as jau cia ,viskas gerai mane Guosste paiima sutariau )))))))
angeliukus paiimu visus juos isdalinsism
jo fotkes reikia, nes kaikurios mamos prase parodyt, kad angeliukai tikrai pas vaikus keliauja tai net nezinau kaip cia reiks padaryti
pirka tam vaikiukui viska ko tikrai jam reikia.
as prigriepsiu saldainius paduosiu , nes turbut visos tai neisim jo lankyti
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 13, 15:19)
jo fotkes reikia, nes kaikurios mamos prase parodyt, kad angeliukai tikrai pas vaikus keliauja tai net nezinau kaip cia reiks padaryti
Nereikia tų vaikų fotografuoti, na nebent patys sutiktų ir tėvai neprieštarautų. Tiesiog pas juos ne tas džiaugsmingasis periodas, kada norisi fotografuoti. Jei mamoms, kurios pageidavo nuotraukų neužtenka mūsų patvirtinimo, geriau jų angeliukus gražinti atgal.Nes kur bus panaudotos nuotraukos garantijų nėra.
Pačios pagalvokit, ar jūs norėtumėte, kad jūsų vaiko nuotrauka plaukiotų internete? Kur garantija, kad jos kur nors neįkels? Galit fotografuoti save, bet vaikus irgi reikia gerbti
Pritariu Nerai. Chia jau net ne etikos klausimas, o teisinis. Be teveliu ir vaiko sutikimo fotografuoti negalima, o be tevu RASHTISHKO sutikimo negalima niekam nuotraukychiu rodyti...
Nu užmuškit mane, bet nesuprantu aš - negi jos galvoja, kad mes tuos angeliukus parduodame kam ar sau pasiliekame. Aš tik dabar į darbą parlėkiau, nejaučiu nei stuburo, nei kojų, o ir lagaminas dar nesukrautas. Tikiuosi viską spėsiu
QUOTE(Temidė @ 2007 12 13, 16:31)
Nu užmuškit mane, bet nesuprantu aš - negi jos galvoja, kad mes tuos angeliukus parduodame kam ar sau pasiliekame.
Patikėk taip manančių yra. Ir visi taip galvojantys mano, adk jei tu organizuoji pagalbą kitam, tai dalį būtinai ir sau pasilieki.Žodžiu lobsti iš to. Ai, skaudi tema....
O aš tęsiu pažadą ir dedu dovanėlių nuotraukas
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Viena nuotrauka kažkodėl neįsideda
Papildyta:
O tu greita Man irgi buvo labai smagu su visom susitikti
Guosste parsineši visada, bet parsineši ir tas šypsenėles
Kanceliarines prekes atidavėm visas -pažadą ištesėjom. Dalį žaidimų pasilikom- bus Velykom. Vienas angeliukas liko, toks vyriškas-mėlynas. Manau jis labai tiks Tautvydui.
Iš tiesų buvo smagu, kad tiek tuščių palatų radom
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Viena nuotrauka kažkodėl neįsideda
Papildyta:
QUOTE(Guosste @ 2007 12 13, 19:37)
na va, isties nkaip NERA sake, parsiveziau namo kazka tokio-galva pilna minciu...
Aciu kolektyvas, buvo malonu susipazint is arciau
Aciu kolektyvas, buvo malonu susipazint is arciau
Kanceliarines prekes atidavėm visas -pažadą ištesėjom. Dalį žaidimų pasilikom- bus Velykom. Vienas angeliukas liko, toks vyriškas-mėlynas. Manau jis labai tiks Tautvydui.
QUOTE(NERA @ 2007 12 13, 21:00)
O aš tęsiu pažadą ir dedu dovanėlių nuotraukas
NERA - smagu, kad tokiu zmoniu yra musuose, tad NERA TAU KAD TAVE JIS SAUGOTU
as tame rajone gyvenu , netoli kliniku
O koks gražutis. Ačiū.
Labai didelis ačiū visoms dariusioms angeliukus ir visą kitą grožį Tikėkimės tie angeliukai atneš nors lašelį sveikatytės.
O man mažė priekaištą išsakė, kad nepasakėm maldelės duodamos angleliuką Ji , kaip tik apie angelą sargą žinojo
Labai didelis ačiū visoms dariusioms angeliukus ir visą kitą grožį Tikėkimės tie angeliukai atneš nors lašelį sveikatytės.
O man mažė priekaištą išsakė, kad nepasakėm maldelės duodamos angleliuką Ji , kaip tik apie angelą sargą žinojo
QUOTE(NERA @ 2007 12 13, 21:29)
O koks gražutis. Ačiū.
niu va sugedimus mus mažoji
tik sunku kalbet kai esi ten ir matai tokius mažyčius vaikučius kurie serga užspaudžia gerklę ...