as labai gerai pataikiau nusipirkti Amazon.de - pagavau - buvo akcija naujam inglesinos modeliui ir tik vienai spalvai (bet man pati graziausia ta spalva ir buvo)...tai nusipirkau uz 130 euru vezimuka, kuris visur kainavo tarp 2000-3000 lt (tiesa Lt tokiu dar nebuvo is viso:). ir atveze i namus per keturias dienas:)) vezimukas tai superinis..bet kaip suprantu reikia pataikyti, nes tikrai kokius du-tris menesius vis visur ziurinejau vezimukus, jau buvau kelis issirinkus is uk, bet staiga islindo inglesina ir griebiau:) lygiai taip pat uz 94 eur per akcija pagavau tam paciame amazon.de vaikui kedute cybex su visais priedais I-II-III naujausia, po to mano drauges tokias vilniuje pirko dvigubai brangiau:)) na bet kaip suprantu sekmes reikalas cia:)
Papildyta:
ir as sprendziu si galvosuki, bet kaip supratau, tai 24 men raso, kur visa kolekcija maziukams iki dvieju metu - tipo baby (dazniausiai tai reiskia iki 24 men), o su T - tai tipo didesne kolekcija Todleriams, dazniausiai nuo 2 metuku i virsu. Pati ieskau kombio vaikui, kuriam rudeni bus dveji metukai, bet viena drauge paaiskino, kad jei imti columbia tai tada reiktu imti T3, nes tipo jie biski mazinti....tai vat irgi pasimeciau....siaip ziuriu situos
http://www.marshalll...ducts_id=153408 tik kad siuntimas i LT laaabai brangus, bet jei kazkas is Vilniaus susikoperuotu mielai jungciausi (galiu ir as uzsakineti, bet tik Vilniuje, nes siusti man problematiska, sorriukas)