Įkraunama...
Įkraunama...

***1986-tų mergaičiukės***

na va, mes po gydytoju - abiems gripas, o Saulei dar ir su siokia tokia komplikacija doh.gif

Gelep, o jusu merginoms irgi sveikateles 4u.gif o cia tos kojytes pataisomos dar ar jau tik kazkiek koreguojamos bus su tuo sportu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vududu: 22 vasario 2013 - 18:23
Oooo verysad.gif tai laikykitės, Taurui per šį gripą buvo 2d. beveik 42 temperatūros.
Sakė, kad tiesios niekada nebus. Bet kažkiek pataisyti galima su sportu, mankštom, masažais, baseinu, dar kažkokia terapiją(pamiršau pavadinimą)šis kineziterapeutas taikys, to ir tikiuosi.
Atsakyti
nu bet ko tik nebuna, niekada nebuciau pagalvojus, kad vaikui del augimo gali kojos kreivos pasidaryti doh.gif
Atsakyti
Tai kojos, dar maža bėda, baisiausia, kad pakenkia nugarai, o tada prasideda visos bėdos. Bet aš niekad negalvojau, kad sinusai, kai būna sloga, tai viršuje, tada nukeliauja į žemuosius sinusus, tada jie žaloja kaklo raumenis, bet žmonės gi nevaikšto pakreipę galvas, tai kūnas bandydamas atstatyti vertikalią padėtį, susuka visą stuburą. Negalėjau patikėti savo akimis, kai Patricijai liepė prispausti pirštais savo sinusus, iš pradžių viršutinius, po to apatinius ir grįžo į rankų ir kaklo raumenis visa jėga. O Danielei klubų kažkokia liga, bet nepamenu kaip vadinasi g.gif nors ortopedai aiškino, kad jos viena koja trumpesnė, bet jie pasirodo ne taip matuoja, šiandien jau abi vienodos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif as vakar nuo MB tulpiu puokste gavau bigsmile.gif rolleyes.gif
Del balniuko tikrai gal dar pasikonsultuoti reikia g.gif maniskiui buvo ypac padideje raumenu tonusai, tai mes pavaiksciojom i mankstas, mane irgi pamokino, namuose darydavau ir viskas susitvarke, linkiu kad ir jums viskas greitai issisprestu su mazaja Miglute 4u.gif

DeliTautjosa o nenori pasisiuti sukneles? g.gif juk gali pasisiuti kokia nori g.gif pas Sinsila3 is Ukmerges supermamu? as pas ja kelias siuvau, tikrai patenkinta likau mirksiukas.gif

Vududu sveikatytes jusu seimynai 4u.gif

Gelep jums su mergaitems balioncikas 4u.gif as net nezinojau kad buna tokios bedos augant, bet MB brolio dukrai irgi bedos del stuburo, ji dabar antroke. Tai lanko baseina, sako kad situacija gereja, tikiuosi ir jums pageres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 02 22, 17:47)
Tai abiem gydymą paskyrė, raumenų stiprinimą. O Patricijai visa stuburo kreivystė gal net nuo sinusų, ten viskas taip susije  blink.gif

Aš irgi galiu dėl stuburo savo patirtimi pasidalinti. Jei tikrai nelabai gerai, patarčiau pasidomėti šiauliuose esančia skolioze sergančių vaikų mokykla: http://www.sanatorine.siauliai.lm.lt/ . Aš pati ten praleidau visą 9 klasę. Per tą laiką labai sustiprinau raumenis, išmokau taisyklingai (pagal mano stuburo iškrypimą) plaukti ir ištiesinau savo stuburiuką. Šios mokyklos daktarai nesiūlo, atseit jei jums reikia, turit patys žinoti, kad tokia mokykla yra.. doh.gif Jei reikės, galėsiu ir daugiau info suteikti.

QUOTE(vududu @ 2013 02 22, 19:06)
na va, mes po gydytoju - abiems gripas, o Saulei dar ir su siokia tokia komplikacija doh.gif

Sveikit unsure.gif Nuo ketvirtadienio ir mano vyras apsirgo, vos numušdavom temperatūrą iki 37.5.. Šiandien jam jau geriau, o aš nuo jo užsikrėčiau.. Baisus galvos skausmas, kosulys ir jau ryte 37.2.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos
tautrimas baisiai serga,su vemimais nuo kosejimo,dar acetonas pakiles,vis miega ir miega verysad.gif
VILVET o medziaga savo reik turet,ar ji gali gaut kokios noreciau?kokios kainos?perk kiek laiko pasiuna?
Atsakyti
QUOTE(DeiLiTautJoSa @ 2013 02 24, 13:27)
sveikos
tautrimas baisiai serga,su vemimais nuo kosejimo,dar acetonas pakiles,vis miega ir miega  verysad.gif
VILVET o medziaga savo reik turet,ar ji gali gaut kokios noreciau?kokios kainos?perk kiek laiko pasiuna?

Mano ziogas visa nakti viduriavo, dabar tik tempa sokineja sad.gif

Medziaga savo,bet man du kartus ji nupirko,kadangi zinojo ko as noriu smile.gif kainos priklauso nuo to ka siuti reikia, bet tikrai ne brangininke, o pasiuvimo laikas priklauso nuo to kiek darbo turi siuo metu. Kada tau balius?
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 02 24, 17:13)
Mano ziogas visa nakti viduriavo, dabar tik tempa sokineja sad.gif

Medziaga savo,bet  man du kartus ji nupirko,kadangi zinojo ko as noriu  smile.gif kainos priklauso nuo to ka siuti reikia, bet tikrai ne brangininke, o pasiuvimo laikas  priklauso nuo to kiek darbo turi siuo metu. Kada tau balius?

balandzio gale,nu dar pasidairysiu,jie jau nieko nerasysiu,rasysiu jai i az ir snekesiu
Atsakyti
Ojej, kas cia visiem vaikam darosi unsure.gif sveikatytes!!! 4u.gif
o mes jau lyg ir sveikstam, tempa nebekyla Saulei, man dar biski laikosi...

o del siuvejos, as pas ja buvau, snekejau, tai man tada sake, siaip daugiau pazistamiem perka medziagas kada gali, nes su nepazystamais zinai, gali nepataikyti i norus biggrin.gif bet paklausiau kainu daug maz, tai tikrai kisenes nedraskancios rolleyes.gif as kada prisiruosiu kazkur medziagu nusipirkti, tai eisiu pas ja siutis
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Piktukė @ 2013 02 24, 09:18)
Aš irgi galiu dėl stuburo savo patirtimi pasidalinti. Jei tikrai nelabai gerai, patarčiau pasidomėti šiauliuose esančia skolioze sergančių vaikų mokykla: http://www.sanatorine.siauliai.lm.lt/ .

Ačiū tau labai, joms taip ir sakė, kad vystosi skoliozė, bet bent jau joms sakė dar gerai, kad tokios mažos, tai su gydytojų pagalba gal pavyktų organizmą užprogramuoti augti teisingai. O dabar tau ar viskas gerai?

Visiems negaluojantiems daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Prie manęs irgi kažkokia bacila prikib usi jau kelinta diena, tai sloga iki žemės ir silpnumas.
DeiLiTautJoSa, o jūs negalvojate apie ketvirtą? Mane kažkokios durnos mintys kamuoti pradėjo, vėl į leliukus apsiseilėjusi žiūriu. Išprotėjau, ne kitaip unsure.gif Atrodo, gi koks skirtumas ar trys ar keturi, bet kaip smagu vaikams didelėje šeimoje augti būtų, iš kitos pusės pagalvoju, net baisu kam pasakyti cool.gif pradedant nuo to, kad net automobilyje visa šeima netilptume, kambario nėra ketvirtam ir šiaip....nežinau. Pasimetusi dabar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelep: 24 vasario 2013 - 21:54
Sveikos 4u.gif

oi kiek negaluojančių unsure.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti