Nera, pasakyk mazajai, kad pasitaisysim kita meta ir tikrai pasakysim po maldele duodami angeliuka
as irgi is dzaugsmo ir minciu netelpu savame kailyje
ACIUUUU
visom mamytem prisidejusiom prie angeliuku kambyos .
ir ju dalinimo
tai jis ir liko Tautvidukui . Angeliukas matyt ir skrido pas ji nes papuole butent i ta maisiuka kurio bernuko nebuvo
nu super tokio gero vakaro senai turejau
Aš labai džiaugiausi, kad vaikučių palyginus nedaug buvo. Norėtųsi, kad ir tie, kuriuos radome palatose, ten daugiau nebegrįžtų. Ačiū visiems prisidėjusiems
Mergaitės, noriu padėkot, kad Jūs esat
Tokios nuostabios, drąsios, nuoširdžios
Ačiū
Tokios nuostabios, drąsios, nuoširdžios
Ačiū
Na ką mielosios, aš jau atsijungiu. Dar keli daiktai į lagaminą ir viskas... Kai grįšiu, eisim pas Tautvyduką. Visoms sėkmės ir gražių švenčių
QUOTE(Temidė @ 2007 12 13, 22:48)
Na ką mielosios, aš jau atsijungiu. Dar keli daiktai į lagaminą ir viskas... Kai grįšiu, eisim pas Tautvyduką. Visoms sėkmės ir gražių švenčių
sekmes ir tau Temide gero skrydzio, geros keliones
QUOTE(prabanga @ 2007 12 03, 21:32)
Sveiki,norėčiau sužinot ar čia renkami daiktai ir suaugusiems? Jei atsirastų kokie žmonės, kuriems reikėtų drabužių (moteriški,keli paauglėms,keli vaikiški),keleto lėkščių,taip pat yra diržas,šokdynė norėtume viską atiduoti vienu kartu.Jei yra galimybė, lauksiu AŽ
vis dar atiduodama,nes prašęs žmogus išsiregistravo
QUOTE(prabanga @ 2007 12 17, 21:58)
vis dar atiduodama,nes prašęs žmogus išsiregistravo
Atiduota
mamytes gal zinot kam reik turiu dau siltu drabuželiu berniukui striukyciu kelnyciu batuku,ir keleta s didžio striukiu moterišku
jei iki nauuju niekam neprireik mesiu lauk nes neturiu kur det spinta plysta
jei iki nauuju niekam neprireik mesiu lauk nes neturiu kur det spinta plysta
niekam nereikia?
Temide, aūūūūūūūūūū