Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

ATIDUODU Hauch trirati sportini VEZIMELI KAUNE. Spalva – tamsiai melyna ir zydra. Naudotas metus. Svorio – nezinau blush2.gif nesupersunkus bet ir nesuper lengvas . Su defektais : vienas ratas kiauras , suluzes vienas plasmasiukas kuris prilaiko atlosa-bet laikosi normaliai atlosas, ir su skylute ax.gif
Jonelyje ir Ko remontas kainuotu apie 20-30lt 4u.gif

user posted image

user posted image

jai per savaite niekam neatiduosiu sake vyras ismes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrelija: 06 rugsėjo 2006 - 21:01
aquamarine, balanda kuriam laikui dingo verysad.gif Kol kas as esu viena ax.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pirkiniu. Kam perduoti pinigelius ?
NERA, gal tau ? Sakyk, kada uzvesti.
Atsakyti
Merginos man ne pinigus užvešti reikia, o daiktus nuvešti.Likau be mašinos kurį laiką verysad.gif Šiadien bandysiu tartis, gal patys vaikai iki mano darbo ateitų ir pasiimtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 09 07, 11:22)
Merginos man ne pinigus užvešti reikia, o daiktus nuvešti.Likau be mašinos kurį laiką verysad.gif Šiadien bandysiu tartis, gal patys vaikai iki mano darbo ateitų ir pasiimtų ax.gif

NERA, tai kadangi labiausiai zinai ko truksta vaikams, prasom konkretizuoti.
Atvesim prekem mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelinksmos zinios verysad.gif Panemunes mamyte onkologiniam ir po operacijos.
Gal galim kuo padeti, o labiausiai tai pinigeliu reikia ir geros nuotaikos. Gal turite kokiu minciu kaip pagelbeti ? Man sunku ka ir komentuoti ..........
Atsakyti
Opapa. O kas vaikus žiūri? O guli ji Kaune? Gal galim aplankyti? Gal knygą kokią nupirkti ar moteriškų žurnaliukų ax.gif Arba gal moteris mezga, tai siūlų ir virbalus, vaikučiam megztinukų numegztų. Asara parašyk daugiau.
Merginos tiems vaikams aš viską supirkau, tiksliau supirkau tai ko mamytė išdrįso paprašyti. Šiandien pasiskolinau mašiną, tai galėsiu nuvežti. Tikiuosi mama išdrįs pasakyti ką nors daugiau. Tautvydui labai reikia naujų batų ir rūbelių- viską vyrukas išaugo per vasarą. Tiesa, kai buvo santariškėse pasikeite Tautvydo gydytoja, o naujoji atliko tik kelis tyrimus. Vakar Vilmai paskambino iš Santariškių skyriaus vedėjas ir liepė skubiai pirmadienį iš pat ryto atvykti. Aišku Vilmai širdis kulnuose.Tiesą sakant ir man unsure.gif Mat taip nėra buvę, kad skambintų ir kviestų skubiai atvykti.
Atsakyti
Nerimauti yra ko sad.gif Matyt kazhka pastebejo, kas sukele itarimus... Duokdie, kad nieko nerastu...
Atsakyti
Ziuzia, gal kalbėjai su kito berniuko mamyte? Vardą pamiršau blush2.gif Gal sakau sutiktų, kad biškutį padėtume ax.gif
Atsakyti
Nera, kalbejau. Ir nuvazhiavusi pas juos buvau. Jie rugpjuchio gale paliko Lietuva ir izhvazhiavo su visa sheima i Airija uzhdarbiauti... Nepragyvena chionai. Liko be gyvenamo ploto, nes ta namuka, kuri jie nuomojosi, sheimininkai nori parduoti. Naujo ploto jiems susirasti nepavyko (arba pernelyg brangu, arba niekas nenori priimti su keturiais vaikais). Priesh keleta metu gyveno ir dirbo Airijoje, mazhasis tenai ir gime... Jie viliasi, kad ten isikurs geriau. Yra nerimo del mazhylio. Kadangi jis ten gimes - tai tyrimukus jam padarys nemokamai, tachiau jei sveikata jo pablogetu - tektu chiupti vaika i glebi ir kuo skubiau skristi i Vilniu... Reikia tiketis, kad viskas bus gerai. Pasigesiu ash ju smile.gif
Atsakyti
Gal kokiam vaikučiui reikia 2 kombinezonu? jie atskiri - kelnytės ir striukė, nešioti kai labiau atvės, bet ne žiemai. Ir batuku demisezoniniu 26 dydžio?
Norėčiau kam nors atiduoti, todėl rašau čia.
Atsakyti
Mokykliniai reikmenys ir vitaminai peduoti smile.gif
Tautvydo tyrimai kol kas nieko blogo nepranašauja(tfu tfu tfu).Gydytoja liepė gerti magne b6 ir pieno mineralus. Dar neaišku ką išrašys neurologas. Dar Tautvydui reikia anglų kalbos vadovėlio ir pratybų. Manau vyrukas bus išaugęs ir batus žieminius rolleyes.gif
Asara, kas girdėti pas panemunės mamytę? Kokios bėdos ją užpuolė?
Atsakyti