Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(zuzanele @ 2013 01 24, 21:18)
Ir aš bijau, nes pardavėjas siūlo tik dalį grąžint pinigų arba su nuolaida pirkt kitą. O jei vėl tas pats g.gif

o kiek jus mokat uz juos - juk LT ju kainos apie 80 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 24, 21:26)
o kiek jus mokat uz juos - juk LT ju kainos apie 80 lt g.gif

Tai va, kad kainos Lietuvoj didelės doh.gif Mano kainavo iš ebay apie 15 litų ax.gif
Man tai gaila ne kiek pinigų, o kiek laiko. Negaliu dirbt su savo kompu. Visos programos, failai, o kompas negyvas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 sausio 2013 - 21:31
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 24, 21:29)
Tai va, kad kainos Lietuvoj didelės  doh.gif Mano kainavo iš ebay apie 15 litų ax.gif
Man tai gaila ne kiek pinigų, o kiek laiko. Negaliu dirbt su savo kompu. Visos programos, failai, o kompas negyvas doh.gif

pas mane mazas kompas, ir tas galiukas labai smulkus - as LT negavau pakrovejo isvis - bet man sutvarke elektros prekese (turim cia tokia parde, labai fainas savininkas - jis kartais ir palituoja ir patvarko) - tai sumokejau 5 lt uz detales - ir turiu dabar veikianti pakroveja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 24, 21:34)
pas mane mazas kompas, ir tas galiukas labai smulkus - as LT negavau pakrovejo isvis - bet man sutvarke elektros prekese (turim cia tokia parde, labai fainas savininkas - jis kartais ir palituoja ir patvarko) - tai sumokejau 5 lt uz detales - ir turiu dabar veikianti pakroveja thumbup.gif

Tikrai šanu thumbup.gif
Reiks ir man prašyti vieno vyruko pagalbos, gal jam ką pavyks suorganizuot iš dviejų vieną, kol surasiu reikalingą g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 24, 21:18)
Ir aš bijau, nes pardavėjas siūlo tik dalį grąžint pinigų arba su nuolaida pirkt kitą. O jei vėl tas pats g.gif

net nepagalvojau parasyti pardavejui ir paparsyti pinigu doh.gif ot ziople doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 24, 21:43)
net nepagalvojau parasyti pardavejui ir paparsyti pinigu doh.gif  ot ziople doh.gif

Aš vos tik gavus parašiau, kad neveikia, nes net pakrovėjo lemputė nedegė pajungus į tinklą. Jis pats pasiūlė tris variantus: grąžinti jam atgal pakrovėją, jis grąžina man dalį pinigų arba aš pigesne kaina iš jo perku kitą. Mąstau pasiimti dalį pinigų ir ieškoti kitur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 sausio 2013 - 21:47
Pirksiu boohoo.com. Norėčiau rytoj iki 12 nupirkti.

Laukiu a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursiuke: 24 sausio 2013 - 22:00
Sveikos,

Kur niesciai draugei ieskoti vezimuko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 24 sausio 2013 - 22:27
QUOTE(eLBė @ 2013 01 24, 22:16)
Va cia merginos aptarineja ir "kavu gerima" organizuoja.

o tas cia tai va sicia, esli cto biggrin.gif http://www.supermama...mp;hl=laredoute
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 01 24, 15:47)
kadangi pirkau tai gavau email akcijas http://www.marshallleisure.co.uk

user posted image
user posted image

o pas juos dydžių lentelės nėra ar aš neižlibinu g.gif dydžiai atitinka,ir kaži koks dydis būtų 34" KIDS? g.gif
Atsakyti
Pirksiu TESCO drabuzius ryt ar per savaitgali.
Rasykit: bozena.shoping@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 24, 22:23)
Sveikos,

Kur niesciai draugei ieskoti vezimuko?  smile.gif

kur alkanai draugei ieskot agurku biggrin.gif
Atsakyti