Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

QUOTE(gelep @ 2013 02 15, 23:40)

Piktute, pagal kokį receptą gaminai tą torčiuką?

Sumigdę vaikus atsigėrėme vyno ir tiek smile.gif O dovanų vyrui nupirkau vasarai basutes, o sau nusipirkau kremą ta proga brangesnį  hihihi.gif

Pagal sita: http://www_neringa-b...io-pyragas.html ax.gif Tikrai labai neblogas mirksiukas.gif

Ir teisigai, reikia save palepinti bigsmile.gif

Deilitautjosa: As perku monton'e grazesnius drabuzius. Del sukneliu patarti nieko negaliu, nes ju nenesioju, o uzsidejusi kompleksuoju ir blogai jauciuosi cool.gif Nusprendziau kad nuo siol i balius vaiksciosiu su kelnem biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien buvome pas chirurgą. dėl kojyčių suvedimo ar kaip čia pasakyt blush2.gif bet nieko gero nesužinojom, ketvirtadienį echoskopas tada bus viskas aišku. ar reiks to balniuko ar nebe, o užteks tik mankštų ir masažų. baisiai nenoriu kankinti vaiko su tuo balniuku. doh.gif bet jei reiks tai reiks. Dar pas nervu buvome, nieko blogo sakė nemato, viskas su laiku susitvarkys. sakė sėdės, ropos, bėgios kad paskui nepasigausim lotuliukas.gif Ir užsirašėm į masažus ir mankštas.

Nu bet ir sniego privarė per naktį. doh.gif paeiti neina. doh.gif
QUOTE(Doomsday @ 2013 02 18, 18:28)
rolleyes.gif jo jau didele palyginus su tavaja greit pusmetuka svesim  ax.gif
gele neriau pati  blush2.gif

gerai kai moki nerti. ax.gif

QUOTE(vududu @ 2013 02 18, 18:39)
Ex, merginos, kokios nuotraukytes, kokie leliukai wub.gif tokia nostalgija apeme, pasiilgau toki mazuliuka rankose laikyti wub.gif

o kas neleidžia? g.gif biggrin.gif

QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 02 18, 19:42)
labuka smile.gif
nu grazuoles mergytes  wub.gif ziuriu ziuriu ir atsiziuret negaliu  smile.gif o DAIVULE kas ten per plastmasiukas kur lelia valgo ant papulio?ar man akyse negerai?

net nusijuokiau biggrin.gif aš su antspeniu maitinu. ligoninėj buvo man nugraužus tai namie pradėjau maitinti su juo. čia kurią dieną pamėginau be jo maitinti tai nemoka doh.gif taip ir maitinsiu su juo jau. blush2.gif
Atsakyti
Daivule toks ir mokslas biggrin.gif moku tiek kiek ir tu moketai biggrin.gif
yuotube visagalis gelyte !

o del sniego jo.... sake vyras kad nepravaziuosiu su bolidu savo tai tenkinasi dama balkonu smile.gif
Atsakyti
Niu jau mergaites kokios wub.gif
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 02 18, 20:19)
ir dar klausimas,kurio kazkodel neleido sm ikelt,kur perkat sukneles?man reik grazios puosnios dideliam baliui,vyro kriksto tevui 60,tai daro bais jau dideli baliu,visa gimine suvaziuos,reik but super duper graziai  biggrin.gif

nezinau ar Ukmergeje rasi ka nors, as bent jau nieko nerandu biggrin.gif
kiek mokejei uz priauginima?as irgi baisiai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2013 02 19, 13:06)
Sveikos 4u.gif

Šiandien buvome pas chirurgą. dėl kojyčių suvedimo ar kaip čia pasakyt blush2.gif bet nieko gero nesužinojom, ketvirtadienį echoskopas tada bus viskas aišku. ar reiks to balniuko ar nebe, o užteks tik mankštų ir masažų. baisiai nenoriu kankinti vaiko su tuo balniuku. doh.gif bet jei reiks tai reiks. Dar pas nervu buvome, nieko blogo sakė nemato, viskas su laiku susitvarkys. sakė sėdės, ropos, bėgios kad paskui nepasigausim  lotuliukas.gif Ir užsirašėm į masažus ir mankštas.

Nu bet ir sniego privarė per naktį.  doh.gif paeiti neina. doh.gif

o kas neleidžia? g.gif  biggrin.gif
net nusijuokiau biggrin.gif aš su antspeniu maitinu. ligoninėj buvo man nugraužus tai namie pradėjau maitinti su juo. čia kurią dieną pamėginau be jo maitinti tai nemoka doh.gif taip ir maitinsiu su juo jau. blush2.gif

praleidau,tai jum klubiukai isnire ar kas,kad balna deda?o del nervu kas?kazkaip nepagaunu kame esme,kaip is medzio iskritus blush2.gif

sniegas tegu eina si...... cool.gif atsibodo
dvi valandos su vezimu lauke ir as ciut gyva biggrin.gif
aaaa,supratau blush2.gif matai,kai as nesinaudojus,tai ir nezinau
sveikos smile.gif

PIKTUTE o man baliai tik su suknele/sijonu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 02 19, 17:59)
Niu jau mergaites kokios  wub.gif

nezinau ar Ukmergeje rasi ka nors, as bent jau nieko nerandu biggrin.gif
kiek mokejei uz priauginima?as irgi baisiai noriu biggrin.gif

tai man nebutinai ukmergej,netu,kituose miestuose,bet klausiu,kad zinot kur grazu kur ne smile.gif
Vaidilutej prisiauginau,nu labai patenkinta,graziai padare,ir akmenuku uzdejo ir pataskavo,zodz super ir tik 80 lt,bet reik nusiteikt 3 val sedet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 02 19, 19:04)
praleidau,tai jum klubiukai isnire ar kas,kad balna deda?o del nervu kas?kazkaip nepagaunu kame esme,kaip is medzio iskritus  blush2.gif

dar neaisku kaip kas, ryt viska suzinosiu del klubuku. isitempus mergina, todel ir pas nervu dar siunte. siaip kiek zinau tai visus siuncia pas nervu daktare.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2013 02 20, 11:09)
dar neaisku kaip kas, ryt viska suzinosiu del klubuku. isitempus mergina, todel ir pas nervu dar siunte. siaip kiek zinau tai visus siuncia pas nervu daktare.

Sveikos 4u.gif

padidejes raumenu tonusas?mankstos ir masazai pades :)jo visi keliauja,o man ir ramiau kai visus galus isziuri ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gražuolės naujagimės mergytės wub.gif

Doomsday>>> graži nerta gėlytė ir mergytei kaip tinka wub.gif

Daiva>>> imk 4u.gif kad viskas būtų gerai

Man irgi į balių eiti su kelnėm yra didžiausias nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 02 18, 21:42)

VUDUDU kaip tavo mergickai sekasi visa diena darzely but?sianiden salvi atvedu,vaiksto pliusini koki apsikabinus  wub.gif

gerai, sake aukletoja puikiausiai jauciasi, ir valgo, ir miega gerai thumbup.gif tik va, tris dienas paejom ir vel sloga doh.gif

del sukneliu, tai as ziauriai nemegstu tu ale baliniu, tokiu niekad nepirkau, tai ir nzn kur pirkti, o "puosniausia", kuria turejau, buvo pirkta Katej Kaune, draugu vaiko krikstynom suknele pirkau is VS su kalnu kristolo kristaliukais, tai irgi tokia puosnesne buvo, o daugiau visos pas mane tokios kuklios smile.gif

mergina, negaila nagu tau savo? biggrin.gif as kazkada prisiauginus buvau, tai daugiau gyvenime tikrai manau nebesiauginciau schmoll.gif dar sese paskui man sako, kad cia gal kaip ukm padare s..., ji susirado jau tikrai gera, brangiai imancia manikiurininke Kaune, bet ir jai tokios pat pasekmes buvo, kaip ir man - sugadinti nagai kokiam pusmeciui, kol visiskai ataugo nauji nagai doh.gif

QUOTE(Daiva Ž. @ 2013 02 19, 15:06)

o kas neleidžia? g.gif  biggrin.gif

finansai mirksiukas.gif

o tavo maziukei 4u.gif laikysim kumstukus, kad viskas butu gerai
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 20, 20:53)
Man irgi į balių eiti su kelnėm yra didžiausias nesusipratimas  doh.gif

Tai manai, kad jaustis nepatogiai ir susikausčius yra geriau? tongue.gif Kiekvienas renkasi savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 02 20, 20:33)
gerai, sake aukletoja puikiausiai jauciasi, ir valgo, ir miega gerai thumbup.gif tik va, tris dienas paejom ir vel sloga doh.gif

del sukneliu, tai as ziauriai nemegstu tu ale baliniu, tokiu niekad nepirkau, tai ir nzn kur pirkti, o "puosniausia", kuria turejau, buvo pirkta Katej Kaune, draugu vaiko krikstynom suknele pirkau is VS su kalnu kristolo kristaliukais, tai irgi tokia puosnesne buvo, o daugiau visos pas mane tokios kuklios smile.gif

mergina, negaila nagu tau savo? biggrin.gif as kazkada prisiauginus buvau, tai daugiau gyvenime tikrai manau nebesiauginciau schmoll.gif dar sese paskui man sako, kad cia gal kaip ukm padare s..., ji susirado jau tikrai gera, brangiai imancia manikiurininke Kaune, bet ir jai tokios pat pasekmes buvo, kaip ir man - sugadinti nagai kokiam pusmeciui, kol visiskai ataugo nauji nagai doh.gif
finansai mirksiukas.gif

o tavo maziukei 4u.gif laikysim kumstukus, kad viskas butu gerai

tai smaguma,kad sekasi gerai,o sloga ne liga,bent man smile.gif
del nagu,tai kas tau buvo su jais?nuo trupucio nago pasiausimo kas gali but,o ir vasara kai buvau prisiauginus viskas ok,tik nepalyginsi su salono manikiurininke ir savamoksle smile.gif ir dar nuo kiekvieno nago priklauso mirksiukas.gif
del sukneles tai nenoriu jokios balines,tiesiog normalios ne namines suknios :)bet jau sumasciau kaip noriu atrodyt,beliko rast nusipikrt
sveikos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na mes po daktaru. visgi reikia balniuko doh.gif neissiskecia mano mazoji kaip reikia. įsitempus labai. bet is echoskopuotojos supratau kad nera labai blogai. sako turetu menesio uztekt. o daktare sake 2-3 men. na bus matyti. g.gif
Atsakyti