Aciu mergaites

Sveikos
masciau masciau apie mokslus, tai sumasciau, kad reikia man buhalterijos kursus praeiti, emiau ir uzsiregistravau
dabar lauskiu, kol su manim susisieks
jei nedirbu, tai nors taip biski laika uzimsiu, o gal kada gyvenime ir naudos bus
kur jus visos prapuole?

kur jus visos prapuole?
sveikutes 
ramu cia kaip, as nuotaiku irgi neturejau rasyti, su MB bedos, tai upo nera visai
jis konkreciai man nervus sugadins, nors suprantu kad jam irgi sunku bet as irgi ne robotas
saunuole, o kas cia per kursai ? ukmergeje?
placiau prasom

ramu cia kaip, as nuotaiku irgi neturejau rasyti, su MB bedos, tai upo nera visai

QUOTE(vududu @ 2013 02 12, 16:54)
Sveikos
masciau masciau apie mokslus, tai sumasciau, kad reikia man buhalterijos kursus praeiti, emiau ir uzsiregistravau
dabar lauskiu, kol su manim susisieks
jei nedirbu, tai nors taip biski laika uzimsiu, o gal kada gyvenime ir naudos bus
kur jus visos prapuole?

kur jus visos prapuole?

Sveikos
o aš laiko neturiu kada prisėsti prie kompo
Beje mums šiandien jau mėnesiukas

o aš laiko neturiu kada prisėsti prie kompo

Beje mums šiandien jau mėnesiukas

Mazaja Miglute su pirmuoju menesiuku

QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 13:45)
Miglutė sako ačiū.

Ir as prisidedu prie sveikinimu Miglutei
o ka tb daro, kad nervus gadina?
as sugalvojau, kad man reikia juos baigti, tai per google suradau ukm, kad buna rengiami, bet tik tada, kai susirenka grupe, tai nzn kiek reikes laukti, kol ta grupe susidarys. noreciau nors ir rytoj jau eiti
pati dar nelabai ka zinau, neraso nei kur jie vyksta, nei kiek laiko, tik, kad 50 val trunka ir pabaigus gauni sertifikata. Nu dar raso kokios temos yra aptariamos, perziurejau, is esmes visa buhalterija pagrinde

QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 10:45)
sveikutes 
jis konkreciai man nervus sugadins, nors suprantu kad jam irgi sunku bet as irgi ne robotas
placiau prasom 

as sugalvojau, kad man reikia juos baigti, tai per google suradau ukm, kad buna rengiami, bet tik tada, kai susirenka grupe, tai nzn kiek reikes laukti, kol ta grupe susidarys. noreciau nors ir rytoj jau eiti

QUOTE(vududu @ 2013 02 13, 17:09)
Ir as prisidedu prie sveikinimu Miglutei
pati dar nelabai ka zinau, neraso nei kur jie vyksta, nei kiek laiko, tik, kad 50 val trunka ir pabaigus gauni sertifikata. Nu dar raso kokios temos yra aptariamos, perziurejau, is esmes visa buhalterija pagrinde 

Turi jis problemu biski, pas psichologa net lankesi, depresija kazkokia ji puola

o kiek kainuoja tokie kursai?

QUOTE(gelep @ 2013 02 09, 20:38)
Piktute, o kur plaukiojai? Lankai kažką?
Tip, vėl impulsą

QUOTE(vududu @ 2013 02 12, 17:54)
Sveikos

O, būsim kolegės

QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 19:05)
Turi jis problemu biski, pas psichologa net lankesi, depresija kazkokia ji puola

Tikrai, kiek kainuoja ukmergėje? Nes Vilniuj pačiolio prieš 4 metus kainavo gal 1500 Lt...

Iš kur ta depresija..? Darbe nesiseka? Ar apskritai jaučiasi nekaip..? Linkiu greit pasijusti geriau..
Ar merginos ką nors rytoj veiksit su savo brangiaisiais? Aš kątik į šaldytuvą pašoviau sūrio tortą. Pirmą kartą draugauti bandau su rikota, tikiuosi rytoj bus skanu

QUOTE(Piktukė @ 2013 02 13, 22:42)
Iš kur ta depresija..? Darbe nesiseka? Ar apskritai jaučiasi nekaip..? Linkiu greit pasijusti geriau..
Siaip jau ne pirma diena cia problema, bet ilgai teko man papluseti kol jam daejo kad jam blogai, tesiog nezinau kas yra, nera tokiu problemu kad jau butu pasaulio pabaiga. Bet jis depresuoja del visko, niekas jam neidomu

QUOTE(vilvet @ 2013 02 13, 20:05)

oho, ir tau stiprybes

kursai grupeje kainuoja 700lt, o individualiai 2000lt, as uzsiregistravau i grupinius, gaila pinigu individualiem

QUOTE(Piktukė @ 2013 02 14, 00:42)
O, būsim kolegės

Tikrai, kiek kainuoja ukmergėje? Nes Vilniuj pačiolio prieš 4 metus kainavo gal 1500 Lt...

x:
na as jau apskaitininke dirbau kelis metus, tai siek tiek raukiu sitoj sferoj, tik, aisku tokios ten tos mano ir zinios, dar oj kiek mokytis ir gilintis reikia, kad viska zinoti, bet gal kaip nors

o del siandien, mes nieko labai ir neveiksim, sakem arba i kavine kur nueisim arba taip kur, bet kazkaip nesureiksminam mes tos valentynkes, cia daugiau tik proga istrukti is namu

Labas rytas
Sveikinu visas su prajusia meiles diena
bukim mylincios ir mylimos
Kaip valentinas? mes atsventem ramiai, tik va siurprizas buvo kad dar roze gavau ne tik nuo MB bet ir nuo bendradarbes sunaus
zinai ne lengva, bet ka darysi, juk priesaiga davem pries Dieva,laimei ir nelaimes... as tikiu kad viskas bus gerai

Sveikinu visas su prajusia meiles diena

Kaip valentinas? mes atsventem ramiai, tik va siurprizas buvo kad dar roze gavau ne tik nuo MB bet ir nuo bendradarbes sunaus

QUOTE(vududu @ 2013 02 14, 14:15)
zinai ne lengva, bet ka darysi, juk priesaiga davem pries Dieva,laimei ir nelaimes... as tikiu kad viskas bus gerai