pas mus tfu tfu tfu siandien silta kaip turi buti, bet isivaizduoju kokios saskaitos uz sita gera ateis

Sveikos,
Soffyyy, jei kada rastum su padoresniu laiku, duok žinią
aš irgi pranešiu
DeiLiTautJoSa, aš išleidau, aš jas visad išleidžiu, būna jos tik vienos iš visos klasės
kiek to šalčio, tik iki mašinos, nuo mašinos keli žingsniai į mokyklą.
Merginos, dar jei ką, tai mokinkitės iš kitų klaidų, jei kada statysitės name ar bute židinį, tai labai gerai daug kartų išsiklausinėkite ar tikrai į kampą jis tilps, nes pas mus pasirodo darbų gale jis netilps, o kampinė kapsulė(ta kuri netelpa į kampą, o statosi nuo kampo toliau, su siena lygiagrečiai), kainuoja dvigubai brangiau, nei paprasta, kaina vien kapsulės nuo 6-7000, ką jau kalbėti apie sekančius darbus, pirkinius

DeiLiTautJoSa, aš išleidau, aš jas visad išleidžiu, būna jos tik vienos iš visos klasės

Merginos, dar jei ką, tai mokinkitės iš kitų klaidų, jei kada statysitės name ar bute židinį, tai labai gerai daug kartų išsiklausinėkite ar tikrai į kampą jis tilps, nes pas mus pasirodo darbų gale jis netilps, o kampinė kapsulė(ta kuri netelpa į kampą, o statosi nuo kampo toliau, su siena lygiagrečiai), kainuoja dvigubai brangiau, nei paprasta, kaina vien kapsulės nuo 6-7000, ką jau kalbėti apie sekančius darbus, pirkinius

laba diena
jei bus tai bus mergyte
QUOTE(vilvet @ 2013 01 21, 05:44)

QUOTE(gelep @ 2013 01 21, 11:45)
Sveikos,
aš irgi pranešiu
kiek to šalčio, tik iki mašinos, nuo mašinos keli žingsniai į mokyklą.

ta prasme jie jos tik dvi vistiek pamokos vyksta?pas mus nea,su mokytoja susiskambinom,sutarem,kad paamjakins jie vaiku ateis,kad nereiktu veziot pirmyn atgal deimos,nes jei puse klases nesusirenka paleidzia namo

blem jum su tuo namu vienos bedos,gerai ,kad maniskis supranta,tai mum nors tokios bedos atkrenta

DOOMSDAY kodel taip uztikrinta,kad ir trecias butu mergaite?

QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 21, 12:23)
Sapnavau

QUOTE(Doomsday @ 2013 01 21, 12:26)
Sapnavau
Jei rimtai esu 99% tikra kad būtų dar viena damutė
Bet nebus artmiausius metus leliukų o gal ir visai nebebus 

siaip cia viskas nuo TB priklauso

Papildyta:
QUOTE(vududu @ 2013 01 21, 10:59)
pas mus tfu tfu tfu siandien silta kaip turi buti, bet isivaizduoju kokios saskaitos uz sita gera ateis 

pas mus paskutine saskaita 525 lt tik sildymas, o uz si menesi net neisivaizduoju kiek bus, radiatoriai labai karsti

QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 21, 13:23)
ta prasme jie jos tik dvi vistiek pamokos vyksta?pas mus nea,su mokytoja susiskambinom,sutarem,kad paamjakins jie vaiku ateis,kad nereiktu veziot pirmyn atgal deimos,nes jei puse klases nesusirenka paleidzia namo 
blem jum su tuo namu vienos bedos,gerai ,kad maniskis supranta,tai mum nors tokios bedos atkrenta

Nea, nebūna pamokų, taip ten kažką paveikia ir pasiimu.
Tai, manau vistiek kažkokių nesusipratimų, nesklandumų visiems būna

QUOTE(vilvet @ 2013 01 21, 13:22)
siaip cia viskas nuo TB priklauso 
Papildyta:
pas mus paskutine saskaita 525 lt tik sildymas, o uz si menesi net neisivaizduoju kiek bus, radiatoriai labai karsti

Papildyta:

kosmosas VILVET ,eina sau.pas mus 348 ir tai jau daug,turint galvoj ,kai ilgiausias radiatorius namuose saltas

Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2013 01 21, 13:54)
Nea, nebūna pamokų, taip ten kažką paveikia ir pasiimu.

aaa
buna buna,oi visko,tai ir sakau gerai,kad nors kazkokie nesklandumai atkrenta

saindien valgyt daro vyras,spekit pas pietums buvo? sausi pusryciai

o as siandien pietums saldziarugsciu sonkauliuku paruosiau, tai mb kad isgyre, net noras didesnis gaminti atsirado

QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 21, 14:53)
kosmosas VILVET ,eina sau.pas mus 348 ir tai jau daug,turint galvoj ,kai ilgiausias radiatorius namuose saltas 
Papildyta:
aaa
uzsiemes mat,namus fb stato,kad tik uztektu man kantrybes paciai valgyt nepult daryt 

Papildyta:
aaa

joa, kosmosas, pas mus nera tikrai salta, normalu, bet pvz savaitgali net ranka prisiliesti prie radiatoriaus negalima, net bijau pagalvoti kokia bus suma

QUOTE(vududu @ 2013 01 21, 15:08)
o as siandien pietums saldziarugsciu sonkauliuku paruosiau, tai mb kad isgyre, net noras didesnis gaminti atsirado 

recepta iskart prasom,o ne tik girtis VUDUDU

Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 01 21, 15:10)
joa, kosmosas, pas mus nera tikrai salta, normalu, bet pvz savaitgali net ranka prisiliesti prie radiatoriaus negalima, net bijau pagalvoti kokia bus suma 

as net negalvoju,kai saskaita ateina pasiputoju ir praeina

QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 01 21, 17:16)
sonkauliukus apie 20min apverdi, pakepini smulkintus svoguna ir cesnako kokias 3 skilteles (sekanti karta bandyciau deti daugiau), tada i keptuve deti druskos, pipiru, smulkintos kalendros, kmynu, rozmarino, ciobreliu, 3 saukstus medaus, 3 saukstus grudetu garstyciu, 100ml ryziu acto ir pakaitinti. pravesus itrinti padazu sonkauliukus ir i orkaite 180 C 40min.