Merginos Velykos kitą savaitę. Kadangi pinigėlių neturim, bet turim likusių dovanėlių, tai nunešim kas liko. Dar norėčiau bent po balioną nupirkti Pasižiūrėsiu kiek kainuoja paprasti balionai. Tikiuosi bus kas eina su manim kartu
QUOTE(NERA @ 2008 03 13, 08:53)
Merginos Velykos kitą savaitę. Kadangi pinigėlių neturim, bet turim likusių dovanėlių, tai nunešim kas liko. Dar norėčiau bent po balioną nupirkti Pasižiūrėsiu kiek kainuoja paprasti balionai. Tikiuosi bus kas eina su manim kartu
Kada planuoji eiti? Jei rasiu kas mane isleidzia, prisijungsiu Truputi pinigeliu imeciau, balionams turetu uztekti, o gal ir dar kam
QUOTE(liumcikas @ 2008 02 28, 21:31)
jauciu nespesim zuikuciu pririnkti nes as neturiu reikemos sumos zinuciu kad galeciau pati ikelti i randarbelius paliksim tada kitam kartui dar turiu angeliuku nunesim juos?
Net ir turint reikiama kieki zinuciu nera tas taip grazu , deja rankdarbiu skyrelis siuo atzvilgiu yra mires , gerai kad gelbeja mamytes tos kurios rankdarbiais paremia visas praktiskai akcijas Taip ir isplaukiame .
Nera, aš tau paskambinsiu, gal ką sumąstysim.
Merginos sąskaitoje turim 50 lt.
Liumcikai, ištryniau tą žinutę , bet esmę atsimenu, todėl jei nori pervedinėti lai perveda. mums daugiau balionų išeis Turim likusių žaisliukų, liumcikas dar turi angeliukų, dar turim žaidimų ir jei neklystu 2 kurpines
Papildyta:
Dar, labai gėda prisipažinti, bet nepamenu mamnytės niko, kuri siūlė žuvų taukų Vilmai. Jei ji atsirastų, aš juos būtinai Vilmai paimčiau
Liumcikai, ištryniau tą žinutę , bet esmę atsimenu, todėl jei nori pervedinėti lai perveda. mums daugiau balionų išeis Turim likusių žaisliukų, liumcikas dar turi angeliukų, dar turim žaidimų ir jei neklystu 2 kurpines
Papildyta:
Dar, labai gėda prisipažinti, bet nepamenu mamnytės niko, kuri siūlė žuvų taukų Vilmai. Jei ji atsirastų, aš juos būtinai Vilmai paimčiau
QUOTE(NERA @ 2008 03 14, 14:26)
Merginos sąskaitoje turim 50 lt.
Papildyta:
Papildyta:
Nera, einu pervesti pinigėlių lašelį