gal kas prisijungs prie http://www.clothingattesco.com, Svencionys, galiu persiusti
Ar yra mamyciu norinciu prisijungti prie e5p? Turiu keleta daikteliu dar truksta, tad kvieciu jungtis, siandien po papildymo noreciau uzsakyma daryti
Kas pirkote ir jau gavote mangooutlet.com, kas šiemet veža? Vis dar DHL?
QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 01 22, 09:29)
dviračius mytoys?
mums reikai pradėti ieškotis, pirksim vyresnėliui dvirati. reikia ūgiui 120 ir su papildomais ratukais, nes jis nevažinėjęs visai beveik.
mums reikai pradėti ieškotis, pirksim vyresnėliui dvirati. reikia ūgiui 120 ir su papildomais ratukais, nes jis nevažinėjęs visai beveik.
aš irgi šiuo metu žiūrinėju. galvoju, gal kol ne sezonas, galima kokią gražią kainą surasti. ieškausi, kad papildomi ratukai būtų ne plastmasiniai, o guminiai. daug minkščiau jie atsispiria nuo žemės. tie plastmasiniai man visai nepatiko, bent jau to dviračio, kurį pernai nuomoje išbandėm. aišku, nuomoje gali būti ir visai prastas tas dviratukas radau va tokį universalų daiktą. brangesnis variantas man pasirodė vertas dėmesio. o šiaip kol ieškau, prisiskaičiau visokių straipsnių, kaip pasirinkti vaikui dviratį, tai manoma, kad geriau mokyti iš karto be papildomų ratukų. jeigu neišeina, iš pradžių ant balansinio dviračio bandyti. ir pati, ir vyras be ratukų išmokome, bet vistiek atrodo, kad su ratukais drąsiau
QUOTE(Fitzy @ 2013 01 22, 13:56)
Kas pirkote ir jau gavote mangooutlet.com, kas šiemet veža? Vis dar DHL?
Taip
sveikos, merginos. ir vel prasau pagalbos, internete aiskiai niekur nerandu. man reikia atitaikyti vaikams batu dydzius is europietisko i amerikietiska. vyresnis nesioja 33 - 34, o mazylis 24- 25. kokie dydziai amerikoje sie yra? reikia skubiai
QUOTE(Sense @ 2013 01 22, 13:15)
Reik į ryškiausią ir didžiausią žiūrėt ...
aciu.
o dar pirkot visos BIO akmeni. man atrodo, kad ju yra dvieju rusiu. ar ne?
galima nuoroda?
QUOTE(*Bitukas* @ 2013 01 22, 12:45)
Ar yra mamyciu norinciu prisijungti prie e5p? Turiu keleta daikteliu dar truksta, tad kvieciu jungtis, siandien po papildymo noreciau uzsakyma daryti
Miestas? Aš noriu jungtis, bet savam mieste ir, kad prekės kaina gautųs nedaugiau 26lt
Papildyta:
Aš nepirkau, bet kokį vieną paimčiau
Kas jungetes su manim prie sveitimo akmenuku, tai ka tik gavau, tuoj surasysiu emailus
Beje, kristii buvo teisi, teko is pasto imt
Beje, kristii buvo teisi, teko is pasto imt
Sveikos, gal kuri kaunietė galėtų pagelbėti nupirkti body shop, kuriai aišku kortelė praeina, man jau tris kartus kaip užšaldė pinigus. Ačiū
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 01 22, 13:06)
aš irgi šiuo metu žiūrinėju. galvoju, gal kol ne sezonas, galima kokią gražią kainą surasti. ieškausi, kad papildomi ratukai būtų ne plastmasiniai, o guminiai. daug minkščiau jie atsispiria nuo žemės. tie plastmasiniai man visai nepatiko, bent jau to dviračio, kurį pernai nuomoje išbandėm. aišku, nuomoje gali būti ir visai prastas tas dviratukas radau va tokį universalų daiktą. brangesnis variantas man pasirodė vertas dėmesio. o šiaip kol ieškau, prisiskaičiau visokių straipsnių, kaip pasirinkti vaikui dviratį, tai manoma, kad geriau mokyti iš karto be papildomų ratukų. jeigu neišeina, iš pradžių ant balansinio dviračio bandyti. ir pati, ir vyras be ratukų išmokome, bet vistiek atrodo, kad su ratukais drąsiau
dėl dviračių.. mes pirkome sūnui tokį :
http://www.mytoys.de...8.01.04/2515865
laabai patenkinti, tvirtas, kokybiškas, žodžiu super. iki tol vaikas turėjo tos pačios firmos medini balansinį, bei kitą su papildomais ratukais, realiai balansinis pats pačiausias vaikui, greičiausias, visur patogu važiuoti, o ant šito naujo atsisėdo ir nuvažiavo be jokiu ratukų papildomų, nors irgi bijojau