Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Miaukse, parašyk man į až apie tą mamytę iš Aleksoto
Atsakyti
Miaukse, duok kontaktus tos mamytės kur visai nieko neturi, atiduočiau čiužinuką ir patalynę vaikišką bei nemažai užvalkalų jai. Jei kažkur Kaune ar šalia galiu pati ir nuvešti 4u.gif
Atsakyti
tos mamytes as pati nepazystu, cia manes sesuo prase, nes jos prase kaimyne, o kaimynes kaime yra ta mergina, ta cia butu toks perdavimas - as sesesriai, sesuo kaimyne, o kaimyne tai merginai. Tai jei kur Kaune galiu ir as paiimti, o po to seseriai nuvezti.

Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2008 05 03, 14:00)
tos mamytes as pati nepazystu, cia manes sesuo prase, nes jos prase kaimyne, o kaimynes kaime yra ta mergina, ta cia butu toks perdavimas - as sesesriai, sesuo kaimyne, o kaimyne tai merginai. Tai jei kur Kaune galiu ir as paiimti, o po to seseriai nuvezti.

Manau Nera prase kontaktu mamos kuri is Aleksoto smile.gif
Atsakyti
atsakiau i a.z.
Atsakyti
Nera, kaip pasibaige mergytei kur buvo operuota is Vilniaus?
mano kompas sugedo tai nelabai galejau prieiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 05 14, 11:26)
Nera, kaip pasibaige mergytei kur buvo operuota is Vilniaus?
mano kompas sugedo tai nelabai galejau prieiti  doh.gif

Man irgi tada labai blogai gavosi, mašina sugedo, iš darbo pabėgti neišeina.... Ta moteris, kuri vis man padėdavo irgi susirgo unsure.gif Kiek žinau išoperavo sėkmingai. Taisosi ir jau turėtų būti Vilniuje.
Atsakyti
oi tu cia pries miega labai gera zine pasakei thumbup.gif
Sveikatytes jai kuo daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
dovanoju

1.melynas golfukas 80-86cm
2.melynos kelnytes 6-9men
3.smelio spalvos kelnytes 6men
4.smelio spalvos bliuzoniukas 92cm
5.melynas bliuzoniukas 98cm
6.melynos kelnytes 3-4m
7.salikelis
8.smelio spalvos megstukas 3-4m
9.melynos kelnytes 4m
10.melynos kelnytes 3-4m
11.melynas bliuzoniukas2m
12.melynos pedkelnes
12.pora pliusiniu zaisliuku
13.deki
14.tapkytes 20-21d

viskas ne nauja,bet manau kad gal kam dar tarnautu thumbup.gif
tik reiktu patiems pasiimt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zveriuke: 24 gegužės 2008 - 09:15
Dovanoju drabuzelius ir batukus mergytei nuo 1 metuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2008 05 01, 20:33)
Musu buvusiai kaimynei, vienisai mamytei, labai reikalinga pagalba. Ji pati nedirbanti, augina leliuka kuriam 1 metai ir 3menesiai. Vaiko tevelis negerais keliais nuejo ir dabar jo su jais visai nera, ji pati gyvena pas mama senoje trobeleje (tikra trobele to zodzio prasme), vandentiekio pas jas nera, nesasi vandeni is kaimynu, gyvena su savo mama, kuri irgi jau nebedirbanti. Kadangi pinigeliu vos vos kam beuztenka, kiek galejau as atidaviau leliukisku drabuzeliu, o siaip tai jiems reikia visko - ir sauskelniu ir rubeliu, nes visos pajamos tai tiek tie 50litu uz sauskelnes ir jos mamos pensija. Mamyte gyvena Kaune, Aleksote.

Turiu du bachuriukus, vienas desitmetis, kitas 2,5 metu, tai to didesnio didzioji dauguma drabuzeliu nugula i spinta ir laukia mazesniojo broliuko, na o to maziaus tai visi drabuzeliai sugula i dideliu juodus maisus ir laukia biggrin.gif , anksciau juos vezdavau i Vytauto baznycia priduodavau tokiai moterelei, bet siuo metu ji man atsake priimti, remontas ten lyg ir vyksta, na zodziu likau su kalnais drabuzeliu namuose, o kadangi i sia akcija buvo pajungta ir kaimyne (augina mergaite 2,10 metu)tai tu drabuzeliu isivaizduokit - nemazai, o ir savo spinta pavasari pertvarkiau. Taigi labai turiu daug tikrai geros kokybes drabuzeliu, baznytelei nereik, pradejau ieskoti supermamose, gal kam galeciau padeti (pati ir nuvezciau), dar ir siaip visokiu niekuciu turiu (chiko termosiukas, pienuko sildytuvas ir t.t.), nekalbu jau apie zaislu kalnus, visgi du vaikai.
Miaukse labai noreciau sios mamytes is Aleksoto kordinaciu, nes pati esu aleksotiske, gal galit parasyti až.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu nereikalingą sportinį "ABC design" vežimėlį, modelis ne naujas, bet manau dar puikiai tarnautų. Gal kuriai nors mamytei reikės. Nesinori išmesti, jei dar kažkas galėtų pasinaudoti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti