Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

Sveikutės,

Vilvet, o tau gal galima kokius vaistus nuo skausmo išgerti? Jaučiu mano merginoms irgi skaudės, ketina pavasarį kažką panašaus dėti.
Vududu, o mano Tauras kaip tik, kai daug vaikų, tai toks ramutis, geras pasidaro smile.gif

Dar noriu pasidalinti atradimu, nežinau, gal jūs jau senai tą žinote smile.gif man pavyzdžiui gaminant virtų bulvių cepelinus, ar žemaičių blynus, ar švilpikus, arba gaudavosi arba ne, tešla tokia skysta, kad reikia dėti arba daug krakmolo, arba tiesiog kankintis. O dabar jau įsitikinau per kelis kartus, kad tam labiausiai tinkamos raudonos tos pailgos bulvės, nereikia nei krakmolo, įdėjau tik porą šaukštų miltų ir kiaušinį ir puikiausiai iškepiau žemaitiškus smile.gif dar rankas ne vandeniu, o aliejumi vilgau, kad neliptų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Gelep, del aliejaus zinojau, bet del raudonu bulviu nezinojau, turesiu galvoje, kada kazka tokio gaminsiu bus paprasciau bigsmile.gif

Vilvet 4u.gif grozis reikalauja auku mirksiukas.gif o jei rimtai, tai gaila, kad tenka kankintis, linikiu, kad praeitu greitai visi skausmai 4u.gif

Daivut, kaip jums su Miglute sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos.

vududu gerai mums sekasi. valgom miegam parekiam, bet tik tada kai valgyt norim arba pampis pilnas. sedim dabar namie i lauka nosies nekisam del epidemijos. laukiam kol aprims viskas. o taip norisi isnesti i lauka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as dar sugebėjau ir susirgti, temperatura, drebulys krečia

Gelep, geriu as ir vaistų, be jų išvis nekas butu. Valgyti sunku, bet dabar ir apetito nėra
O mergaitėms tavo gal plokštelės dar des? Breketus deda kai pvz aš esu per sena plokštelės lotuliukas.gif bet mačiau ir mergaitė viena su breketais, gal nuo atvejo priklauso g.gif
O tai kas su dantukais mergaičių? Ne tiesus?
Atsakyti
sveikos smile.gif
jo VILVET grois reikalauja auku,bet man ir tie gelezinkeliai grazu biggrin.gif beje,isejus is pardes pagalvojau,kad nesvepluoji biggrin.gif
Daivuze,prisivaiksciosit dar lauke mirksiukas.gif pilvuko neparodei,o mergike parodysi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 30, 20:19)
sveikos smile.gif
jo VILVET grois reikalauja auku,bet man ir tie gelezinkeliai grazu  biggrin.gif beje,isejus is pardes pagalvojau,kad nesvepluoji  biggrin.gif
Daivuze,prisivaiksciosit dar lauke  mirksiukas.gif pilvuko neparodei,o mergike parodysi? blush2.gif

nu bet tikrai pazaduke as. blush2.gif doh.gif pasirodysim kada tikrai. bet dabar siuo metu noro nera prie kompo sedeti. dazniausiai jei parasau tai per telefona. o be to kai randi laisva minute tai stengiuosi pasitvarkyti arba su maziuke pamiegoti. kai dar pas mus nera tam tikro laiko kada valgyti. idomu kada jinai cia nusistatys valgymo laika. ar cia taip jau ir bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2013 01 30, 22:39)
nu bet tikrai pazaduke as. blush2.gif  doh.gif pasirodysim kada  tikrai. bet dabar siuo metu noro nera prie kompo sedeti. dazniausiai jei parasau tai per telefona. o be to kai randi laisva minute tai stengiuosi pasitvarkyti arba su maziuke pamiegoti. kai dar pas mus nera tam tikro laiko kada valgyti. idomu kada jinai cia nusistatys valgymo laika. ar cia taip jau ir bus. g.gif

na, mums kol buvo pienukas pagrindinis maistas, tol jokio ritmo ir nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 01 30, 20:49)
na, mums kol buvo pienukas pagrindinis maistas, tol jokio ritmo ir nebuvo ax.gif

pas mus kai atrodydavo,kad jau turim ritma,jis pasikeisdavo ir taip beveik iki metu,kas menesi du keisdavosi smile.gif
laba
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nu va ir MB susirgo, draugiškas arbatas geriam, tik vaikas pyksta kad nepriimam jo i savo lovą, bijau kad neuzsikrestu
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 30, 20:19)
sveikos smile.gif
jo VILVET grois reikalauja auku,bet man ir tie gelezinkeliai grazu  biggrin.gif beje,isejus is pardes pagalvojau,kad nesvepluoji  biggrin.gif
Daivuze,prisivaiksciosit dar lauke  mirksiukas.gif pilvuko neparodei,o mergike parodysi? blush2.gif

Jo, reikalauja aukų ir nemažų pinigų biggrin.gif bendradarbė tai sako kad as dabar labai madinga lotuliukas.gif kai buvo virsu uždėję sveplavau porą dienų, dabar kai ir apačioje yra sveplavau biski pirmą vakarą cool.gif
Atsakyti
Bet ir kas čia darosi šią savaitę.. Jau antram darbuotojui darbinį kompą pavagia... To nebuvo per visus įmonės gyvavimo metus.. Būkit atsargios vilnietės unsure.gif
Atsakyti
Sveikos panos
nu va radau foto kur sustorejus buvau lotuliukas.gif tai jums pasirodau
user posted image
user posted image
[
Nu ir dabar va as cool.gif jei jau rodytis tongue.gif
user posted image

Atsakyti
Vilvet, kaip kitas zmogus bigsmile.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti