Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

jauciu nespesim zuikuciu pririnkti nes as neturiu reikemos sumos zinuciu kad galeciau pati ikelti i randarbelius blush2.gif paliksim tada kitam kartui verysad.gif dar turiu angeliuku nunesim juos?
Atsakyti
Merginos Velykos kitą savaitę. Kadangi pinigėlių neturim, bet turim likusių dovanėlių, tai nunešim kas liko. Dar norėčiau bent po balioną nupirkti ax.gif Pasižiūrėsiu kiek kainuoja paprasti balionai. Tikiuosi bus kas eina su manim kartu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 03 13, 08:53)
Merginos Velykos kitą savaitę. Kadangi pinigėlių neturim, bet turim likusių dovanėlių, tai nunešim kas liko. Dar norėčiau bent po balioną  nupirkti ax.gif Pasižiūrėsiu kiek kainuoja paprasti balionai. Tikiuosi bus kas eina su manim kartu unsure.gif

Kada planuoji eiti? Jei rasiu kas mane isleidzia, prisijungsiu ax.gif Truputi pinigeliu imeciau, balionams turetu uztekti, o gal ir dar kam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 02 28, 21:31)
jauciu nespesim zuikuciu pririnkti nes as neturiu reikemos sumos zinuciu kad galeciau pati ikelti i randarbelius blush2.gif paliksim tada kitam kartui  verysad.gif dar turiu angeliuku nunesim juos?

Net ir turint reikiama kieki zinuciu nera tas taip grazu , deja rankdarbiu skyrelis siuo atzvilgiu yra mires , gerai kad gelbeja mamytes tos kurios rankdarbiais paremia visas praktiskai akcijas smile.gif Taip ir isplaukiame .
Atsakyti
Nera, aš tau paskambinsiu, gal ką sumąstysim.
Atsakyti
butinai eisim ir balionas su heliu kainuoja apie 5lt vienas
as dar turiu angeliuku 4u.gif
Nera tau persiunciu viena zinute smile.gif
Atsakyti
Merginos sąskaitoje turim 50 lt.
Liumcikai, ištryniau tą žinutę blush2.gif , bet esmę atsimenu, todėl jei nori pervedinėti lai perveda. mums daugiau balionų išeis biggrin.gif Turim likusių žaisliukų, liumcikas dar turi angeliukų, dar turim žaidimų ir jei neklystu 2 kurpines smile.gif
Papildyta:
Dar, labai gėda prisipažinti, bet nepamenu mamnytės niko, kuri siūlė žuvų taukų Vilmai. Jei ji atsirastų, aš juos būtinai Vilmai paimčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 03 14, 14:26)
Merginos sąskaitoje turim 50 lt.
Liumcikai, ištryniau tą žinutę blush2.gif , bet esmę atsimenu, todėl jei nori pervedinėti lai perveda. mums daugiau balionų išeis biggrin.gif Turim likusių žaisliukų, liumcikas dar turi angeliukų, dar turim žaidimų ir jei neklystu 2 kurpines smile.gif
Papildyta:
Dar, labai gėda prisipažinti, bet nepamenu mamnytės niko, kuri siūlė žuvų taukų Vilmai. Jei ji atsirastų, aš juos būtinai Vilmai paimčiau unsure.gif

Nera, einu pervesti pinigėlių lašelį 4u.gif
Atsakyti
imeskit saskaiteles nr. aciuks 4u.gif
Atsakyti
tai kada planuojam keliauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 03 16, 00:49)
tai kada planuojam keliauti  4u.gif

labas liumcikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarėja @ 2008 03 16, 11:33)
labas liumcikai  smile.gif