Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 22, 18:53)
Man tai žiauri naujiena  doh.gif , atsibosta varyt žemyn tą pirmą žinutę  doh.gif

Virsuj desinej tos pirmos zinutes paspauskit STANDARTINIS, ar kazkas panasaus ir nebebus tos zinutes prieky mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 01 22, 13:21)
Kas jungetes su manim prie sveitimo akmenuku, tai ka tik gavau, tuoj surasysiu emailus 4u.gif

Beje, kristii buvo teisi, teko is pasto imt doh.gif

as klausiau pas ta vokieti, kodel nebenesa i namus, o reik pasiimt paste - tai jis sake, kad nesenai pabrangino siuntima - nuo 28,5 iki 35 euru uz svori iki 30 kg, tad jis, nenoredamas subranginti mums kainos - siuncia pigesniu budu, be pristatymo, va blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 22, 19:56)
Virsuj desinej tos pirmos zinutes paspauskit STANDARTINIS, ar kazkas panasaus ir nebebus tos zinutes prieky  mirksiukas.gif

Ačiū, labai pagelbėjot 4u.gif , nes nuo tų puslapio sukimų jau bloga buvo pradėję darytis wacko.gif
Atsakyti
Man TBS atsakė, kad priima tik UK korteles, tai man jau be prošvaiščių pačiai pirktis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 01 22, 16:50)
jei virsuje paspausite STANDARTINIS tai neberodys tos pirmos zinutes, dabar padare Linijinis+

Oi ačiū labai, jau Murashkę norėjau barti, kad sutiūningavo čia mums lotuliukas.gif

QUOTE(wgs @ 2013 01 22, 16:55)
Man tai geriausia dienos naujiena, kad pagaliau pirmoji žinutė bus visiems prieš akis. Galgi taip užknis, kad pradės ją skaityti biggrin.gif

Na po 10psl jau keiktis norėjau, geriau jau tegu klausinėja, nei kiekviename psl tokia talmuda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 22, 20:03)
Man TBS atsakė, kad priima tik UK korteles, tai man jau be prošvaiščių pačiai pirktis  doh.gif  doh.gif

doh.gif turbut greitu metu bus liudna...
Atsakyti
Priminkit SD batų nuolaidos kodą rolleyes.gif. Kodėl siuntimo mokestį meta 10 svarų, ar ir Jum taip pat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 sausio 2013 - 19:28
Norejau paklausti apie daugkartines sauskelnes. Nusipirkau ebay is sio paradvejo. Apsidziaugiau gera kaina, o pasirodo nusipirkau be ideklu, dabar klausimas kokius ideklus pirkti geriau mikropluosto ar bambukinius ir ar i vidu reikia deti 3 ideklus? Ir dar vienas klausimas, perku mamytei, kuriai siuo metu "pampersai" per brangus, tai iesko alternatyvos. Bet kiek mazdaug reiktu tureti pakeitimui ju? Maciau kitos ir po 30 vnt.nusiperka. Kiek kartu mazdaug per dienas jas keisti reikia? Aisku, priklauso nuo vaiko, bet mazdaug? Isdziusta turbut ir per kokia puse dienos?
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 22, 19:15)
Norejau paklausti apie daugkartines sauskelnes. Nusipirkau ebay is sio paradvejo. Apsidziaugiau gera kaina, o pasirodo nusipirkau be ideklu, dabar klausimas kokius ideklus pirkti geriau mikropluosto ar bambukinius ir ar i vidu reikia deti 3 ideklus? Ir dar vienas klausimas, perku mamytei, kuriai siuo metu "pampersai" per brangus, tai iesko alternatyvos. Bet kiek mazdaug reiktu tureti pakeitimui ju? Maciau kitos ir po 30 vnt.nusiperka. Kiek kartu mazdaug per dienas jas keisti reikia? Aisku, priklauso nuo vaiko, bet mazdaug? Isdziusta turbut ir per kokia puse dienos?

neisdziusta taip greit schmoll.gif , dienai reikia kokiu 10-12 sauskelniu - juk irgi neplausi po viena, tad gaunas kad 12 isskalbi - kitai dienai vel reik kol anos dziusta, tad manau min 24-28 (be to ne visad speji, gali ar turi laiko isskalbt, tad reiktu ant rezervo turet) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 01 22, 19:03)
Oi ačiū labai, jau Murashkę norėjau barti, kad sutiūningavo čia mums  lotuliukas.gif
Na po 10psl jau keiktis norėjau, geriau jau tegu klausinėja, nei kiekviename psl tokia talmuda  doh.gif

o jus tas AM ir PM sugebejot kaip nors pakeist ar nuimt - nu nervina nerealiai doh.gif
Atsakyti
Gap yra dabar koks nuolaidos kodukas, ar ne? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,užsukau pas jus pagalbos,internetinėse parduotuvėse apsipirkinėju gana dažnai ir tam pačiam SD nepirmą kartą,bet dabar pirmą kartą surinkau didelę sumą,ir atsitiko toks dalykas,kad pinigus rezervavo,bet prie krepšelio išmetė raudoną užrašą,kad order canceled ir t.t.,suprantu,kad kažkas netiko,bet kas,atsiskaičiau per paypal, siuntimas į LT,skambinau į banką,tai paaiškino,kad jei jie vis tiek nuskaičiuos pinigus,eiti pas jus,rašyti prašymus ir t.t,bet mane labiau domina,pati situacija,gal galit parašyti,kodėl man atšaukė užsakymą ir ar atšauks visą užsakymą,ar kaip,nu bijau kad nebūtų,jog pasiliks,kokias dvi prekes,o mokėsiu kaip už pilną siuntimą ?
Padėkit nuraminti dušią,taip susinervinau,niekada nebuvo,jokių cirkų,viską gerai pasitikrinu,o va ir pakibo verysad.gif

O gal bandyti dar kartą užsakyti,tą patį krepšelį,bet pinigai sąskaitoje jų rezrvuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 22 sausio 2013 - 19:40