Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(darvina @ 2013 01 24, 11:34)
Ir man smalsu  , pagal ju size guide man isena pamazinti vienu dydziu , o kaip realiai g.gif

Man atitiko dydziai, tik vieni markinukai per dideli buvo ax.gif Su dzinsais nepataikiau, na bet cia su visom parduotuvem tas pats man, retai kada tinka. O kelnes su elastanu tiko.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 24, 11:00)
Man tas pats, jie ten užsivertė nuo Kalėdų, tai tempiasi ilgokai užsakymai.

Blin, tuoj šampūno neturėsiu unsure.gif Kažin kada išsiųs? O per kiek laiko nuo išsiuntimo atkeliauja? 4u.gif
Atsakyti
SD Vilniuje nieks nesiruosia rinkti? Tada gal as pabandyciau parinkti 4u.gif Siusciau tiesiai i LT, siuntima dalintumem is uzsakanciu skaiciaus 4u.gif Jei atsiras norinciu tai i az arba d_ai_va@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
Kaune dar turiu šiek tiek vietos LaRedoute krepšiuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 01 24, 10:44)
Renku užsakymą iš http://adams.co.uk/ reikia poros rūbelių, o nemokamas siuntimas nuo 50 svarų.
Marijampolė, kam neskubu galiu perduot Kaunan. Galiu persiųst 4u.gif
Užsakymus siųskit į raimundux@gmail.com 4u.gif

NEBERENKU dingo noretas rubelis sad.gif
Atsakyti
prisijungčiau prie užsakymo e5p Vilniuje jei kas darysite, až please blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, kas pirko iš mango.com? Kiek laiko ten surinko ir išsiunčia užsakimą? Nuo sausio 18d. statusas in preparation. Ar turi pakeisti? Arba jau išsiustas?
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 01 24, 10:16)
Net pati nustebau, ka tik apsipirkau is Dorothy Perkins su nemokamu siuntimu i LT, taip pat papildoma 20 proc nuolaida sale

O koks kodukas tam reikalui (nemokamam atsiuntimui ir - 20 proc.) ???
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 24, 11:48)
Blin, tuoj šampūno neturėsiu  unsure.gif Kažin kada išsiųs? O per kiek laiko nuo išsiuntimo atkeliauja?  4u.gif

Man atejo per dvi su trupuciu savaites, gavau neseniai smile.gif
Atsakyti
Šiandien vakare perku nediduką SD Vilniuje...
Jei kas norėtų jungtis su nedaug prekių siuntimui pasidalinti, tai prasom smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 01 24, 13:54)
O koks kodukas tam reikalui (nemokamam atsiuntimui ir - 20 proc.) ???

20 proc nuo sale pasidaro krepselyje, o nemokamas siuntimas: is pradziu man rase 6 svarai, paspaudus varnele ant home delivery (nors ji ten jau bus, spaudziau dar karta), pasidare 0 svaru.
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 01 24, 15:12)
20 proc nuo sale pasidaro krepselyje, o nemokamas siuntimas: is pradziu man rase 6 svarai, paspaudus varnele ant home delivery (nors ji ten jau bus, spaudziau dar karta), pasidare 0 svaru.

Vel Dorothy perkins siuncia i LT, nes kazkas neseniai rase, kad nebesiuncia ? g.gif
Atsakyti