Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

Vilvet>>> tikrai šaunuolė thumbup.gif gražiai atrodai mirksiukas.gif jei nepaslaptis, kuriais metais darytos dvi pirmosios foto? Gabrielių jau turėjai?

Daivut>>> kaip Miglutė? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 13:48)
Vilvet>>> tikrai šaunuolė  thumbup.gif gražiai atrodai  mirksiukas.gif  jei nepaslaptis, kuriais metais darytos dvi pirmosios foto? Gabrielių jau turėjai?

NEA doh.gif cia iki gimdymo buvau pavarius svorio, o per nestuma dar pridejau ir rezultate gimdyti isvaziavau sverdama 97 kg doh.gif dabar sveriu 65kg, bet noreciau 60 kg sverti kokius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 02 06, 15:10)
NEA  doh.gif cia iki gimdymo buvau pavarius svorio, o per nestuma dar pridejau ir rezultate gimdyti isvaziavau sverdama 97 kg  doh.gif  dabar sveriu 65kg, bet noreciau 60 kg sverti kokius  blush2.gif

Aišku 4u.gif o mažiau sverti tikrai nereikia, užtenka ir tiek, perdžiūvusios irgi negražu schmoll.gif maniau, kad dabar sveri daugiausiai 55 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 14:19)
Aišku  4u.gif o mažiau sverti tikrai nereikia, užtenka ir tiek, perdžiūvusios irgi negražu  schmoll.gif maniau, kad dabar sveri daugiausiai 55 kg  mirksiukas.gif

55 sveriau kai mokykla baiginejau, bet buvau labai kudute,kojos kaip degtukai doh.gif o dabar 65kg, aisku neblogai, bet dar keliu atsikratyciau nors mano ugis nemazas, tai svoris ir dabar jau normalus jei KMI skaiciuoti, tai antsvorio nera lotuliukas.gif
Atsakyti
O, Vilvet, na rimtai neblogai.. Kaip kg ištirpo? smile.gif

Aš visa pavargus.. 40 min pirmyn atgal baseine plaukiojau.. Taip senai bebuvau baseine, kad jaučiuosi nusivariusi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2013 02 06, 21:40)
O, Vilvet, na rimtai neblogai.. Kaip kg ištirpo? smile.gif

Aš visa pavargus.. 40 min pirmyn atgal baseine plaukiojau.. Taip senai bebuvau baseine, kad jaučiuosi nusivariusi.. ax.gif

tiksliai net nepasakysiu kiek, kadangi as ta svoreli numeciau per pora metu paskutiniu, nemoku as badauti, ne man cia, as tik sumazinau porcijas biski ir nevalgau po sesiu, nieko neatsisakiau,saldainiu valgau kasdien, be ju negaliu doh.gif
Atsakyti
Oj ne, man tas po 6 valgymas netinka... Aš dažnai po 6 tik iš darbo grįžtu, tai numirčiau taip nieko nevalgydama.. Bandau pavalgyt iki 19h bent jau... ax.gif

Aš norėčiau numesti bent jau 5kg iki balandžio galo, nes krikštysim vyro brolio mergytę ir norėčiau gražiai fotkėse atrodyti... photo.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Piktukė @ 2013 02 07, 20:59)
Oj ne, man tas po 6 valgymas  netinka... Aš dažnai po 6 tik iš darbo grįžtu, tai numirčiau taip nieko nevalgydama.. Bandau pavalgyt iki 19h bent jau... ax.gif

Aš norėčiau numesti bent jau 5kg iki balandžio galo, nes krikštysim vyro brolio mergytę ir norėčiau gražiai fotkėse atrodyti... photo.gif

na kiekvienas renkasi kaip geriau, man tinka po sesiu nevalgyt, gristu apie 17 val. tai speju pavalgyt ax.gif
Atsakyti
Doomsday, su gimtadieniu!!! happybday.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 09 vasario 2013 - 17:34
Sveikos,
Doomsday, laiminga būk ir mylima! 4u.gif
Vilvet, šaunuolė!!!
Man tai irgi norisi svorio nusimesti, bet nesugebu vakarais nevalgyti, jei nevalgau, tai tada kramsnoju kokių riebių ir žiauriai kaloringų nesąmonių verysad.gif
Piktute, o kur plaukiojai? Lankai kažką?
Man tai žiauriai patinka tie rytietiškai šokiai bigsmile.gif po treniruotės jaučiuosi tokia moteriška ir pakylėta wub.gif dar norėčiau gal į kokią jogą...
Šiąnakt nuo mano mašinos galinį valytuvą nulupo, nesuprantu ar čia mane tie vagys persekioja ar tik sutapimas g.gif Dar mano visi vaikučiai apsirgo, bet kažkaip kapanojamės.
Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 01 30, 21:18)
O mergaitėms tavo gal plokštelės dar des? Breketus deda kai pvz aš esu per sena plokštelės lotuliukas.gif  bet mačiau ir mergaitė viena su breketais, gal nuo atvejo priklauso g.gif
O tai kas su dantukais mergaičių? Ne tiesus?

Taip, turbūt(tikiuosi), kad plokšteles. Jų dantys buvo labai sugedę nuo mažens ir anksti iškrito/išrovė ir tada kitiems buvo labai daug vietos ir jie ėmė augti kas kaip nori, dabar sakė net neturėtų už ko užkabinti, tai liepė dar pusmetį palaukti ir ateiti.
Atsakyti