Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(NERA @ 2006 10 11, 16:07)
Isila, mes kartų namams ne tik paramą, bet ir darbelio siūlėm ten gyvenančiom moterims. Bet jos nieko nepriėmė, darbelio atsisakė, o į vėlesnius susitikimus iš viso nesiteikė ateiti.
asara, kur tu? aūūūūūūūūūūūūūūūūūūū Kaip panemunės mamytė laikosi? Turiu jai maišiuką ax.gif

prikroviau maišiuką rubų pipirui taip iki metų. Gal kam reikia? Kelnytės, maikutės, marškinukai ilgom rankovėm, seilinukai, striukytės tokios plonesnės. Tai kur dabar man juos dėt? blush2.gif
Atsakyti
nu mergaites su tais kartu namais,kudikiu namais ir as esu nusvilus truputi tai dabar nezinau kuom tiket...Turiu atliekama vezimelina toki pusiau sportinuka tryju padeciu,nesiokle,vaikstyne visi daikteliai toli grazu ne nauji bet dar tikrai gali kam patarnauti kam ju l.l.reikia.Jei zinote kam sakykit.
Atsakyti
Asara, as irgi inventorizuoju savo vyruko kraiti - turesiu siltu batu ir drabuziu saltam orui Panemunes berniukui. ax.gif
Atsiliepk, mes su Nera taves pasiilgom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Asara gal ir Isilos rūbeliai praverstų unsure.gif
Ballando g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 10 16, 10:56)
Asara gal ir Isilos rūbeliai praverstų unsure.gif
Ballando g.gif

žodžiu, rūbeliai išskalbti, išlyginti, sudėti į maišą laukia naujojo šeimininko. Pasikartosiu: rūbeliai taip 6-12 mėn vaikui.
Atsakyti
Pamirsau, Nera, "prisistatyti". Taigi, taigi, cia as - ta pati blush2.gif
Atsakyti
Turiu du maisus vaikisku rubeliu nuo leliuko iki mazdaug 9m. ir nezinau kur kist. Norejau juos ismest, bet gal kas ras ka gero
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 16, 11:51)
žodžiu, rūbeliai išskalbti, išlyginti, sudėti į maišą laukia naujojo šeimininko. Pasikartosiu: rūbeliai taip 6-12 mėn vaikui.

ujjj, kaip mano leliai reiktu siltu rubeliu... ar jie dar pas jus? g.gif
Atsakyti
Kadangi asara kol kas apsireikšti negali, tai rūbelius ir bet kokią paramą panemunės mamytei surinksiu aš.Balanda krauk maišą mirksiukas.gif Isila, jei dar niekam neatidavei, paimsiu ir iš travęs mirksiukas.gif
Atsakyti
laba.
Turiu striukyte mergaitiska, na iki 74 cm (parasyta M, bet kokiais kriterijais remiantis nezinau) Mano mergina ja nesiojo praejusia ziema ir pavasari( nuo puses metu) dar nauja kepure silta ziemine, pirkau neseniai, bet pasirode truputi mazoka, 46 cm. Rudeninius batukus 20 dydzio, bet gal jau zieminiu vaikuciams reiktu g.gif Na zodziu jei kam reik - prasom. Nenunesiota gana dailu kostimeli puses metu mergytei. Kelnes su petnesom irgi dar dailios 74 cm.
Atsakyti
Nera, per savaitgali gal ir nespesiu maiso sukrauti, bet koki antradieni busiu paruosus.
Vienzo, savaites pradzioje susirasom, gerai? 4u.gif
Atsakyti
Puiku, man tinka biggrin.gif
Krekre tavo rūbeliai jau bus mažoki unsure.gif
Merginos norinčios padėti panemunės mamytei prašom išsiduoti.
Tiesa Diana po operacijos nedirba. Važinėja į onkologinį į švitinimus. Nesaldu jai, oi kaip nesaldu unsure.gif
Atsakyti