Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Nera, pasakyk mazajai, kad pasitaisysim kita meta ir tikrai pasakysim po maldele duodami angeliuka ax.gif
as irgi is dzaugsmo ir minciu netelpu savame kailyje
ACIUUUU
visom mamytem prisidejusiom prie angeliuku kambyos .
ir ju dalinimo mirksiukas.gif
tai jis ir liko Tautvidukui . Angeliukas matyt ir skrido pas ji nes papuole butent i ta maisiuka kurio bernuko nebuvo mirksiukas.gif
nu super tokio gero vakaro senai turejau thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiausi, kad vaikučių palyginus nedaug buvo. Norėtųsi, kad ir tie, kuriuos radome palatose, ten daugiau nebegrįžtų. Ačiū visiems prisidėjusiems wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu padėkot, kad Jūs esat wub.gif
Tokios nuostabios, drąsios, nuoširdžios wub.gif wub.gif
Ačiū
Atsakyti
Na ką mielosios, aš jau atsijungiu. Dar keli daiktai į lagaminą ir viskas... Kai grįšiu, eisim pas Tautvyduką. Visoms sėkmės ir gražių švenčių newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 13, 22:48)
Na ką mielosios, aš jau atsijungiu. Dar keli daiktai į lagaminą ir viskas... Kai grįšiu, eisim pas Tautvyduką. Visoms sėkmės ir gražių švenčių  newyear.gif

sekmes ir tau Temide 4u.gif gero skrydzio, geros keliones 4u.gif
Atsakyti
Nera,Pas mane vis dar atkeliauja angeliuku ax.gif gal po nauju galetumem juos nunest ?
Atsakyti
QUOTE(prabanga @ 2007 12 03, 21:32)
Sveiki,norėčiau sužinot ar čia renkami daiktai ir suaugusiems? Jei atsirastų kokie žmonės, kuriems reikėtų drabužių (moteriški,keli paauglėms,keli vaikiški),keleto lėkščių,taip pat yra diržas,šokdynė  blush2.gif norėtume viską atiduoti vienu kartu.Jei yra galimybė, lauksiu AŽ  4u.gif

vis dar atiduodama,nes prašęs žmogus išsiregistravo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prabanga @ 2007 12 17, 21:58)
vis dar atiduodama,nes prašęs žmogus išsiregistravo  unsure.gif

Atiduota
Atsakyti
mamytes gal zinot kam reik turiu dau siltu drabuželiu berniukui striukyciu kelnyciu batuku,ir keleta s didžio striukiu moterišku ax.gif

jei iki nauuju niekam neprireik mesiu lauk nes neturiu kur det spinta plysta smile.gif
Atsakyti
niekam nereikia? unsure.gif
Atsakyti
su naujais,kad jie butu dar geresni ir sveikesni nei praeja smile.gif
Atsakyti
Temide, aūūūūūūūūūū smile.gif
Atsakyti