Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2013 01 22, 12:15)
fokusas yra,bet del tos juosteles nizinau  biggrin.gif
jei zinai pati,kad ta juostele kliuna, gal perdaryk. ne ant palanges bet atsuk matrioskas i lango puse, ta prasme perkelk jas.ant stalo kokio pasidek.

bėda ta, kad pas mus vienintelė vieta ant tos palangės, kur šviesu doh.gif na jaučiu tikrai reiks laukt, kol su merginom išeisim į lauką, ten tikrai rasiu, ką fotkint
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 12:10)
Apie Sally Mann norite?

Plyyyz, neee.. lotuliukas.gif nu arba aš nežėsiu, naujokės lai pasigroži, aš gi rožinė pypa.. lotuliukas.gif mane vaikas pepa vadina.. lotuliukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 12:13)
tai ir aš noriu ir aš  biggrin.gif

Tai lysk į kiemą arba į svečius .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 12:19)
Plyyyz, neee.. lotuliukas.gif nu arba aš nežėsiu, naujokės lai pasigroži, aš gi rožinė pypa.. lotuliukas.gif mane vaikas pepa vadina.. lotuliukas.gif
Tai lysk į kiemą arba į svečius .. biggrin.gif

šiandien nesigaus, rytoj irgi turbūt namie tupėsim, bo baisulinius šalčius praneša...gal ketvirtadienį kokį g.gif jei atšils bent jau iki kokių -12 biggrin.gif
Atsakyti
Teka, prisistumk stala arciau palanges,pasidek matrioskas ant stalo, o pati stok nugara i langa, siek tiek sonu,kad visai jau neuzdengtum sviesos ir fotkink.
palauk,ka kitos pasakys.gal uzskaitys. as tai 50/50 duodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 13:13)
Mano manymu, fokusas gerai matos, tik vat tas blizgesys gal blaško. Nieko netaisiau

foną siūlyčiau kitą pasirinkt smile.gif
Atsakyti
Pabusiu tundra, kas ta SBM?
Nu prisiziurejau foto, net akys apraibo wacko.gif ale kad suzavejo, negaliu pasakyt... bet paganyt akis visai idomu.
Atsakyti
Na ne tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 12:20)
šiandien nesigaus, rytoj irgi turbūt namie tupėsim, bo baisulinius šalčius praneša...gal ketvirtadienį kokį g.gif  jei atšils bent jau iki kokių -12 biggrin.gif

o aš lysiu į laukus, vyrus į mašiną ir paleis kur po pievas .. biggrin.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 22, 12:26)
Pabusiu tundra, kas ta SBM?
Nu prisiziurejau foto, net akys apraibo wacko.gif ale kad suzavejo, negaliu pasakyt... bet paganyt akis visai idomu.

SBM? mmmm.... wub.gif paieškok atrasi.. biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 12:29)
Na ne tai ne.

Čia tik aš jau prinagrinėjus ją, kitos gal nematė, tai kelk, neklausyk mano vienos čia nuomonės.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 12:05)
Ot, tai kaimynkos.. bigsmile.gif  nori į laukus?  bigsmile.gif  biggrin.gif
ooo, da viena, a kad netoli, per laukus per laukus ir svečiuose su pyragais.. ir žinok turiu stopkę nuo pirmos juostos, gausit kelt su manim .. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ir i tuos laukus visai noreciau.. blush2.gif tik jau kai siek tiek susiltu.. nes dabar tikrai per salta eit.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 12:36)
o aš lysiu į laukus, vyrus į mašiną ir paleis kur po pievas .. biggrin.gif

čia ryt ar šiandien? jei ką, dar pasirašysim ryt smile.gif

nekelsiu tų matrioškų. nepatinka man jos. vadinas nevykusiai pasirinktas objektas. ieškosiu ko nors gražesnio
Atsakyti
Teka matrioskos kaip objekta sman rodos geras, tik pagrindo kito paziurek smile.gif
Atsakyti
Bandymai su žiedais macro.. Jetus kaip sunku, vaikas kojas judina judina, galvojau surišiu aš jį.. blush2.gif

user posted image

Pirmi blynai, tai pastebėjimo ir nesitikiu, bet vistiek įkelsiu.. irnesakyk.gif

Beje, Sea , nuostabiai mažiukas nufotigrafuotas.. bigsmile.gif Man taip prie dideliausiu noru gražiai neišeina, nesuprantu, kaip aš taip visad nugrybinu.. schmoll.gif
Atsakyti