as klausiau pas ta vokieti, kodel nebenesa i namus, o reik pasiimt paste - tai jis sake, kad nesenai pabrangino siuntima - nuo 28,5 iki 35 euru uz svori iki 30 kg, tad jis, nenoredamas subranginti mums kainos - siuncia pigesniu budu, be pristatymo, va
, jis man irgi
o kaip parsitempet ta deze? man net pajudint nejo jos , tai paskutini karta savaite derinau, kol radau kaip salia masina pasistatyt ir paste isplesus pagrindine deze - mazsnem susitasiau i masina, o jau paskui is masinos namo
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."
neisdziusta taip greit , dienai reikia kokiu 10-12 sauskelniu - juk irgi neplausi po viena, tad gaunas kad 12 isskalbi - kitai dienai vel reik kol anos dziusta, tad manau min 24-28 (be to ne visad speji, gali ar turi laiko isskalbt, tad reiktu ant rezervo turet)
, jis man irgi
o kaip parsitempet ta deze? man net pajudint nejo jos , tai paskutini karta savaite derinau, kol radau kaip salia masina pasistatyt ir paste isplesus pagrindine deze - mazsnem susitasiau i masina, o jau paskui is masinos namo
Kai pamaciau pasto lapelyje svori, tai savo vyra ipareigojau mane palydet. Sake pagimdziusi buciau, nesilaukdama , arba butu teke ardytis ir nesiotis dalimis
Jei įvedu batų kodą, siuntimas 9,99 svaro. O jei siuntimo kodą, tai siuntimas 5,99 svaro ir tada jau batų kodo vesti neina, nes suvedus, siuntimas vėl 9,99 svaro Nemokamo neduoda, nors ir daugiau nei už 30 svarų krepšelis
oi cia labai individualu - ir pagal vaika, jo amziu, net paros laika priklauso... Turejau ir kanapiniu ir bambukiniu ir medvilniniu - nakciai dedavau kanapinius dazniausiai, arba bambukinius - diena medvilnes
o del skaiciaus - ziurint koks to ikloto dydis, storis... gi pradziai galima drasiai bambuko ranksluosciu lankstyt ir det (maximoje esu ju pirkus tokiu nedideliuu po 3 ar 4 lt )
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."
Nesupykit ,bet jei zinot per kiek atsako ,tai zinot ir kaip parasyti
Taip, rašiau, bet ne ten pataikiau. Kai parašiau, atsiuntė, kad bus atsakyta per 72 val. Po to atrašė, kad ne čia pataikėte. Tai ir klausiu, kur ten siųsti reikia. Bandžiau vėl siųsti, bet pasirinkau 01.Vadinasi, vėl netiks. Gal jau nebandysiu, nes , jaučiu, atsakys, kad LT kortų nepriima.(
Norejau paklausti apie daugkartines sauskelnes. Nusipirkau ebay is sio paradvejo. Apsidziaugiau gera kaina, o pasirodo nusipirkau be ideklu, dabar klausimas kokius ideklus pirkti geriau mikropluosto ar bambukinius ir ar i vidu reikia deti 3 ideklus?
Nu parašysiu ir pati, bet kaip jį išsiųsti? Nerandu, kurioje vietoje būtų galima jiems rašyti.. (Čia apie TBS)
Atsidarau ten , kur Contact us, o ten reikia pasirinkti subject. tai ką rinktis? Pagelbėkite.
Beje, jie atsako per 72 val., o ne per savaitę, kaip čia kažkas rašė