Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(Vilmuutee @ 2013 01 25, 11:17)
Gal kuri vilnietė norėtų prisijungti prie TBS? Reikia krepšelio apie 20svarų be nuolaidų. Nuolaida 40proc nukainuotoms ir nenukainuotoms prekėms  ax.gif  Į až

nebesiūlau biggrin.gif
Atsakyti
g.gif iš zulily perkat UK adresu ar tiesiai į LT? matau, kad siunčia ir į ES šalis, bet niekur nerandu siuntimo kaštų g.gif Kiek kainuoja siuntimas UK ribose ir kiek į LT?
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2013 01 25, 09:40)
as labai gerai pataikiau nusipirkti Amazon.de - pagavau - buvo akcija naujam inglesinos modeliui ir tik vienai spalvai (bet man pati graziausia ta spalva ir buvo)...tai nusipirkau uz 130 euru  vezimuka, kuris visur kainavo tarp 2000-3000 lt (tiesa Lt tokiu dar nebuvo is viso:). ir atveze i namus per keturias dienas:)) vezimukas tai superinis..bet kaip suprantu reikia pataikyti, nes tikrai kokius du-tris menesius vis visur ziurinejau vezimukus, jau buvau kelis issirinkus is uk, bet staiga islindo inglesina ir griebiau:) lygiai taip pat uz 94 eur per akcija pagavau tam paciame amazon.de vaikui kedute cybex su visais priedais I-II-III naujausia, po to mano drauges tokias vilniuje pirko dvigubai brangiau:)) na bet kaip suprantu sekmes reikalas cia:)
Papildyta:

ir as sprendziu si galvosuki, bet kaip supratau, tai 24 men raso, kur visa kolekcija maziukams iki dvieju metu - tipo baby (dazniausiai tai reiskia iki 24 men), o su T - tai tipo didesne kolekcija Todleriams, dazniausiai nuo 2 metuku i virsu. Pati ieskau kombio vaikui, kuriam rudeni bus dveji metukai, bet viena drauge paaiskino, kad jei imti columbia tai tada reiktu imti T3, nes tipo jie biski mazinti....tai vat irgi pasimeciau....siaip ziuriu situos http://www.marshalll...ducts_id=153408  tik kad siuntimas i LT laaabai brangus, bet jei kazkas is Vilniaus susikoperuotu mielai jungciausi (galiu ir as uzsakineti, bet tik Vilniuje, nes siusti man problematiska, sorriukas)

Na jus ir sekminga moteris thumbup.gif
Aciu Jums labai, labai perdaviau draugei, ieskosim:)
O jei butumet amazon.de neradus,kur is uk norejot uzsisakyt? smile.gif
Atsakyti
lindex
user posted image
dar kartą ačiū molei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uz valandos pirksiu laredoute.fr Anyksciuose, galiu persiusti, esame 3 ax.gif
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti prie www.topshop.co.uk nuo 100£ free delivery, mano 45£ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 25 sausio 2013 - 12:10
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 01 25, 10:53)
Jei suvesiu ta FINAL, nebegausiu 40proc nuolaidos  tongue.gif

free nuo 5 sv ir 40 % nuolaida
Tik ju psl neskelbiamas sitas kodas mirksiukas.gif

Jau pamaciau, kad parase mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 25 sausio 2013 - 12:14
prisijungciau prie TBS uzsakymo
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 01 25, 13:13)
prisijungciau prie TBS uzsakymo

Jėga bigsmile.gif Ar tikrai už didelius pingius 5 sv niekaip nesurinksit prekių pati g.gif
Atsakyti
niekada pati neuzsisakineju blush2.gif nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 01 25, 13:19)
Jėga  bigsmile.gif Ar tikrai už didelius pingius 5 sv niekaip nesurinksit prekių pati  g.gif

juk rase cia daug kas, kad pakimba ir nepraleidzia uzsakymu daug kam..tai gal zmogaus nepraleidzia g.gif
Atsakyti
http://www.mandco.com
siuntimas i LT - 1 svaras 4u.gif
Atsakyti