Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(Astukasas @ 2013 01 23, 17:02)
Nu bet ir bjaurios jūs merginos  unsure.gif
O jūs pati labai dažnai renkate užsakymus, siunčiate kiekvienam skaičiukus, gavus sveriate, vėl surašote emailus, paskui atvėrusi savo namų duris dalinate?
Kodėl nesidžiaugiate galimybę pigiau apsipirkti ir dar iš ten, kur pati net negalite užsakyti?

[Devil advocate mode]

Dėl antros posto dalies visiškai pritariu, puiki ir šauni galimybė. Dėl pirmos - nesutinku, nes, įsivaizduokite, yra forume merginų, kurios visą išvardintą padaro, priima didžiulius užsakymus, paskui rušiuoja N kilogramines dėžes ir prisijungusioms pateikia skaičius centro tikslumu, detaliai išrašant kokiam tikslui kokia kapeika skirta, maža to, dar lygiai tiek ir gauna, o kartais ir su pretenzijom, kodėl kursas toks aukštas. Ir be jokio mokesčio. Nes veikia abipusės naudos principas. Atlygis - garbės ir išsiauklėjimo reikalas. Visa kita yra komercija. Komercija yra ne blogai, o netgi labai gerai, bet jei ji yra, ji turi būti vieša.

[/Devil advocate mode]

Nieko asmeniško. Praeitoje temoje labai mandagų atsakymą į savo smalsumą gavau, žmonės nori išbandyti, ar pavyks verslas, ir tai puiku. Bet nereikėtų bijoti apie tai sakyti...
Atsakyti
O anksciau nei 18 ar yra galinciu kas i Panorama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 23, 17:19)
as vis skaitau jusu dueto pirkimui  is USA reiklamas ir iskart gi matosi pasleptas tarpininkavimas  doh.gif  schmoll.gif

Ups.....aš jau baigiu, nes matau,kad čia interpretacijų pilna tuoj bus doh.gif doh.gif doh.gif
Aš tos moters net nepažįstu, o jau "duetas" doh.gif
Aš irgi jau ne kartą rinkau užsakymą, visada suskaičiuoju centų tikslumu be jokio tarpininkavimo mokesčio, bet aš šiek tiek ne apie tai norėjau parašyti, bet neišsiplėsiu daugiau......
O jūs dar gerai pasidomėkite ar tikrai visos čia taip sąžiningai skaičiuoja siuntimus, kursus ir panašiai. O dėl tarpininkavimo mokesčio, tai yra ir temos senbūvių, kurios jį ima tik kažkodėl niekas garsiai nešaukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 23, 16:32)
O dėl tarpininkavimo mokesčio, tai yra ir temos senbūvių, kurios jį ima tik kažkodėl niekas garsiai nešaukia  mirksiukas.gif

sios temos ribose mokesciai neimami, o visur kitur galima suktis, kaip kam sauna i galva wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš rinkdama bendrus užsakymus neuždarbiauju, bet kartais taip nepatogiai jaučiuosi, kai kursas būna nepatrauklus. Ypaš kai turėjau SEB kortelę, tai tada aš skaičiuodama išlaidas merginoms ir banko išrašą pridėdavau smile.gif
Džiaugiuosi, kad dar neteko "užsiraukt" ant priekabios pirkėjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 23, 17:43)
Aš rinkdama bendrus užsakymus neuždarbiauju, bet kartais taip nepatogiai jaučiuosi, kai kursas būna nepatrauklus. Ypaš kai turėjau SEB kortelę, tai tada aš skaičiuodama išlaidas merginoms ir banko išrašą pridėdavau  smile.gif
Džiaugiuosi, kad dar neteko "užsiraukt" ant priekabios pirkėjos smile.gif

drinks_cheers.gif
Pas mane irgi SEB'as, tad visada perspėdavau, kad didesniu kursu skaičiuoja nei kiti bankai, nu bet išrašo tai dar neteko nei vienai siųst lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 23 sausio 2013 - 16:46
Ups.....aš jau baigiu, nes matau,kad čia interpretacijų pilna tuoj bus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aš tos moters net nepažįstu, o jau "duetas"  doh.gif

O jūs dar gerai pasidomėkite ar tikrai visos čia taip sąžiningai skaičiuoja siuntimus, kursus ir panašiai. O dėl tarpininkavimo mokesčio, tai yra ir temos senbūvių, kurios jį ima tik kažkodėl niekas garsiai nešaukia  mirksiukas.gif

Paaiskinsiu : kasmet po kelis kartus temoje pasirodo sukciai ir paslepti tarpininkai. Schema buna paprasta ir ten ir ten : viena raso ( reklamuoja , skelbia ir t.t) , o kita labai aktyviai jai advokatuoja . Taip ir gaunasi duetas , kol kuri nors forumiete mergina garsiai nepasako , " kad karalius nuogas " , ta prasme dirba paslepta tarpininke ir melas akivaizdus schmoll.gif Si tema is principo ir pagal koncepcija yra visiskai kitokia ......

Na , ir kuri gi cia senbuve pasislepusi tarpininkauja g.gif , pasaket A , sakykit ir B
Atsakyti
Ups.....aš jau baigiu, nes matau,kad čia interpretacijų pilna tuoj bus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aš tos moters net nepažįstu, o jau "duetas"  doh.gif
Aš irgi jau ne kartą rinkau užsakymą, visada suskaičiuoju centų tikslumu be jokio tarpininkavimo mokesčio, bet aš šiek tiek ne apie tai norėjau parašyti, bet neišsiplėsiu daugiau......
O jūs dar gerai pasidomėkite ar tikrai visos čia taip sąžiningai skaičiuoja siuntimus, kursus ir panašiai. O dėl tarpininkavimo mokesčio, tai yra ir temos senbūvių, kurios jį ima tik kažkodėl niekas garsiai nešaukia  mirksiukas.gif

man nei viena senbuve, kuri turi kur nors kita tema ne karto nera paemusi kazkoki procenta, kas vyksta kazkur uz situ ribu, ne mano reikalas. bet sitoje temoje juk perkame draugiskai. jei kazkaip prisiduria is sono, ir kitose vietose, tai tinka, kodel gi ne? jei musu temoje is jusu praso papildomu pinigu, tikrai netylekit.
Atsakyti

Darau užsakymą iš www.crocs.eu Vyksta žieminių batų išpardavimas labai geromis kainomis. Jie kas susidomėjo rašykit - užsakysiu

Esu iš Vilniaus, bet galiu persiųst ir į Jūsų miestą
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2013 01 23, 14:11)
Kiek tas papigiai?
biggrin.gif

Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 23, 18:02)
Nu bet ir bjaurios jūs merginos  unsure.gif
O jūs pati labai dažnai renkate užsakymus, siunčiate kiekvienam skaičiukus, gavus sveriate, vėl surašote emailus, paskui atvėrusi savo namų duris dalinate?
Kodėl nesidžiaugiate galimybę pigiau apsipirkti ir dar iš ten, kur pati net negalite užsakyti?

Bjaurios:)
Jei as mokesiu zmogui 7 proc., kuris nemoka mokesciu ar 10, kuris juos moka ir legaliai dirba cia jau mano pasirinkimas brangute
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2013 01 23, 17:51)
Kokia kaina? smile.gif

Jau eilutė laukia smile.gif
Atsakyti