažas buvau...

Turiu ir ne aukstyn kojom, stai cia: http://www.flickr.co...in/photostream/

Visi iki siol apklaustieji sake, kad zemyn kojom atrodo geriau, bet man aukstyn kojom harmoniskiau linijos susigroja ir pabrezia kontrasta.

Bet kokiu atveju - laukiu pomidoru biggrin.gif
Atsakyti
Bandau dar linijas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 22 sausio 2013 - 13:52
QUOTE(Miss K @ 2013 01 22, 14:33)
Say, modelis tai drauge, ji pas mane daznai visokiems kaimynu siurpinimams pasiraso  biggrin.gif

RODYK smile.gif
Atsakyti