Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(zuzanele @ 2013 01 22, 20:12)
Priminkit SD batų nuolaidos kodą  rolleyes.gif. Kodėl siuntimo mokestį meta 10 svarų, ar ir Jum taip pat?

FXJH761BEO3W

dar pabandyk SDVOUCHERCLOUDJAN
turėtų nemokamą siuntimą padaryti, jei užsakymas daugiau nei 30 pinigų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 22 sausio 2013 - 19:45
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 22, 20:01)
as klausiau pas ta vokieti, kodel nebenesa i namus, o reik pasiimt paste - tai jis sake, kad nesenai pabrangino siuntima - nuo 28,5 iki 35 euru uz svori iki 30 kg, tad jis, nenoredamas subranginti mums kainos - siuncia pigesniu budu, be pristatymo, va blush2.gif

Fainas tas labai vokietukas, komunikabilus ir lengvai bendraujantis thumbup.gif

Ale deze nuo to nepalengvejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 22, 18:56)
Virsuj desinej tos pirmos zinutes paspauskit STANDARTINIS, ar kazkas panasaus ir nebebus tos zinutes prieky  mirksiukas.gif

Oi kaip ačiū, išgelbėjot 4u.gif

QUOTE(irisas @ 2013 01 22, 19:03)
Man TBS atsakė, kad priima tik UK korteles, tai man jau be prošvaiščių pačiai pirktis  doh.gif  doh.gif

Siaubas blink.gif , aš gavau 3 atsakymus skirtingiems account'ams, bet nei viename nebuvo tookio baisaus atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 01 22, 19:49)
Fainas tas labai vokietukas, komunikabilus ir lengvai bendraujantis thumbup.gif

Ale deze nuo to nepalengvejo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , jis man irgi wub.gif wub.gif
o kaip parsitempet ta deze? man net pajudint nejo jos doh.gif , tai paskutini karta savaite derinau, kol radau kaip salia masina pasistatyt ir paste isplesus pagrindine deze - mazsnem susitasiau i masina, o jau paskui is masinos namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 22, 20:22)
neisdziusta taip greit schmoll.gif , dienai reikia kokiu 10-12 sauskelniu - juk irgi neplausi po viena, tad gaunas kad 12 isskalbi - kitai dienai vel reik kol anos dziusta, tad manau min 24-28 (be to ne visad speji, gali ar turi laiko isskalbt, tad reiktu ant rezervo turet) blush2.gif

Viskas aisku tada su jom 4u.gif O kaip del ideklu, kas geriau mikropluostas ar bambukas, ir reikia 3 ideklu, taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 22, 21:04)
drinks_cheers.gif , jis man irgi wub.gif  wub.gif
o kaip parsitempet ta deze? man net pajudint nejo jos doh.gif , tai paskutini karta savaite derinau, kol radau kaip salia masina pasistatyt ir paste isplesus pagrindine deze - mazsnem susitasiau i masina, o jau paskui is masinos namo doh.gif

Kai pamaciau pasto lapelyje svori, tai savo vyra ipareigojau mane palydet. Sake pagimdziusi buciau, nesilaukdama doh.gif doh.gif doh.gif , arba butu teke ardytis ir nesiotis dalimis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 01 22, 19:42)
FXJH761BEO3W
dar pabandyk SDVOUCHERCLOUDJAN
turėtų nemokamą siuntimą padaryti, jei užsakymas daugiau nei 30 pinigų

Jei įvedu batų kodą, siuntimas 9,99 svaro. O jei siuntimo kodą, tai siuntimas 5,99 svaro ir tada jau batų kodo vesti neina, nes suvedus, siuntimas vėl 9,99 svaro g.gif Nemokamo neduoda, nors ir daugiau nei už 30 svarų krepšelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 22, 20:07)
Viskas aisku tada su jom 4u.gif  O kaip del ideklu, kas geriau mikropluostas ar bambukas, ir reikia 3 ideklu, taip? smile.gif

oi cia labai individualu - ir pagal vaika, jo amziu, net paros laika priklauso... Turejau ir kanapiniu ir bambukiniu ir medvilniniu - nakciai dedavau kanapinius dazniausiai, arba bambukinius - diena medvilnes mirksiukas.gif

o del skaiciaus - ziurint koks to ikloto dydis, storis... gi pradziai galima drasiai bambuko ranksluosciu lankstyt ir det (maximoje esu ju pirkus tokiu nedideliuu po 3 ar 4 lt mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 22 sausio 2013 - 20:21
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 01 22, 19:54)
Nesupykit ,bet jei zinot per kiek atsako ,tai zinot ir kaip parasyti  4u.gif

Taip, rašiau, bet ne ten pataikiau. Kai parašiau, atsiuntė, kad bus atsakyta per 72 val. Po to atrašė, kad ne čia pataikėte. doh.gif Tai ir klausiu, kur ten siųsti reikia.
Bandžiau vėl siųsti, bet pasirinkau 01.Vadinasi, vėl netiks. Gal jau nebandysiu, nes , jaučiu, atsakys, kad LT kortų nepriima.sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 22, 20:15)
Norejau paklausti apie daugkartines sauskelnes. Nusipirkau ebay is sio paradvejo. Apsidziaugiau gera kaina, o pasirodo nusipirkau be ideklu, dabar klausimas kokius ideklus pirkti geriau mikropluosto ar bambukinius ir ar i vidu reikia deti 3 ideklus?

Aš į šitus http://www.buyincoin...oduct-3556.html dedu marlęsulankstytą. Nusipirkau 3 pabandymui.
O kiek jų reikia tai manau atsakė...
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 22, 19:39)
Nu parašysiu ir pati, bet kaip jį išsiųsti? Nerandu, kurioje vietoje būtų galima jiems rašyti.. doh.gif(Čia apie TBS) 4u.gif
Atsidarau ten , kur Contact us, o ten reikia pasirinkti subject. tai ką rinktis? Pagelbėkite. 4u.gif
Beje, jie atsako per 72 val., o ne per savaitę, kaip čia kažkas rašė ax.gif

rinktis: 02- Order related enquiry 4u.gif
pirmo atsakymo laukiu nuo sekmadienio smile.gif
Atsakyti
gal galit priint is kur siuntetes buiderma vandenuka?
Atsakyti