Labas Kaunas
Temoje "Parama mamoms" atsirado sios zinutes.
+2008 03 31, 10:16-->
QUOTE(pukuotukas @ 2008 03 31, 10:16)
labai atsiprasau, siandien porma diena kaip uzsiregistravau siame forume, tad nelabai zinau, kur dar galeciau si savo prasyma israsyti. Brangios mamyte, gal jusu tarpe yra galinciu padovanoti metuku ir dvieju menesiu amziaus mergytei rubeliu? Ypatingai reikia striukytes, kelniu ir avalynes (batuku 34 dydis). Prasau vienos negalia turincios ir auginancios dukryte moters vardu, kuri labai sunkiai verciasi... Is anksto dekoju...
+2008 03 31, 12:23-->
QUOTE(pukuotukas @ 2008 03 31, 12:23)
Atsiprasau uz klaida labai skubejau, tad taip ir gavosi. Jos mergytes kojytes dydis 24. Prie viso to prasymo, gal dar atsirastu galimybe kam nors padovanoti siai mergaitei ir lovyte?
+2008 03 31, 13:39-->
QUOTE(pukuotukas @ 2008 03 31, 13:39)
ji gyvena Kaune
Gal kas nors noretu pasidometi ar yra tokia mama ir kokia pagalba jai reikalinga?
QUOTE(Frane @ 2008 03 31, 22:29)
Temoje "Parama mamoms" atsirado sios zinutes.
Gal kas nors noretu pasidometi ar yra tokia mama ir kokia pagalba jai reikalinga?
aš bandau domėtis kas ten per situacija
QUOTE(žemuogienė @ 2008 04 01, 16:42)
aš bandau domėtis kas ten per situacija
Super. Gal galėtum ir čia parašyti, kai ką nors pavyks išsiaiškinti
QUOTE(NERA @ 2008 04 02, 10:30)
Super. Gal galėtum ir čia parašyti, kai ką nors pavyks išsiaiškinti
būtinai
susirašiau dėl tos mamytės, kuria reikalinga parama. pacituosiu žinutę, nes ją parašiusi leido
"Moteris yra 26 m. amziaus, smulkaus kuno sudejimo, apie 160-170 cm ugio. Jos mergytes ugis apie 70cm, kojytes dydis apie 24 cm. Moteris turi negalia, dukryte augina viena, be vaiko tevo paramos, visas jos pajamas sudaro minimali invalidumo pasalpa ir keliasdesimt litu uz mergaite. Jos telefono numeri galeciau duoti, taciau jau kuri laika jos saskaita yra pasibaigusi ir telefonu su ja negalima susisiekti. Be to, ji turi sunkumu orientuojantis laike bei erdveje, sunkiau suvokia ir jai pateikiama informacija... Todel, butu geriausia jei viska derintumeme per mane. Ryt ji ateina pas mane 9 val. Tad jei noretumete su ja pasikalbeti telefonu, galite tokiu laiku skambinti i mano mobiluji numeri"
žodžiu aš turiu telefoną tos norinčios padėti merginos. bandysim gal kėdainietės kažką surinkti rūbelių, bent mergaitei
"Moteris yra 26 m. amziaus, smulkaus kuno sudejimo, apie 160-170 cm ugio. Jos mergytes ugis apie 70cm, kojytes dydis apie 24 cm. Moteris turi negalia, dukryte augina viena, be vaiko tevo paramos, visas jos pajamas sudaro minimali invalidumo pasalpa ir keliasdesimt litu uz mergaite. Jos telefono numeri galeciau duoti, taciau jau kuri laika jos saskaita yra pasibaigusi ir telefonu su ja negalima susisiekti. Be to, ji turi sunkumu orientuojantis laike bei erdveje, sunkiau suvokia ir jai pateikiama informacija... Todel, butu geriausia jei viska derintumeme per mane. Ryt ji ateina pas mane 9 val. Tad jei noretumete su ja pasikalbeti telefonu, galite tokiu laiku skambinti i mano mobiluji numeri"
žodžiu aš turiu telefoną tos norinčios padėti merginos. bandysim gal kėdainietės kažką surinkti rūbelių, bent mergaitei
QUOTE(žemuogienė @ 2008 04 09, 11:28)
Jos mergytes ugis apie 70cm, kojytes dydis apie 24 cm.
O cia ne klaida? Nes mano dukrytes ugis api 82 cm, o kojytes dydis - apie 13 cm. Gal ji turejo galvoje ne 24cm, o 24 dydi? Nes mano mergaitei su jos 12-13cm pedute tinka mazdaug 20 dydzio batukai.
QUOTE(linabalt @ 2008 04 09, 10:34)
O cia ne klaida? Nes mano dukrytes ugis api 82 cm, o kojytes dydis - apie 13 cm. Gal ji turejo galvoje ne 24cm, o 24 dydi? Nes mano mergaitei su jos 12-13cm pedute tinka mazdaug 20 dydzio batukai.
manau kad 24 dydį turėjo galvoje
QUOTE(žemuogienė @ 2008 04 09, 08:28)
susirašiau dėl tos mamytės, kuria reikalinga parama. pacituosiu žinutę, nes ją parašiusi leido
Hmm gal vertetu susitikt , nes kazkaip jei erdveje laike nesiorentuoja , kaip vaika augina ? Gal kokios rimtesnes pagalbos reiktu .
Musu buvusiai kaimynei, vienisai mamytei, labai reikalinga pagalba. Ji pati nedirbanti, augina leliuka kuriam 1 metai ir 3menesiai. Vaiko tevelis negerais keliais nuejo ir dabar jo su jais visai nera, ji pati gyvena pas mama senoje trobeleje (tikra trobele to zodzio prasme), vandentiekio pas jas nera, nesasi vandeni is kaimynu, gyvena su savo mama, kuri irgi jau nebedirbanti. Kadangi pinigeliu vos vos kam beuztenka, kiek galejau as atidaviau leliukisku drabuzeliu, o siaip tai jiems reikia visko - ir sauskelniu ir rubeliu, nes visos pajamos tai tiek tie 50litu uz sauskelnes ir jos mamos pensija. Mamyte gyvena Kaune, Aleksote.
Dar yra viena vienisa mamyte, ne per seniausiai pagimdziusi vaikiukas 3 menesiu beveik. Sake neturi visiskai nieko, tai atitustinau spinta, surinkau drabuzelius leliukui, tik kadangi ne vienas vaikutis uzaugintas, tai ir drabuzeliai jau kiti tiek nudeveti, kad net atiduoti nera ka. Sake reikia visko nuo A iki Z. Neturejo net vezimelio, bet dabar nezinau, gal ir gavo, o siaip reikia ir drabuzeliu ir lovytes ir zaisliuku ( vienu zodziu visko). As pati mamytes nepazystu ir nemaciau, bet cia kaip penktas vanduo nuo kisieliaus - tai yra mano sesers kaimynes pazystama mergina, kaimyne, matydama pas seseri mazus vaikus uzklause, ar nera ko like, o sesuo is kart manes, tai dabar jau reiketu drabuzeliu kazkur nuo 6 menesiu - tie leliukai juk taip greit auga. Pasidomesiu del vezimuko, gal vis del to neturi ir jo taip pat reikia.