Merignos bandom organizuotis rytojui. Jei nepataisys maniškė smašinos, vyras žadėjo suorganizuoti mano atvažiavimą
Žodžiu aš paimu žaisliukus, užsakau balionus, liumcikai prigriebk kiek tų angeliukų turim. Dar maišiukų reiks nusipirkti.
Taip norisi tiems vaikams bent po mažytį šokoladinį kiaušinuką padovanoti
QUOTE(NERA @ 2008 03 19, 13:49)
Merignos bandom organizuotis rytojui. Jei nepataisys maniškė smašinos, vyras žadėjo suorganizuoti mano atvažiavimą
Žodžiu aš paimu žaisliukus, užsakau balionus, liumcikai prigriebk kiek tų angeliukų turim. Dar maišiukų reiks nusipirkti.
Tai sakyk ką nupirkti? Jie gali šokoladą ? Nueisiu nupirksiu.
Atlikau mūsų turimo turto inventorizaciją Turim 4 žaidimus mažiesiems, 5 didesniems, 2 kuprines, sakyčiau keistą rankinę, 15 minkštų žaisliukų ir 10 mažų nykštukų-cypsiukų.
O vaikų tai 14
Tai reikia nupirkti dar?
Tai reikia nupirkti dar?
QUOTE(liumcikas @ 2008 03 19, 22:15)
tai kazkaip sakei apie kausinukus, sokoladinius, kad negalima
tai gal geriau be pagundu maziesems?
tai gal geriau be pagundu maziesems?
Žinau, kad negalima Aš tik sakau, kad labai norėtūsi įdėti po kiaušinuką. Tuoj pasiaiškinsiu kiek vaikų turėsim šiandien.
Šiandien skyriuje yra 9 vaikučiai.Leliukų nėra, todėl kiekvienam reikės dovanėlės. Minkštų žaisliukų turim per daug, bet manau galėsim išdalinti ir kitiems vaikams. (Labai nenorėčiau vėl vežtis atgal ).
Papildomai žaislų neperku. Nupirksiu tik balionų ir maišiukų dovanėlėms. Jei dar kas turit pasiūlymų sakykit garsiai
Nors gal reikėtų bent puzlį kokį atsargai nusipirkti, o jei atvežtų dieną dar vaiką kokį
Papildomai žaislų neperku. Nupirksiu tik balionų ir maišiukų dovanėlėms. Jei dar kas turit pasiūlymų sakykit garsiai
Nors gal reikėtų bent puzlį kokį atsargai nusipirkti, o jei atvežtų dieną dar vaiką kokį
Nupirkau dar vieną žaidimą, kur gali keli vaikai žaisti, sumokėjau 29,98.
Dabar lekiu balionų.
Merginos, tai gal 17.30 bandom susitikti? Turbūt visos iki 17 val. dirbam
Ir dar gerai būtų žinoti kas planuoja ateiti
Dabar lekiu balionų.
Merginos, tai gal 17.30 bandom susitikti? Turbūt visos iki 17 val. dirbam
Ir dar gerai būtų žinoti kas planuoja ateiti
Nupirkau maišiukų dovanom, po 1,99. Gal nelabai vaikiški, bet pigesni Dar nesusilaikiau ir nupirkau maišiuką šokoladinių kiaušinukų-2,65, bus kiekvienam vaikui po 2 mažuliukus kiaušinukus 9 balionai nupirkti.-56 litai.
Merginos tada tariamės 17.30 aikštelėj Jei kas mano numerį turit visos.
Merginos tada tariamės 17.30 aikštelėj Jei kas mano numerį turit visos.
Suprasta
Biudžetas: turėjom 270 lt.
Išleidom: maišiukai-19,99
Balionai-56
Žaidimas-29,98
Kiaušinukai-2,65
Liko:161,38lt.
Dėl likusių pinigų panaudojimo: siūlyčiau dalį išleisti Vilmos vaistams.Tiesa nežinau ar pakeis juos naujais, ar [paliks tuos pačius. Jei liks tie patys, tai 20 dienų kainuoja 69,99.
Išleidom: maišiukai-19,99
Balionai-56
Žaidimas-29,98
Kiaušinukai-2,65
Liko:161,38lt.
Dėl likusių pinigų panaudojimo: siūlyčiau dalį išleisti Vilmos vaistams.Tiesa nežinau ar pakeis juos naujais, ar [paliks tuos pačius. Jei liks tie patys, tai 20 dienų kainuoja 69,99.