Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

QUOTE(gelep @ 2013 02 24, 21:45)

DeiLiTautJoSa, o jūs negalvojate apie ketvirtą? Mane kažkokios durnos mintys kamuoti pradėjo, vėl į leliukus apsiseilėjusi žiūriu. Išprotėjau, ne kitaip  unsure.gif Atrodo, gi koks skirtumas ar trys ar keturi, bet kaip smagu vaikams didelėje šeimoje augti būtų, iš kitos pusės pagalvoju, net baisu kam pasakyti cool.gif pradedant nuo to, kad net automobilyje visa šeima netilptume, kambario nėra ketvirtam ir šiaip....nežinau. Pasimetusi dabar unsure.gif

jeckau kas cia dabar su tom nestuminem mintim smile.gif vakar salvis sake,kad pas mama leliukas greit uzaugs ir bus mergaite.vyras sake geriau ketvirtas vaikas nei suo namie,dabar tu su leliukiskom mintim biggrin.gif siaip bent siuo metu,tai as nenoriu visai,ne ne ne,veliau kai sitie bus dideli nezinau,arba noresis mazo namie arba dar labiau ne,nes bus laisve smile.gif bet yra didelis bet lotuliukas.gif jei uztikrintu kas ,kad pastoju ir gims mergaite,galeciau nors siandien pastot cool.gif
o del skirtumo tai tikrai jau jo ner,ar 3 ar 4 vienodai,aplinkiniu nuomone bent man dzin,jie noretume tai ir butu smile.gif o ka i tavo norus vyras?

sveikos smile.gif
Atsakyti
Nu matai, dar nesenai rašiau, va jums visoms gerai, dar leliukų susilauksite, mažyliukus supuosite, o mes su tavim tipo jau ne smile.gif nes jau tris turime, o keturi gi tai siaubas biggrin.gif Dabar galvoju, nei 4, nei 5 jau nedaug, kad tik sveiki, va kokie 7 tai jau yra kas veikt biggrin.gif
Mano vyras tai pasirašo, kad ir 5, bet ar gi jam suprasti ką reiškia su jais būti 24val. per parą smile.gif Nors šiaip tai Tauras tėtės vaikas, miega tik tėtį apsikabinęs visą naktį, tėtis jį maitins, tėtis valgyti darys jam, tėtis rengs, tėtis neš, su tėčiu į darbą važiuos ir t.t.
Aš irgi taip visada ir draugėm sakydavau, kad kam jums tas šuo, priežiūros tiek pat, kaip ir su kūdikiu, o nei anūkų nebus biggrin.gif
O manau, kad jums tikrų tikriausiai mergytė būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 02 25, 15:54)
Nu matai, dar nesenai rašiau, va jums visoms gerai, dar leliukų susilauksite, mažyliukus supuosite, o mes su tavim tipo jau ne smile.gif nes jau tris turime, o keturi gi tai siaubas biggrin.gif Dabar galvoju, nei 4, nei 5 jau nedaug, kad tik sveiki, va kokie 7 tai jau yra kas veikt biggrin.gif
Mano vyras tai pasirašo, kad ir 5, bet ar gi jam suprasti ką reiškia su jais būti 24val. per parą  smile.gif Nors šiaip tai Tauras tėtės vaikas, miega tik tėtį apsikabinęs visą naktį, tėtis jį maitins, tėtis valgyti darys jam, tėtis rengs, tėtis neš, su tėčiu į darbą važiuos ir t.t.
Aš irgi taip visada ir draugėm sakydavau, kad kam jums tas šuo, priežiūros tiek pat, kaip ir su kūdikiu, o nei anūkų nebus biggrin.gif
O manau, kad jums tikrų tikriausiai mergytė būtų smile.gif

nu tai vyras pasiraso,tu nori,dirbkit smile.gif man irgi 5 nera baisu,bet kai turi 10,14 tai ohoho doh.gif
sakai,kad mergyte,nes linketum jos,o as manau,kad per kieta chamka esu,kad mergyte tureciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 02 24, 22:45)
Sveikos,

Ačiū tau labai, joms taip ir sakė, kad vystosi skoliozė, bet bent jau joms sakė dar gerai, kad tokios mažos, tai su gydytojų pagalba gal pavyktų organizmą užprogramuoti augti teisingai. O dabar tau ar viskas gerai?

DeiLiTautJoSa, o jūs negalvojate apie ketvirtą? Mane kažkokios durnos mintys kamuoti pradėjo, vėl į leliukus apsiseilėjusi žiūriu.

Dabar man viskas gerai mirksiukas.gif Mačiau dabar jau ir pinigus už keliones namo grąžina, mano laikais to nebūdavo biggrin.gif

O jūs drąsios panos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Gelep, Deilitautjosa, as visada sakiau ir sakysiu, kad man yra ziauriai grazu diiiideles seimos wub.gif jei yra galimybes, tai nors ir 7 vaikai biggrin.gif ir as tikrai nesuprantu, kaip zmones gali kazka sakyti negero, juk normali seima, kaip tik gerai, kad popiuliacija dideja biggrin.gif zodziu, palaikau as jusu idejas apie ketvirta vaika thumbup.gif

QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 02 25, 18:54)
nu tai vyras pasiraso,tu nori,dirbkit smile.gif man irgi 5 nera baisu,bet kai turi 10,14 tai ohoho  doh.gif
sakai,kad mergyte,nes linketum jos,o as manau,kad per kieta chamka esu,kad mergyte tureciau  ax.gif

vaiko lytis priklauso nuo vyro, kuri zuvyte suspeja pirma iki finiso, tas ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 02 27, 12:26)
Sveikos mirksiukas.gif

Gelep, Deilitautjosa, as visada sakiau ir sakysiu, kad man yra ziauriai grazu diiiideles seimos wub.gif jei yra galimybes, tai nors ir 7 vaikai biggrin.gif  ir as tikrai nesuprantu, kaip zmones gali kazka sakyti negero, juk normali seima, kaip tik gerai, kad popiuliacija dideja biggrin.gif zodziu, palaikau as jusu idejas apie ketvirta vaika  thumbup.gif
vaiko lytis priklauso nuo vyro, kuri zuvyte suspeja pirma iki finiso, tas ir bus biggrin.gif

tai vat as per daug kieta ir mergyciu zuviukai pas mane nepasilieka biggrin.gif

sveikos
ot fainas orelis,a?o mes namie verysad.gif tikiuosi greit pasveiksim,tada varlinesim kiauras dienas wub.gif
vakar su deima buvom jo klasiokes gimkej,smagiai su mamkom prisiragavom biggrin.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
Siandien sunki diena darbe sad.gif dar masina nuvariau TA, eile didele pries kovo 1d. tai dvi valandas pralaukiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes šiandien su Tauru nulėkėm iki paskaitos apie vaikų ankstyvąjį ugdymą su Ramune Želioniene, labai patiko, čia jos blogas, jei kuri turėtumėt laiko paskaitinėti
http://vaikopasaulis.blogspot.com/
Dar patiko jos šiandien išsakyta mintis, kad kai mums atrodo, kad mūsų vaikai pilni ožių ir negalime su jais pakovoti, vat užsispiria, kad darys taip, o ne kitaip ir taškas. Tai reikia tiesiog suvokti, kad šie vaikai yra kitokie nei mes, kad mažame kūne, didi valia, čia ne ožiukai, o tvirtumas, vaikas turi savo nuomonę ir tai yra pagirtina wink.gif
Į viską reikia žiūrėti pozityviai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 02 28, 16:00)
Sveikos,
Mes šiandien su Tauru nulėkėm iki paskaitos apie vaikų ankstyvąjį ugdymą su Ramune Želioniene, labai patiko, čia jos blogas, jei kuri turėtumėt laiko paskaitinėti
http://vaikopasaulis.blogspot.com/
Dar patiko jos šiandien išsakyta mintis, kad kai mums atrodo, kad mūsų vaikai pilni ožių ir negalime su jais pakovoti, vat užsispiria, kad darys taip, o ne kitaip ir taškas. Tai reikia tiesiog suvokti, kad šie vaikai yra kitokie nei mes, kad mažame kūne, didi valia, čia ne ožiukai, o tvirtumas, vaikas turi savo nuomonę ir tai yra pagirtina wink.gif
Į viską reikia žiūrėti pozityviai wink.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif as apskritai i vaiko elgesi ziuriu ne tik siai dienai, o kaip viena ar kita savybe gali tureti reiksmes ateityje, pvz ir tas pats uzsispyrimas, dabar, aisku, man butu patogu, kad ji manes klausytu, man nereiktu daug nieko prigalvoti, kad padarytu vienaip ar kitaip (pagal situacija), bet pagalvoju, kad gal suaugusiai, pvz darbe ar siaip gyvenime bendraujant su zmonem, ta savybe gali i gera pasitarnauti, kad neuzsileis gal ant savo galvos niekam uzlipti ar pan ax.gif lygiai taip pat su kitom savybem. dabar baisiai vadovauti pradejo, ypac diedukam, galvojau drausminti, o paskui pagalvojau, kad galiu uzslopinti ir kokia gera savybe, tai ir leidziu jai pavadovauti, aisku proto ribose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Šaunuolė Vududu, jei tą supratai jau nuo pirmos Saulytės gimimo dienos, laimingas tavo vaikas smile.gif Aš tik dabar po truputį pradedu su savimi dirbti, kad į viską žiūrėčiau daug daug paprasčiau ir pozityviau, nes kitaip gali išeit iš proto smile.gif noriu padėti augti vaikams tuo, kuo jie nori užaugti, o ne tuo, ko aš iš jų tikiuosi smile.gif
Buvome šiandien Kaziuko mugėj, išsivaikščiojom grynam ore, tai jau vyniojame į lovas smile.gif
Atsakyti
sveikos panos smile.gif
as su klausimu,kaip jum jei susikurtume fb savo grupele? be jokiu naujokiu,tik mes,kad vietoj ir foto mestumet ir plepetume,nes man kartais taip norisi palot,bet nigaliu,cia per daug viesa ax.gif
Atsakyti
tai aisku, kad galima, tik ar ten visi nematys, ka rasysim? g.gif
Atsakyti