Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(adžani @ 2013 01 22, 18:04)
Ar pirkanglijoje pristato siuntinius visoje Lietuvoje?  mirksiukas.gif  Ar jie pakaupia siuntinukus jei paprašai?  mirksiukas.gif

Ir neprasant kaupia ax.gif , jei ne formuosi saskaitos ir lauksi kitu siuntu nieks ir nesius tau, o kai gausi likusias prekes suformuosi bendra saskaita, apmokesi tau patogiu budu ir issius tavo nurodytu adresu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NNata: 22 sausio 2013 - 18:07
QUOTE(Keith @ 2013 01 22, 17:42)
Noriu pagirti http://www.mandco.com/ Užsakiau praeitą savaitę, kažkur viduryje, gal trečiadienį, šiandien jau gavau  biggrin.gif  4u.gif

O kas pristate? pastas ar siuntu tarnyba kokia ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 01 22, 19:07)
Ir neprasant kaupia ax.gif , jei ne formuosi saskaitos ir lauksi kitu siuntu nieks ir nesius tau, o kai gausi likusias prekes suformuosi bendra saskaita, apmokesi tau patogiu budu ir issius tavo nurodytu adresu 4u.gif

Jie vežioja ar paštu siunčia? blush2.gif
Atsakyti
Vakar likau nustebinta, as vis klausineju paste ar nera mano siuntos, o cia DPD atveza siunta is Olandijos. Visada Landsend gaudavau per pasta normaliai is UK o cia kazkokie pasikeitimai g.gif

QUOTE(adžani @ 2013 01 22, 18:11)
Jie vežioja ar paštu siunčia?  blush2.gif

Visaip ir patys atveza arba DPD ideda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NNata: 22 sausio 2013 - 18:12
QUOTE(NNata @ 2013 01 22, 19:12)
Vakar likau nustebinta, as vis klausineju paste ar nera mano siuntos, o cia DPD atveza siunta is Olandijos. Visada Landsend gaudavau per pasta normaliai is UK o cia kazkokie pasikeitimai g.gif
Visaip ir patys atveza arba DPD ideda ax.gif

Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
sivakar planuoju uzsakyti is landsend.co.uk
vilnius
gal kas noretu prisijungti
email mazhulele@gmail.com
Atsakyti
Mergaitės prašau patarimo, noriu vyrui nupirkti gerą pūkinę šiltą striukę. Gal kas gerai užsipirko ir gali užrodyti ax.gif
Atsakyti
gal kas kooperuojasi is kur nors pirkt sniego batus moteriskus
Atsakyti
Vakare sakysiuos is sportdirect,gal kas nori prisijunkti.Klaipedos raj.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 22, 11:40)
Tai aš irgi taip padariau, bet pačiam viršuje reikėjo pasirinkti, kam siųsti, tai paspaudžiau bile ką..O ką konkrečiai reikia rinktis?

Žinok aš irgi bele ką pasirinkau, gal 2 ar 3 punkta, kur kažkas susiję su order smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 22, 16:55)
Man tai geriausia dienos naujiena, kad pagaliau pirmoji žinutė bus visiems prieš akis. Galgi taip užknis, kad pradės ją skaityti biggrin.gif

Man tai žiauri naujiena doh.gif , atsibosta varyt žemyn tą pirmą žinutę doh.gif

Galiu aš parašyt, ką TBS'ui rašiau, nei čia paslaptis nei ką biggrin.gif, pasikoreguosit pagal save:

"Hello,
I want to ask what's wrong with my recent order I've tried to order today (my order was rejected but money for that order are reserved in my bank account).
I made couple orders a few days ago and everything was ok.
It's enough money in my account.
I called to my bank today - they don't find any problems associated with my bank account.

Could you check this case for me please?
Thank you"

"Hello,
I've just log in and couldn't make my first order. The money are reserved in my bank account but your system wrote my order is rejected.

It's enough money in my account.
What could be wrong???

Could you check this case for me please?
Thank you"
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 22, 18:39)
Nu parašysiu ir pati, bet kaip jį išsiųsti? Nerandu, kurioje vietoje būtų galima jiems rašyti.. doh.gif(Čia apie TBS) 4u.gif
Atsidarau ten , kur Contact us, o ten reikia pasirinkti subject. tai ką rinktis? Pagelbėkite. 4u.gif
Beje, jie atsako per 72 val., o ne per savaitę, kaip čia kažkas rašė ax.gif

Nesupykit ,bet jei zinot per kiek atsako ,tai zinot ir kaip parasyti 4u.gif
As butent per ten rasiau ,kur contact us -jei bandet turetumet matyti is ko galite rinktis ax.gif
02 4u.gif ,toliau galit uzrasyti uzsakymo numeri ,jei toki gavote i emaila .Surasote kitus reikalingus duomenis ir tuomet -trumpa laiskeli .Parasote -tada jiem issiunciat -jum atsius tuojau pat laiska -tame laiske patvirtina ,kad uzregistravo jusu paklausima .O kada gausit atsakyma laimes dalykas -kazkada laukiua savaite ,paskutini karta laukiau 4 dienas -tuomet dar po paros tik galejau pirkti . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 22 sausio 2013 - 18:56