sveikutės, tvarkiau savo spintą ir atidėjau daug nebenešiojamų rūbų. mano ūgis 160 m., dydis 36. gal žinote, kam reikia?
Balanda, sveika sugryžusi Buvom su tavim visom prasmėm, kai negali padėti fiziškai-malda padeda. Aš tikiu
Asara, kaip ten reikaliukai?
Asara, kaip ten reikaliukai?
Dar karta aciu, tau, Nera
Laukiu instrukciju is taves ir Asaros.
Laukiu instrukciju is taves ir Asaros.
Nera, tai ar dar reikia tu tyreliu nes jei, ne tai tada draugei atiduosiu zodziu parasyk, gal man i az., nes nezinau ka su jom daryt ten siaip darzovienes vaikams mazdaug iki 12 men., 16 vnt.
Sveikos, labai atsiprašau, bet neskaičiau visos temos (tik pradžią). Norėčiau ir aš prisijungti prie Jūsų. Galėčiau atiduoti rūbelius nuo 0 iki 6 mėn amžiaus kūdikiams. Jeigu reikia galėčiau nupirkti vitaminų, vaistų ir pan. Rašykit į až.
QUOTE(Augustina @ 2006 10 07, 11:38)
Sveikos, labai atsiprašau, bet neskaičiau visos temos (tik pradžią). Norėčiau ir aš prisijungti prie Jūsų. Galėčiau atiduoti rūbelius nuo 0 iki 6 mėn amžiaus kūdikiams. Jeigu reikia galėčiau nupirkti vitaminų, vaistų ir pan. Rašykit į až.
kartu amuose sake rieikia
Su kartų namais mes jau turėjom susidūrimą, todėl drįsčiau abejoti
Gal reikia Kaune kam nors tvarkingu ivairiu rubu, nestambiai mamytei, ar paauglei kokiai? Nezinau, ar verta vezti i Carita, Kartu namus ir pan. Juk jie ir taip tos labdaros gauna, O gal yra vargingai besivercianciu, kurie jos negauna?
QUOTE(auroryte @ 2006 10 08, 18:47)
Gal reikia Kaune kam nors tvarkingu ivairiu rubu, nestambiai mamytei, ar paauglei kokiai? Nezinau, ar verta vezti i Carita, Kartu namus ir pan. Juk jie ir taip tos labdaros gauna, O gal yra vargingai besivercianciu, kurie jos negauna?
Mes irgi anksčiau veždavome į Caritą arba bažnyčią, kad vargšams atiduotų, bet dabar galvoju, kad gal tikrai yra vargingiau gyvenančių, kuriems tiesiogiai galima atiduoti.
QUOTE(NERA @ 2006 10 07, 20:42)
Su kartų namais mes jau turėjom susidūrimą, todėl drįsčiau abejoti
man kaip tik sakė vežti į Kartų namus rūbelius pasimečiau dabar...
QUOTE(Audrelija @ 2006 09 06, 21:57)
ATIDUODU Hauch trirati sportini VEZIMELI KAUNE. Spalva tamsiai melyna ir zydra. Naudotas metus. Svorio nezinau nesupersunkus bet ir nesuper lengvas . Su defektais : vienas ratas kiauras , suluzes vienas plasmasiukas kuris prilaiko atlosa-bet laikosi normaliai atlosas, ir su skylute
Jonelyje ir Ko remontas kainuotu apie 20-30lt
jai per savaite niekam neatiduosiu sake vyras ismes
Jonelyje ir Ko remontas kainuotu apie 20-30lt
jai per savaite niekam neatiduosiu sake vyras ismes
Negi niekam nereikia vezimuko
QUOTE(Isila @ 2006 10 11, 11:35)
man kaip tik sakė vežti į Kartų namus rūbelius pasimečiau dabar...
Isila, mes kartų namams ne tik paramą, bet ir darbelio siūlėm ten gyvenančiom moterims. Bet jos nieko nepriėmė, darbelio atsisakė, o į vėlesnius susitikimus iš viso nesiteikė ateiti.
asara, kur tu? aūūūūūūūūūūūūūūūūūūū Kaip panemunės mamytė laikosi? Turiu jai maišiuką