Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

QUOTE(gelep @ 2013 01 23, 16:48)
Jei jau guodžiamės, tai ir aš pasipasakosiu...

Vaje... Na ir kainelė veidrodėlių.. unsure.gif O ten kamerų kokių aplink nėra? Gal pagautų vagis..

O gripai dabar siaučia kaip turi būti. Kasdien ikišu vyrui vitamino C dozę, kad tik imunitetas nesilptų.

Aš va galiu apsigirti, kad vakar nerealų vakarą turėjau. Nuo tada kai pradėjau mokytis groti gitara darbe atsirado dar du bendraminčiai ir dabar susitinkam visi trys pagroti trečiadieniais po darbo. Tai vakar lėkėm iki bendradarbio namo ir ten iki pat vėlaus vakaro visi trys grojom, dainavom... thumbup.gif Pas jį pilna aparatūros, turi net mikrofoną, sakėm kadanors reikės pairašinėt ką veikiam biggrin.gif Dar iki šiandien aš pilna įspūdžių ax.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Piktute gal nesusirgsi mirksiukas.gif
gelep aisku nemalonus tokie dalykai, nu dar ne taip abidna butu jei pati kur butum ivaziavus, ar uzkabinus o dabar kazkoks... o kasko draudimo neturit? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Piktute, nu tu čia ir aprašei wub.gif norėčiau taip pavakaroti wub.gif
Kasko turim, bet nebuvo iki galo pažymos sutvarkytos, kad šerlog prižiūri sekimą ir t.t., bet viską jau susitvarkėme ir užregistravo vakar vagystę, užsakė veidrodėlius, abu kainuoja 5000, bet kaina mums jau nesvarbi, nes mokės draudimas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 01 25, 12:19)
Sveikos,

Kasko turim, bet nebuvo iki galo pažymos sutvarkytos, kad šerlog prižiūri sekimą ir t.t., bet viską jau susitvarkėme ir užregistravo vakar vagystę, užsakė veidrodėlius, abu kainuoja 5000, bet kaina mums jau nesvarbi, nes mokės draudimas irnesakyk.gif

Saunu thumbup.gif vis dėl to gerai tas draudimas
Atsakyti
Sveikos,

Daivut>>> didžiausi sveikinimai tapus mamyte ir susilaukus Miglutės wub.gif Aukit didutės, būkit stiprutės mirksiukas.gif
Man dar sunku įsivaizduoti tave mamyte blush2.gif
Kaip jaučiatės? Kaip Mikutis reagavo į naująją gyventoją? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 01 25, 13:19)
Sveikos,

O, kaip gerai, kad patiems nereikės mokėti thumbup.gif Turbūt ir vyras atsileido cool.gif

Visoms noriu rekomenduoti išbandyti šiuos sausainius, man jie tokie nerealūs! Gaunasi tokie minštučiai ir nesukietėja ir kitą dieną (toliau nežinau kas būtų, nes neišlieka) wub.gif

http://www.sonatinos...abaliukais.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(akacijaorama @ 2013 01 25, 18:25)
Sveikos,
Daivut>>> didžiausi sveikinimai tapus mamyte ir susilaukus Miglutės wub.gif Aukit didutės, būkit stiprutės  mirksiukas.gif
Man dar sunku įsivaizduoti tave mamyte  blush2.gif
Kaip jaučiatės? Kaip Mikutis reagavo į naująją gyventoją?  wub.gif

ačiū wub.gif
čia visi gal neįsivaizduoja manęs mama. biggrin.gif
jaučiamės gerai. valgom miegam ir tiek. ax.gif
Mikiui pirmom dienom stresas buvo, neėdė, nekniaukė kaip visuomet, slankiojo kampais. Miglė tik užverkdavo jis iš kambario bėgdavo. Dabar jau lyg apsiprato. Bet dar atsargiai žiūro į ją.

QUOTE(Piktukė @ 2013 01 26, 09:38)
O, kaip gerai, kad patiems nereikės mokėti thumbup.gif  Turbūt ir vyras atsileido cool.gif

Visoms noriu rekomenduoti išbandyti šiuos sausainius, man jie tokie nerealūs! Gaunasi tokie minštučiai ir nesukietėja ir kitą  dieną (toliau nežinau kas būtų, nes neišlieka) wub.gif

http://www.sonatinos...abaliukais.html

skaniai atrodo, bet man be šansų dabar pasidaryti ką. Valgyt jei darausi tai per du kartus išeina pasidaryti biggrin.gif nes atsibunda mergina ir iš karto reikalauja valgyt. arba būna pampersas pilnas. biggrin.gif

Man vakar temp. pakilus buvo 37.3 taip nesupratau nuo ko. bet galvoju gal nuo krūtų g.gif nes vis laikas nuo laiko padaigsto. tai gal gaminasi pienas ir nuo to temp.? g.gif ką jūs galvojat? g.gif
Atsakyti
Labas rytas:) seniai berasiau, Daivute sveikinu, sveikinu,sveikinu wub.gif as palinkesiu kantrybes biggrin.gif Gyvuojam po biski,man sesija,atostogas menesio galima sakyti turejau,tai prisitinginiavau, vis dar dirbu vis mokausi, vis vyro neturiu:D Piktute kaip fainai, man labai fainai kaip atsinesa kas gitara ir vakarais ten lia lia lia:D
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif
As lekiu į sostinę, des šiandien man breketus ant apatinio žandikaulio, įdomu kaip čia priprasiu valgyt ir kalbėt, vėl svepluosiu biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip jautiesi, Vilvet? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif as truputi kaune pasisveciavau, per LA praejau, tokia nostalgija apeme wub.gif pagaliau prisiruosiau is univero pasiimti atestata, o ten nuejus neakivaizdininku vadove dar ikalbeti bande del magistranturos, tai net suabejojau, gal tikrai reiketu...bet as ta minti greit isvysiu is galvos biggrin.gif
Saule mano laukinuke pasidare kokia, megoj aikstelej uz save per puse didesnius apstumde, visiem vadovauja "tu cia nelipk", "tu neciuozk" doh.gif oj, manes nebus, kai gaus kada gerai i kaili nuo vaiku, jei taip ir toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2013 01 29, 08:10)
Na kaip jautiesi, Vilvet?  biggrin.gif

sudinai verysad.gif visa nakti nemiegojau, atrodo kad man visus dantis rauna su saknim, valyti negaliu dantu, valgyti negaliu, kosmaras, bet reikia sia savaite iskenteti po to bus geriau
Atsakyti