Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(NERA @ 2008 01 23, 14:47)
Temide, aūūūūūūūūūū smile.gif

Nera, jau antrą savaitę apie tave galvoju, bet kaip sakant nuo galvojimo darbai nepasidaro lotuliukas.gif Parašyk man savo tel., nes aš visus turėtus Nr. praradau schmoll.gif Tai vakare tau paskambinčiau. Ar gerai?
Atsakyti
Nera, brūkštelk savo telefoniuko Nr. į a.ž.
Atsakyti
Vilmai artritas verysad.gif Ir tai pati man neprisipažino, ačiū ziuzei už informaciją ax.gif Merginos dar buvo likę truputis pinigėlių, o vaistai Vilmai kainuoja apie 50 lt. Tikiuosi jūs nieko prieš, jei tuos pinigėlius skirsim Vilmos vaistams ax.gif
Atsakyti
Jei truksta kam nors, Nerukai, sakyk- dar primesim...
Atsakyti
o merginos jus buvot pas Tautviduka? kaip jam dovana ar buvo patenktintas?
Atsakyti
Keliu nuorodą į Tautvyduko temą.
Gal kas galėsite prisidėti ir padėti. Ačiū.
http://www.supermama...;#entry14742930
Atsakyti
Sveikos, klausimuka del velyku?ar mes eisim pas mazuosiu?
Atsakyti
Eisim būtinai smile.gif
Atsakyti
tai bandom rinkti pinigeliu?ir mamyciu kazkokiu dovaneliu padaryti? pavizdui kiausinuku krepsely ir prie jo maza zuikely?o i krepsely visiem vaikuciam idetumem po kindery ar galim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 02 20, 23:53)
tai bandom rinkti pinigeliu?ir mamyciu kazkokiu dovaneliu padaryti? pavizdui kiausinuku krepsely ir prie jo maza zuikely?o i krepsely visiem vaikuciam idetumem po kindery ar galim? g.gif

Krepeliai, zuikučiai valio, bet kinderis-ne. Nuo chemoterapijos pas juos išopėja burnytės, todėl negali valgyti unsure.gif Geriau apsirigokim doevnėlėmis, bet ne maistu.
Atsakyti
AAAA na supratau viska.isides patys savo velykinukus 4u.gif
o pinigelius kokiu rinkism ?gal reiktu jau kazkaip grezei parasyti kad ruosemes velykom?
Atsakyti
kazi kodel man neleidzia rankdarbuose paskelbti jokio skelbimuko?
praita kart sake reikia 21 zinute turiu daugiau vistiek negaliu blush2.gif
Atsakyti