Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

QUOTE(vududu @ 2013 01 21, 15:29)
sonkauliukus apie 20min apverdi, pakepini smulkintus svoguna ir cesnako kokias 3 skilteles (sekanti karta bandyciau deti daugiau), tada i keptuve deti druskos, pipiru, smulkintos kalendros, kmynu, rozmarino, ciobreliu, 3 saukstus medaus, 3 saukstus grudetu garstyciu, 100ml ryziu acto ir pakaitinti. pravesus itrinti padazu sonkauliukus ir i orkaite 180 C 40min.

kaip skaniai skaitosi,reiks varyt vyrioka parden ir ryt bandyt gamint
Atsakyti
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 21, 15:16)
recepta iskart prasom,o ne tik girtis VUDUDU  smile.gif

Papildyta:

as net negalvoju,kai saskaita ateina pasiputoju ir praeina  biggrin.gif labiausiai nervina,kad negalima atsijungt

o tau kompensacijos jokios nera, juk ir trys vaikai g.gif as ana diena net MB sakiau gal reikia eit kompensacijos kokios prasyti, tiek pinigu iseina uz ta susik... buta doh.gif
Atsakyti
DeiLiTautJoSa, duok dieve 4u.gif
Vududu, nu labai jau apetitiškai skamba smile.gif aš šiandien dariau kepsniukus-blynelius iš 3 naminių vištos šlaunelių+krakmolas+kiaušiniai+majonezas+prieskoniai, dar balta mišrainė ir baravykų, grietinėlės padažu, tikiuosi bus dviem dienom biggrin.gif
Mums už praeitą mėnesį atėjo sąskaita 422Lt 01ct, pirmą kartą gyvenime tiek daug! Būdavo max 260.
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 01 21, 15:54)
o tau kompensacijos jokios nera, juk ir trys vaikai g.gif  as ana diena net MB sakiau gal reikia eit kompensacijos kokios prasyti, tiek pinigu iseina uz ta susik... buta doh.gif

trys vaikai nieko negroja,visur ziuri i pajamas smile.gif aisku,dabar ju ner cool.gif gavom kompensacija smile.gif
bet vistiek baisu,kazkokios nerealios sumos uz ta sildyma
sveikos smile.gif
visom kiekvienam psl rodo ir pirma puslapi?
Atsakyti
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 22, 18:51)
trys vaikai nieko negroja,visur ziuri i pajamas  smile.gif aisku,dabar ju ner  cool.gif  gavom kompensacija  smile.gif
bet vistiek baisu,kazkokios nerealios sumos uz ta sildyma
sveikos smile.gif
visom kiekvienam psl rodo ir pirma puslapi?

Jo jo rodo ir man visur pirma temos puslapi doh.gif
Atsakyti
Nežinau ką turite galvoje, bet man nerodo jokio pirmo puslapio išskyrus ten, kur jam ir vieta, pirmame puslapyje lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva Ž. @ 2013 01 20, 17:10)
Sveikos 4u.gif

gimė 13d. vardelį gali įrašyti Miglė.

Šitas vardukas mano favoritas... thumbup.gif Dar nuo tada kai buvau mažute visiems sakydavau, kad kai turėsiu dukrą ji bus vardu Miglė lotuliukas.gif

QUOTE(gelep @ 2013 01 20, 19:59)

Ieškojau pirkti užsiknisdama po visur, kur tik įmanoma batelių šokiams, kaip sporbatukų tik įsiaunamų, nu niekur neradau, o nuo ryt noriu pradėti vėl lankyti rytietiškus šokius su dukra, turimus pasirodo išaugau  cool.gif  biggrin.gif ką reiks daryti  verysad.gif

O, kaip fainai bigsmile.gif

QUOTE(vududu @ 2013 01 21, 16:08)
o as siandien pietums saldziarugsciu sonkauliuku paruosiau, tai mb kad isgyre, net noras didesnis gaminti atsirado biggrin.gif

Vilvet, 20 min apverdi ir dar 40 min kepi?? Bliamba ir kaip jums nesudega? Aš čia gal prieš mėnesį buvau užsimaniusi šonkauliukų. Nusipirkau, pamarinavau ir dėjau kepti 1,5h, kaip buvo parašyta recepte (šonkauliukai neapvirti). Ir jie man jau gerai degti pradėjo po 30min. Paragavom, na jie visisiškai iškepę buvo. O ko jiems ir neiškepti, juk ten tos mėsytės nėra daug. Matyt netikusi aš šonkauliukų kepėja.. g.gif

O aš sparniukus vakar kepiau. Jokio recepto nebus, nes sparniukai kepė tokiuose milteliuose Maggi kaip mūsų parduotuvėse parduoda, tik manieji atvežti iš Anglijos, kitokio skonio, nei pas mus būna. Skanu nerealiai bigsmile.gif

Bliamba dar spali nusipirkom bilietus į Kopenhagą kelioms dienoms, o dabar MB vis kartoja, kad nežino ar galės važiuoti. Sako darbo labai daug ir sužinos ar skrisim tik paskutinėm dienom (reikia imti tris dienas atostogų). Nu negaliu kaip nervina. Dabar nei planuoti maršruto negaliu, nes jokie viešbučiai neužsakyti, nei apskritai nežinau ar verta gaišti planuoti, kai gal net neskrisim.. O dar jei neskrisim kaip gaila tų pinigų padėtų and bilietų, nes į Kopenhagą jokios pigios avialinijos tai neskrenda... Nu žodžiu, pasiguodžiau unsure.gif
Atsakyti
Piktute, gal dar viskas bus gerai ir skrisite kartu 4u.gif
Jei jau guodžiamės, tai ir aš pasipasakosiu, mano mašina servise, nes aš slenkstį įlenkiau, senai jau, bet nutarėm dabar susiremontuoti, tai važinėjau su vyro mašina nuo pirmadienio, nuėjau į tuos šokius(pirmadienį) mašiną palikau nusukus nuo pagrindinės Savanorių gatvės į Žemaičių, pakankamai judri gatvė ir ką, grįžtu, veidrodėlių nėra verysad.gif ir draudimas dar nesutvarkytas, o vieno veidrodėlio kaina ~5000Lt verysad.gif vyras pasiuto unsure.gif bet aš tai nekalta, taip ir važinėju dabar be veidrodėlių, bet jau nepatogu...trūksta žodžių. Šiandien vėl į šokius, ką pavogs, nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 01 23, 15:48)
Piktute, gal dar viskas bus gerai ir skrisite kartu 4u.gif
Jei jau guodžiamės, tai ir aš pasipasakosiu, mano mašina servise, nes aš slenkstį įlenkiau, senai jau, bet nutarėm dabar susiremontuoti, tai važinėjau su vyro mašina nuo pirmadienio, nuėjau į tuos šokius(pirmadienį) mašiną palikau nusukus nuo pagrindinės Savanorių gatvės į Žemaičių, pakankamai judri gatvė ir ką, grįžtu, veidrodėlių nėra verysad.gif ir draudimas dar nesutvarkytas, o vieno veidrodėlio kaina ~5000Lt verysad.gif vyras pasiuto unsure.gif bet aš tai nekalta, taip ir važinėju dabar be veidrodėlių, bet jau nepatogu...trūksta žodžių. Šiandien vėl į šokius, ką pavogs, nežinau unsure.gif

ot nesiseka,ale kas cia do masina,kad veidrodeliu kaina tokia blink.gif
Atsakyti
Audi Q7, labiausiai gaila, kad kažkam turbūt už 100 litų parduos. Na, gal ryt jau žinosim kiek tiksliai kainuos, gal duok dieve mažiau.
DeiLiTautJoSa, kaip tavo sūneliui sekasi mokykloj? Kaip su būreliais, spėja?
Buvom su vyru savaitgalį filme tam naujam "Tyli naktis", tikrai fainas, patiko.
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 01 23, 20:39)
Audi Q7, labiausiai gaila, kad kažkam turbūt už 100 litų parduos. Na, gal ryt jau žinosim kiek tiksliai kainuos, gal duok dieve mažiau.
DeiLiTautJoSa, kaip tavo sūneliui sekasi mokykloj? Kaip su būreliais, spėja?
Buvom su vyru savaitgalį filme tam naujam "Tyli naktis", tikrai fainas, patiko.

aaaa,nu tai lygis cia jau biggrin.gif
gerai sekasi,labai nori eit i mokykla,nereikia jam nei atostogu nei iseiginiu biggrin.gif
ir as noriu i sita filma
Atsakyti
Tai nueikit smile.gif man rodo pirmą puslapį rolleyes.gif
Šaunu tada, duok dieve, kad nepraeitų jam tas noras 4u.gif
Prie mano vaikų prikibo kažkokia bacila, jau savaitę laiko kovoja smile.gif sloguoja, pakosti, bet dar be temperatūros, šiandien važiuosiu į homeopatinę vaistinę, gal yra būdų apeiti šią ligą.
Atsakyti
Labuka, mes susirgom, vakar paskambino is darzelio, kad Gabrieliui pakilo temperatura sad.gif
Atsakyti