Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 165 tema

QUOTE(auksine @ 2013 01 22, 15:18)
o nebus per didelis 14 colių? dėl sunkumo tai na sunkus jis...panešti kažkur sunkiau būna, minti irgi tas svoris duoda sunkumą, mes tokius naudojome ( dukra dar turi) daugiausia parkuose, kur asfaltuota danga. bet šiaip man jei patinka, irgi patvarūs, tvirti, neturim konkrečiai šito, bet ir sūnus turėjo ir dukra tokius itin panašius, pirkau išparduotuvėse LT

gal ne per didelis beveik 3,5 m. bus vasarą, 12 colių gal jau mažiukas smile.gif o kokiose išparduotuvėse žiūrėjot?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 22, 14:11)
ačiū  4u.gif
o aš gudrutė rašiau Zu zu ir norėjau rasti smile.gif

Aš patarčiau geriau nusipirkti http://www.amazon.co..._sbs_k_h_b_cs_3 kuri nors iš šiu, mes turėjom ta pele tai po savaitės nusprogo nepataisomai o neveikianti ji neidomi o štai šitie furreal labai kokybiški jau puse metu metomas nešiojamas ir labai labai mylimas dar vis gyvas tik viena karta keitėm elementus arba mums tiesiog nepasisekė su pelyte ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 22, 11:57)
O carters.com kazin priima tik korteles registruotas JAV? 4u.gif

Del Carters nesu bandziusi su lietuviska, bet kiek turejau patirties su GAP, ar TCP, tai paskui ir siulo siusti tiesiai i LT international shippinga, jei verte su siuntimo islaidom nevirsija 75LT, tada gal ir verta uzsakinet tiesiogiai i LT, bet jei registruojat siuntima JAV adresu, tada paprastai LT korteles nepraeina. Bent jau anskciau tokiu isaldymu turejau ne viena, paskui anuliuoja uzsakyma, o pinigus grazina per pora savaiciu, kartais ir kiek ilgiau uztrukdavo.
Papildyta:
Beje, dabar darau uzsakymus www.carters.com www.drugstore.com artimiausiu metu dar planuoju www.6pm.com
v.zukauskaite@gmail.com

Timberland vakar vakare uzsakiau 4u.gif LT tureciau gauti iki vasario vidurio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimex: 22 sausio 2013 - 14:32
QUOTE(nimfa_9 @ 2013 01 22, 14:30)
Aš patarčiau geriau nusipirkti http://www.amazon.co..._sbs_k_h_b_cs_3 kuri nors iš šiu, mes turėjom ta pele tai po savaitės nusprogo nepataisomai o neveikianti ji neidomi o štai  šitie furreal labai kokybiški jau puse metu metomas nešiojamas ir labai labai mylimas dar vis gyvas tik viena karta keitėm elementus arba mums tiesiog nepasisekė su pelyte  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

va tuos ir svarstau..jei man ir mielesni atrodo..
Vakar manoji maximoj pamate pelyte ir užsimanė..pirma mano mintis buvo, jog čia nesąmonė.. bet šnd turbūt eisiu pirkt, nes ten pigiau grybo buvo - 30lt vietoj 64lt ir dar šnd gavau sms, jog su Ačiū kortele 30proc žaislam, galioja ir akcijiniams thumbup.gif
Atsakyti
mano sūnui reikia 18 arba 20 colių dviračio, pagal ūgį, dar eisim "pasimatuoti" į parduotuvę.
Pirmasisi buvo Panther ąč pirkom parduotuvej... na sakyčiau žvėriški pinigai..

dabar žiūriu Puky, radau atsiliepimų, daug kas giria.

balansinį irgi turim, bet jau praeitą vasarą mažokas buvo aju jam ant max aukščio nėjo kojų normaliai perstatinėt.

o papildomų ratukų pirksim betkurioje lt pardėje yra pigiau nei amazonėj, priedo tikiuosi jų neilgai reikės.

triratuką mažam irgi Kettler turim thumbup.gif daiktas
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 22, 15:45)
Vakar manoji maximoj pamate pelyte ir užsimanė..pirma mano mintis buvo, jog čia nesąmonė.. bet šnd turbūt eisiu pirkt, nes ten pigiau grybo buvo - 30lt vietoj 64lt ir dar šnd gavau sms, jog su Ačiū kortele 30proc žaislam, galioja ir akcijiniams  thumbup.gif

o kaip tas maximinis atrodo?
ir kas čia per peliukai? su varikliuku? laksto jie? maniškiam patinka žaislai kurie vaikšto g.gif
Atsakyti
Mergaites pamenu uzsakinejot crocs guminukus su rankenom, ga galit parasyt ar nera jie uzsiaurinti, ar patogu apsiauti?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 01 22, 14:52)
Mergaites pamenu uzsakinejot crocs guminukus su rankenom, ga galit parasyt ar nera jie uzsiaurinti, ar patogu apsiauti?

Neužsiaurinti, apsiauna be jokių pastangų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2013 01 22, 14:24)
gal ne per didelis beveik 3,5 m. bus vasarą, 12 colių gal jau mažiukas  smile.gif  o kokiose išparduotuvėse žiūrėjot?

jonelio kiemelyje pirkau, tiesa, pas mus buvo 12 coliu abu, sūnus važinejo iki 5 metų su juo, tada jau gavo dovanų ta hudora 16 colių
Atsakyti
viskas priklauso nuo vaiko ugio, mes 100cm nusipirkome 12 coliu, manau dar ir sia vasara normaliai vazines, nes dar ne iki galo istraukeme sedyne.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 01 22, 14:50)

o kaip tas maximinis atrodo?
ir kas čia per peliukai? su varikliuku? laksto jie? maniškiam patinka žaislai kurie vaikšto g.gif

tas maximinis normaliai atrode
man regis kazkoks toks (pamenu, kad akiniai buvo smile.gif )
http://www.ebay.com/...=item2ec57859c2

jų yra įvairių ir daro visokių dalykų kaip tikri gyvūnėliai.. kadangi manieji jau seniai prašo laikyti peliuką ar kažką pan, tai pradžiai lai žaislu pasirūpina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 01 22, 15:54)
Neužsiaurinti, apsiauna be jokių pastangų smile.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 22, 14:45)
Vakar manoji maximoj pamate pelyte ir užsimanė..pirma mano mintis buvo, jog čia nesąmonė.. bet šnd turbūt eisiu pirkt, nes ten pigiau grybo buvo - 30lt vietoj 64lt ir dar šnd gavau sms, jog su Ačiū kortele 30proc žaislam, galioja ir akcijiniams  thumbup.gif

šiaip bent pas mus po lėliu monstriu biggrin.gif tai žaislas nr 1 labai pasiteisines dar nupirkom trasa tai jie ten sukiojasi ir nepabėga niekur ,man asmeniškai šitie mielesni nei tos pelės ir garsai ne tokie ikyrus.kai ilgesni laika su juo nežaidi jis užknarkia ir tipo užmiega - nutyla biggrin.gif
Atsakyti