Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Na turim Tautvydą, dar manau galėtumėm padėti tai šeimai kur butas sudegė-2 vaikai mokyklinio amžiaus.Rimos vaikai?
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2006 07 24, 10:51)

Gal pacios Vilmos sveikata neleidzia g.gif

Manau, kad Vilma fizishkai nebepajegia per abu darbelius begiot... Guodesi kazhkada, kad syki dvi paras be miego buvo... Su jos sveikata - pernelyg sunku, kai susidaro tokios aplinkybes.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 07 26, 09:52)
Na turim Tautvydą, dar manau galėtumėm padėti tai šeimai kur butas sudegė-2 vaikai mokyklinio amžiaus.Rimos vaikai?

NERA, ar kontaktus tos seimos, kur butas sudege turi ? Ir vaikai kokio amziaus ?
Manau sudarom saraseli kam galim padeti ir tada sarasa pirkiniu .
Pvz., kuprine, rasymo priemones ir pan.
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=87037 asara čia mirksiukas.gif
Ziuzia aš sutinku, kad sunku, bet visos žinom kaip labai jai reikia pinigų.Sąlygos buvo tokios, kad jei pavargus gali ir neiti valyti. Nu bet čia ne esmė, tai jos sprendimas ir aš jį gerbiu.
Bijau, kad kai kuriem vaikam ne kuprinė, o kokie batai gali būti svarbesnis dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 07 27, 09:53)
http://www.supermama...showtopic=87037    asara čia mirksiukas.gif
Ziuzia aš sutinku, kad sunku, bet visos žinom kaip labai jai reikia pinigų.Sąlygos buvo tokios, kad jei pavargus gali ir neiti valyti. Nu bet čia ne esmė, tai jos sprendimas ir aš jį gerbiu.
Bijau, kad kai kuriem vaikam ne kuprinė, o kokie batai gali būti svarbesnis dalykas g.gif

Gerai, tegu batai.
Bet reiktu saraseli pirma su vaikais, o tada konkretizuotumr kam kas.
Kadangi mokyklinio amziaus vaiku nezinau, kuriuos reikia paremti laukiu info is Jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl tos gaisrą patyrusios šeimos aš laukiu atsakymo, ko labiausiai jiems reiktų.Kai tik ką žinosiu būtinai įdėsiu ax.gif Dėl Tautvydo irgi Vilmos galiu pasklausit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tai ir as jau po atostogu. Ziuriu kad tylu buvo nuo 07 27, gal ka tarpusavyje sutaret del apramos pries RUGSEJO PIRMAJA< kuri jau kita savaite.
Kokios mintys ?
Atsakyti
Asara, aš atostogavau, tai nieko ir nesuorganizavau blush2.gif Bet jau žinau kam ko reikia ax.gif
Tautvydas ryt važiuoja į santariškes, darys rezonansą, tomogramą ir kitus tyrimus.Vilma aišku baisiai pergyvena ir nieko kol kas nepirko, bet sąsiuvinių turi likusių nuo praeitų metų- aš įsivaizdavau, kad jų labai daug reikia ir pripirkau doh.gif Kuprinę irgi turi.Didžiausia bėda-Tautvydas nebeįtelpa į savo rūbus ir batus doh.gif Ryt Vilma man žadėjo paskambinti ir pasakyti tyrimų atsakymus, o aš savo ruožtu bandysiu truputį pinigėlių jai įduoti, kad Tautvydas turėtų ką apsirengti.Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir leis jam nors biški pasportuoti, taigi reikės ir aprangos.
Iš šeimos , kuriai sudegė butas, mamos sužinojau, kad vaikai vis dar neturi parkerių, penalų, papkių sąsiuviniams, visų dailės reikmių, kuprinyčių sportinei aprangai.Mama labai kuklinasi, todėl išpešti ką nors sunku unsure.gif
Jei yra norinčių prisidėti labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, norėčiau kažkuo prisidėti prie paramos, jei reiktų kokių drabužių,tiek moteriškų,tiek vaikiškų, ar daiktų, ar pinigų, rašykite AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Čili pagalbos reikia visokios. Kol kas manau daugiausia reikia pinigų, arba gali nupirkti mokyklinių prekių mirksiukas.gif
Ką tik skambino Vilma Tautvydo kraujo tyrimai geri, bet širdelė labai streikuoja verysad.gif , todėl manau kūno kultūros Tautvydas šiemet vėl negalės lankyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 08 31, 10:58)
Čili pagalbos reikia visokios. Kol kas manau daugiausia reikia pinigų, arba gali nupirkti mokyklinių prekių mirksiukas.gif

nu su pinigais kol kas ne pyragai, bet bent kažkiek galėčiau pervesti, šiaip ir mokyklinių galėčiau nupirkti, tik va su perdavimu kebloka - aš iš Kupiškio blush2.gif nebent į autiką įdėčiau mastau.gif šiaip turiu daug vaikiškų rūbelių, moteriškų, vyriškų blush2.gif Daiktelių visokių unsure.gif
Atsakyti
Jei dar renkate mokyklinem prekem, galeciau pervesti i Balandos saskaita, jei ji nepriestarautu.
Atsakyti