Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

Merginos, gal kas renka bioderma?
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2013 01 23, 10:05)
Carters vakar uzsakyta

Siulau prisijungti
www.bonton.com papildoma nuolaida sale ir clearance prekems 25%, yra tax7%, pristatymas JAV 9,95, dalintusi si suma is uzsisakiusiu skaiciaus
www.crocs.com, (puslapyje pasirinkite United States)=tax 8%, siuntimas JAV 4,99$ irgi dalinsim is uzsisakiusiu skaiciaus
v.zukauskaite@gmail.com

I kur siusit is crocs.com? tiesiai i lietuva, ar kaip? nelabai supratau blush2.gif Ir taxai dar prisideda prie sumos?

Gal kuri galėtų parekomenduoti šiltus vyriškus žieminius batus : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2013 01 23, 10:05)
Carters vakar uzsakyta

Siulau prisijungti
www.bonton.com papildoma nuolaida sale ir clearance prekems 25%, yra tax7%, pristatymas JAV 9,95, dalintusi si suma is uzsisakiusiu skaiciaus
www.crocs.com, (puslapyje pasirinkite United States)=tax 8%, siuntimas JAV 4,99$ irgi dalinsim is uzsisakiusiu skaiciaus
v.zukauskaite@gmail.com

O is Childrensplace.com neuzsakot blush2.gif Turiu koduka -20% ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 23 sausio 2013 - 10:36
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 22, 20:31)
Kodą leidžia įvest tik vieną ir nemokamas siuntimas su kodu tik į UK, todėl ir minusuoja tik 3,99 svaro.
Iš kokio jūs miesto? Noriu kelių prekyčių iš SD  blush2.gif

QUOTE(DLike @ 2013 01 23, 00:55)
Vat ir man abiejų nuolaidų nepritaikė.. nors tikrai kažkas sakė, kad pritaiko ir abu.. aš ten visaip bandžiau, bet niekaip... tik paskui kažkur užsienio forume paskaičiau, kad kažkokia kita pardė vieniem taikė kodus, kitiem netaikė, tai ten kažkaip išrišo, kad nuo naršyklės skyrėsi, tai va irgi pagalvojau, kad su exploreriu reikėjo pabandyt, na bet jau tiek to smile.gif

SD man pritaikė abu kodus be jokių problemų... Tiek batams -10 proc. , tiek siuntimui minusavo 3,99 sv.

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgencija: 23 sausio 2013 - 10:41
QUOTE(Saule222 @ 2013 01 22, 23:23)
I kur siusit is crocs.com? tiesiai i lietuva, ar kaip? nelabai supratau blush2.gif Ir taxai dar prisideda prie sumos?

Gal kuri galėtų parekomenduoti šiltus vyriškus žieminius batus : 4u.gif

Čia veiksmas tik Kaune ar kaip? Norėčiau jungtis prie kroksų pirkimo.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 22, 22:18)
as kaip suprantu, jums tiesiog nepavyko apmoketi. siaip gal jie isvis tu pinigu nepasiims, gal jie tiesiog pakibo ir po to grys  g.gif
ar jums paypale isvis rodo kazkokius mokejmus, ar jus tai matote tik banke,. t.y. rezervuotus pinigus?
deja taip jau buna, ir ne tik su sita parduotuve, nieko cia nepadarysi, paziurekite puse temu su tbs pakabintais pinigais, beto berods murashke, rase, kad jai neina paypalu atsiskayt niekaip.

Paypal atsiunte laišką,kad tai nėra mokėjimas,bet pinigai yra rezervuoti,kai sd patvirtins jie juos jiems persiūs,iš sd jokių žinių.
Temukę skaitau visada,žinau visus nuotykius,bet pačiai niekada nėra taip atsitikę,vis būdavo,jei nepraeina mokėjimas,tai ir pinigų nerezvuoja,aš labai norėjau tų prekių,kurių jau dabar pusę nėra,tai va įdomu buvo,ar galiu dar kartą daryti tą patį užsakymą,kai pinigai kortelėje jų pačių rezervuoti už atšauktą užsakymą.

QUOTE(DLike @ 2013 01 23, 00:55)

Labai iškart atsiprašau, kad nieko pagelbėt negaliu, o tik pasijuokt... na bet nesusiturėjau, kad bankas liepė eiti pas mus, pas supermamas...  thumbup.gif

blush2.gif vaje,kaip viena klaida,gali sugadinti visą sakinį,bent smagu,kad pakėliau nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auguste27 @ 2013 01 23, 10:16)
Merginos, gal kas renka bioderma?

kiek pamenu, bioderma anuliavo, ir paliko tik kitas prekes,tai vargiai ar kas nores su jais daugiau prasideti.
Atsakyti
nerandu niekur rankinės, į kurią sutalpinčiau susuktą jogos kilimėlį. 1 m ilgio turėtų būti, aukštis apie 20 cm. Gal kur užmatėt tokių išmatavimų? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 23 sausio 2013 - 11:17
feelunique:

user posted image

dorothy perkins papildoma 20 proc. nuolaida sale prekems, automatiskai pritaikoma krepselyje 4u.gif
Atsakyti
aš su klausimu dėl pabodusio TBS biggrin.gif
jei atšaukia užsakymą- tą atšaukimą gaunat iš karto? g.gif nes viena kortele anuliavo ir emailas apie tai atėjo iš karto...o pabandžiau su Visa mokėti ir kol kas užsakymas neatmestas g.gif idomu ar dar gali būt,kad atmes? ax.gif

ir klausimas su amazonu... gal kuri labiau susidūrėt, nes vakar pražilau biggrin.gif
pirkau vaikučiam tuos žuvies papildus...kadangi mūsų daug merginų ratelyje sukas, tai vienu metu paėmiau 6 buteliukus, mokėta swedu... ir kol kitos pervedinėjo pinigus už kitus buteliukus, su SEB Visa pabandžiau pažiūrėt kiek siuntimas į LT bus...bet nedariau PAY... surinkus pinigus antrą dalį irgi swedu sumokėjau..o tuos kur siuntimas į lietuvą ištryniau užsakymą...nes siunčiau su free iki PA...

Žiūriu,kad dabar kabo trys mano užsakymai...ir aišku tas su siuntimu į LT už 25svarus doh.gif ir jau Dispatch doh.gif parašiau jiems,kad tikrai šio užsakymo nedariau PAY doh.gif bet kol kas jokio ats iš jų g.gif

nežinau ar aiškiai parašiau, nes šoke esu biggrin.gif žiauri suma rezervuota cool.gif
Atsakyti
Gal kas galetu man atsiusti isparduotuves prisijungimo duomenis?? aciu:)
Papildyta:
Bluntė, tai gal paspaudėt amazone place order?tada jau kaip ir patvirtintas užsakymas.
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 01 23, 12:43)
Gal kas galetu man atsiusti isparduotuves prisijungimo duomenis?? aciu:)
Papildyta:
Bluntė, tai gal paspaudėt amazone place order?tada jau kaip ir patvirtintas užsakymas.

nebent buvo viršuk parašyta,kad galėsiu pakeisti vėliau g.gif
nes tikrai kai mokėjau su swed mastercardu tai buvau toliau nuėjusi, ir amazonas parašė,kad Thanks ar pan smile.gif o su VISA kai bandžiau, tai iki galo nenuėjau doh.gif gyveni ir mokais doh.gif doh.gif doh.gif nu bet gal nebus dar išsiųstas.... nes jau matau,kad tas kur į PA sandėlius keliauja, tai jau pristatytas doh.gif doh.gif gers prabangius vitaminus mano vaikas doh.gif 11 buteliukų biggrin.gif
Atsakyti