ATIDUODU Hauch trirati sportini VEZIMELI KAUNE. Spalva tamsiai melyna ir zydra. Naudotas metus. Svorio nezinau nesupersunkus bet ir nesuper lengvas . Su defektais : vienas ratas kiauras , suluzes vienas plasmasiukas kuris prilaiko atlosa-bet laikosi normaliai atlosas, ir su skylute
Jonelyje ir Ko remontas kainuotu apie 20-30lt
jai per savaite niekam neatiduosiu sake vyras ismes
aquamarine, balanda kuriam laikui dingo Kol kas as esu viena
Merginos man ne pinigus užvešti reikia, o daiktus nuvešti.Likau be mašinos kurį laiką Šiadien bandysiu tartis, gal patys vaikai iki mano darbo ateitų ir pasiimtų
QUOTE(NERA @ 2006 09 07, 11:22)
Merginos man ne pinigus užvešti reikia, o daiktus nuvešti.Likau be mašinos kurį laiką Šiadien bandysiu tartis, gal patys vaikai iki mano darbo ateitų ir pasiimtų
NERA, tai kadangi labiausiai zinai ko truksta vaikams, prasom konkretizuoti.
Atvesim prekem
Opapa. O kas vaikus žiūri? O guli ji Kaune? Gal galim aplankyti? Gal knygą kokią nupirkti ar moteriškų žurnaliukų Arba gal moteris mezga, tai siūlų ir virbalus, vaikučiam megztinukų numegztų. Asara parašyk daugiau.
Merginos tiems vaikams aš viską supirkau, tiksliau supirkau tai ko mamytė išdrįso paprašyti. Šiandien pasiskolinau mašiną, tai galėsiu nuvežti. Tikiuosi mama išdrįs pasakyti ką nors daugiau. Tautvydui labai reikia naujų batų ir rūbelių- viską vyrukas išaugo per vasarą. Tiesa, kai buvo santariškėse pasikeite Tautvydo gydytoja, o naujoji atliko tik kelis tyrimus. Vakar Vilmai paskambino iš Santariškių skyriaus vedėjas ir liepė skubiai pirmadienį iš pat ryto atvykti. Aišku Vilmai širdis kulnuose.Tiesą sakant ir man Mat taip nėra buvę, kad skambintų ir kviestų skubiai atvykti.
Merginos tiems vaikams aš viską supirkau, tiksliau supirkau tai ko mamytė išdrįso paprašyti. Šiandien pasiskolinau mašiną, tai galėsiu nuvežti. Tikiuosi mama išdrįs pasakyti ką nors daugiau. Tautvydui labai reikia naujų batų ir rūbelių- viską vyrukas išaugo per vasarą. Tiesa, kai buvo santariškėse pasikeite Tautvydo gydytoja, o naujoji atliko tik kelis tyrimus. Vakar Vilmai paskambino iš Santariškių skyriaus vedėjas ir liepė skubiai pirmadienį iš pat ryto atvykti. Aišku Vilmai širdis kulnuose.Tiesą sakant ir man Mat taip nėra buvę, kad skambintų ir kviestų skubiai atvykti.
Nerimauti yra ko Matyt kazhka pastebejo, kas sukele itarimus... Duokdie, kad nieko nerastu...
Ziuzia, gal kalbėjai su kito berniuko mamyte? Vardą pamiršau Gal sakau sutiktų, kad biškutį padėtume
Nera, kalbejau. Ir nuvazhiavusi pas juos buvau. Jie rugpjuchio gale paliko Lietuva ir izhvazhiavo su visa sheima i Airija uzhdarbiauti... Nepragyvena chionai. Liko be gyvenamo ploto, nes ta namuka, kuri jie nuomojosi, sheimininkai nori parduoti. Naujo ploto jiems susirasti nepavyko (arba pernelyg brangu, arba niekas nenori priimti su keturiais vaikais). Priesh keleta metu gyveno ir dirbo Airijoje, mazhasis tenai ir gime... Jie viliasi, kad ten isikurs geriau. Yra nerimo del mazhylio. Kadangi jis ten gimes - tai tyrimukus jam padarys nemokamai, tachiau jei sveikata jo pablogetu - tektu chiupti vaika i glebi ir kuo skubiau skristi i Vilniu... Reikia tiketis, kad viskas bus gerai. Pasigesiu ash ju
Gal kokiam vaikučiui reikia 2 kombinezonu? jie atskiri - kelnytės ir striukė, nešioti kai labiau atvės, bet ne žiemai. Ir batuku demisezoniniu 26 dydžio?
Norėčiau kam nors atiduoti, todėl rašau čia.
Norėčiau kam nors atiduoti, todėl rašau čia.
Mokykliniai reikmenys ir vitaminai peduoti
Tautvydo tyrimai kol kas nieko blogo nepranašauja(tfu tfu tfu).Gydytoja liepė gerti magne b6 ir pieno mineralus. Dar neaišku ką išrašys neurologas. Dar Tautvydui reikia anglų kalbos vadovėlio ir pratybų. Manau vyrukas bus išaugęs ir batus žieminius
Asara, kas girdėti pas panemunės mamytę? Kokios bėdos ją užpuolė?
Tautvydo tyrimai kol kas nieko blogo nepranašauja(tfu tfu tfu).Gydytoja liepė gerti magne b6 ir pieno mineralus. Dar neaišku ką išrašys neurologas. Dar Tautvydui reikia anglų kalbos vadovėlio ir pratybų. Manau vyrukas bus išaugęs ir batus žieminius
Asara, kas girdėti pas panemunės mamytę? Kokios bėdos ją užpuolė?