Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

Aciu mergaites wub.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif masciau masciau apie mokslus, tai sumasciau, kad reikia man buhalterijos kursus praeiti, emiau ir uzsiregistravau ax.gif dabar lauskiu, kol su manim susisieks bigsmile.gif jei nedirbu, tai nors taip biski laika uzimsiu, o gal kada gyvenime ir naudos bus ax.gif
kur jus visos prapuole?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ramu cia kaip, as nuotaiku irgi neturejau rasyti, su MB bedos, tai upo nera visai doh.gif jis konkreciai man nervus sugadins, nors suprantu kad jam irgi sunku bet as irgi ne robotas doh.gif
QUOTE(vududu @ 2013 02 12, 16:54)
Sveikos mirksiukas.gif masciau masciau apie mokslus, tai sumasciau, kad reikia man buhalterijos kursus praeiti, emiau ir uzsiregistravau ax.gif dabar lauskiu, kol su manim susisieks bigsmile.gif  jei nedirbu, tai nors taip biski laika uzimsiu, o gal kada gyvenime ir naudos bus ax.gif
kur jus visos prapuole?

saunuole, o kas cia per kursai ? ukmergeje? g.gif placiau prasom ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o aš laiko neturiu kada prisėsti prie kompo blush2.gif

Beje mums šiandien jau mėnesiukas wub.gif
Atsakyti
Mazaja Miglute su pirmuoju menesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 13:45)
Mazaja Miglute su pirmuoju menesiuku 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Miglutė sako ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie sveikinimu Miglutei 4u.gif

QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 10:45)
sveikutes 4u.gif
ramu cia kaip, as nuotaiku irgi neturejau rasyti, su MB bedos, tai upo nera visai doh.gif  jis konkreciai man nervus sugadins, nors suprantu kad jam irgi sunku bet as irgi ne robotas doh.gif 

saunuole, o kas cia per kursai ? ukmergeje?  g.gif placiau prasom  ax.gif

o ka tb daro, kad nervus gadina? unsure.gif

as sugalvojau, kad man reikia juos baigti, tai per google suradau ukm, kad buna rengiami, bet tik tada, kai susirenka grupe, tai nzn kiek reikes laukti, kol ta grupe susidarys. noreciau nors ir rytoj jau eiti smile.gif pati dar nelabai ka zinau, neraso nei kur jie vyksta, nei kiek laiko, tik, kad 50 val trunka ir pabaigus gauni sertifikata. Nu dar raso kokios temos yra aptariamos, perziurejau, is esmes visa buhalterija pagrinde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 02 13, 17:09)
Ir as prisidedu prie sveikinimu Miglutei 4u.gif
o ka tb daro, kad nervus gadina? unsure.gif

as sugalvojau, kad man reikia juos baigti, tai per google suradau ukm, kad buna rengiami, bet tik tada, kai susirenka grupe, tai nzn kiek reikes laukti, kol ta grupe susidarys. noreciau nors ir rytoj jau eiti smile.gif pati dar nelabai ka zinau, neraso nei kur jie vyksta, nei kiek laiko, tik, kad 50 val trunka ir pabaigus gauni sertifikata. Nu dar raso kokios temos yra aptariamos, perziurejau, is esmes visa buhalterija pagrinde ax.gif

Turi jis problemu biski, pas psichologa net lankesi, depresija kazkokia ji puola doh.gif unsure.gif
o kiek kainuoja tokie kursai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 02 09, 20:38)
Piktute, o kur plaukiojai? Lankai kažką?

Tip, vėl impulsą bigsmile.gif

QUOTE(vududu @ 2013 02 12, 17:54)
Sveikos mirksiukas.gif masciau masciau apie mokslus, tai sumasciau, kad reikia man buhalterijos kursus praeiti, emiau ir uzsiregistravau ax.gif

O, būsim kolegės mirksiukas.gif

QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 19:05)
Turi jis problemu biski, pas psichologa net lankesi, depresija kazkokia ji puola doh.gif  unsure.gif

Tikrai, kiek kainuoja ukmergėje? Nes Vilniuj pačiolio prieš 4 metus kainavo gal 1500 Lt... cool.gif Dabar nemanau, kad man buvo verta juos lankyti nieko nedirbus, nes vistiek tik dirbdama supratau kaip debetas su kreditu draugauja, o per kursus tai neįsikirtau iki galo... unsure.gif Bet tu gal protingesnė už mane bigsmile.gif

Iš kur ta depresija..? Darbe nesiseka? Ar apskritai jaučiasi nekaip..? Linkiu greit pasijusti geriau..

Ar merginos ką nors rytoj veiksit su savo brangiaisiais? Aš kątik į šaldytuvą pašoviau sūrio tortą. Pirmą kartą draugauti bandau su rikota, tikiuosi rytoj bus skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2013 02 13, 22:42)
Iš kur ta depresija..? Darbe nesiseka? Ar apskritai jaučiasi nekaip..? Linkiu greit pasijusti geriau..

Siaip jau ne pirma diena cia problema, bet ilgai teko man papluseti kol jam daejo kad jam blogai, tesiog nezinau kas yra, nera tokiu problemu kad jau butu pasaulio pabaiga. Bet jis depresuoja del visko, niekas jam neidomu doh.gif nieko nenori doh.gif karoce, sunku...
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 20:05)
Turi jis problemu biski, pas psichologa net lankesi, depresija kazkokia ji puola doh.gif  unsure.gif

oho, ir tau stiprybes 4u.gif manau, turetu buti ir tau sunku, matant, kad tb depresuoja

kursai grupeje kainuoja 700lt, o individualiai 2000lt, as uzsiregistravau i grupinius, gaila pinigu individualiem ax.gif

QUOTE(Piktukė @ 2013 02 14, 00:42)

O, būsim kolegės mirksiukas.gif
Tikrai, kiek kainuoja ukmergėje? Nes Vilniuj pačiolio prieš 4 metus kainavo gal 1500 Lt... cool.gif  Dabar nemanau, kad man buvo verta juos lankyti nieko nedirbus, nes vistiek tik dirbdama supratau kaip debetas su kreditu draugauja, o per kursus tai neįsikirtau iki galo... unsure.gif  Bet tu gal protingesnė už mane bigsmile.gif

x:

na as jau apskaitininke dirbau kelis metus, tai siek tiek raukiu sitoj sferoj, tik, aisku tokios ten tos mano ir zinios, dar oj kiek mokytis ir gilintis reikia, kad viska zinoti, bet gal kaip nors rolleyes.gif sutinku, kad be darbo teorines zinios nieko vertos, bet niekas nepriims kazkokiu mokslu nebaigusios dirbti buhaltere, manau...

o del siandien, mes nieko labai ir neveiksim, sakem arba i kavine kur nueisim arba taip kur, bet kazkaip nesureiksminam mes tos valentynkes, cia daugiau tik proga istrukti is namu cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sveikinu visas su prajusia meiles diena 4u.gif bukim mylincios ir mylimos 4u.gif
Kaip valentinas? mes atsventem ramiai, tik va siurprizas buvo kad dar roze gavau ne tik nuo MB bet ir nuo bendradarbes sunaus blush2.gif bigsmile.gif
QUOTE(vududu @ 2013 02 14, 14:15)
oho, ir tau stiprybes 4u.gif manau, turetu buti ir tau sunku, matant, kad tb depresuoja

zinai ne lengva, bet ka darysi, juk priesaiga davem pries Dieva,laimei ir nelaimes... as tikiu kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti