Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(nimfa_9 @ 2013 01 22, 15:30)
Aš patarčiau geriau nusipirkti http://www.amazon.co..._sbs_k_h_b_cs_3 kuri nors iš šiu, mes turėjom ta pele tai po savaitės nusprogo nepataisomai o neveikianti ji neidomi o štai  šitie furreal labai kokybiški jau puse metu metomas nešiojamas ir labai labai mylimas dar vis gyvas tik viena karta keitėm elementus arba mums tiesiog nepasisekė su pelyte  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

as is JAV uz 3 baksus pirkau per tarpininke, veikia jau metus laiko. Tik kartais ratukus nuo plauku reikia pavalyti

I dviraciu tema biggrin.gif gal kas ka galite patarti, pasiulyti i ka atkreipti demesi bei kur geriausia kaina galima butu pagauti vaikiska dviracio kedute ax.gif Net nzn nuo ko pradeti doh.gif Gal kas turesite naudingu patarimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 22, 15:11)
as is JAV uz 3 baksus pirkau per tarpininke, veikia jau metus laiko. Tik kartais ratukus nuo plauku reikia pavalyti
I dviraciu tema  biggrin.gif gal kas ka galite patarti, pasiulyti i ka atkreipti demesi bei kur geriausia kaina galima butu pagauti vaikiska dviracio kedute  ax.gif Net nzn nuo ko pradeti  doh.gif Gal kas turesite naudingu patarimu?  4u.gif

musiškis iš kineičiu atkeliaves gal koks pasitaikė nekokybiškas kad taip greit sulužo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių jungtis prie užsakymo iš http://www.missrebel.co.uk/ ?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 22 sausio 2013 - 16:02
kas čia per velniava? Man vienai kiekvienam puslapy tą pirmą žinutę iš 1 psl. rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2013 01 22, 16:01)
Gal yra norinčių jungtis prie užsakymo iš http://www.missrebel.co.uk/ ??  4u.gif

o kaip pas juos dydziai? atitinka? as noreciau vieno daiktelio... g.gif
Atsakyti
www.carters.com uzsakyma tvirtinsiu po gero pusvalandzio, laukiu prisijungianciu, nes nezinau kiek ilgai dar tas 20% kodukas galios, o JAV dabar ankstus rytas, gali greitai baigtis smile.gif shipas JAV 6doleriai, dabar yra trys uzsisakiusios
v.zukauskaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 22, 16:19)
kas čia per velniava? Man vienai kiekvienam puslapy tą pirmą žinutę iš 1 psl. rodo? g.gif

ir man rodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncitaa @ 2013 01 22, 16:24)
ir man rodo  doh.gif

tai manau cia nauja sistema tokia, kazkas neseniai rase, kad gerai butu, jei pirma zinute visada rodytu, tai va ir rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 01 22, 16:26)
tai manau cia nauja sistema tokia, kazkas neseniai rase, kad gerai butu, jei pirma zinute visada rodytu, tai va ir rodo smile.gif

Jauciu , kazka forume tvarko , man ir valandos pasikeite ir siaip visa valanda psl grybauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 01 22, 16:26)

Bet kazkokia nesamone, doh.gif

kaip anksciau neskaite dauguma, taip ir dabar manau neskaitys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2013 01 22, 16:30)
Bet kazkokia nesamone,  doh.gif

kaip anksciau neskaite dauguma, taip ir dabar manau neskaitys  blush2.gif

jei virsuje paspausite STANDARTINIS tai neberodys tos pirmos zinutes, dabar padare Linijinis+
Atsakyti
Man tai geriausia dienos naujiena, kad pagaliau pirmoji žinutė bus visiems prieš akis. Galgi taip užknis, kad pradės ją skaityti biggrin.gif
Atsakyti