zydruteM, mes rinkom pinigėliu ir pirkom dovanėles onkologinėmis ligonis sergantiems vaikams. Iš tiesų viskas yra parašyta, tik reikia netingėti ir paskaityti keletą puslapių atgal
Merginos ar visoms tinka ryt 18 val. Liumcikai jei nieks tavęs nepaims, bandysiu aš prasukti, tik tuomet mes galim vėluoti
Tiesa, dar noriu priminti, kad nebūtų jokių spaudos atstovų Visi turintys bent menkiausią infekcinį susirgimą turėtų susilaikyti nuo vizito
Temide, ar nupirkai tą grotuvą, pervesčiau pinigėlius ir žinotume kiek pinigėlių turim maišiukams
Tiesa, dar noriu priminti, kad nebūtų jokių spaudos atstovų Visi turintys bent menkiausią infekcinį susirgimą turėtų susilaikyti nuo vizito
Temide, ar nupirkai tą grotuvą, pervesčiau pinigėlius ir žinotume kiek pinigėlių turim maišiukams
Labas visoms. O kur susitinkame? Dėl grotuvo - jie turėjo tik rožinį ir baltą tokio modelio, bet kažkaip man berniukui tokia spalva nelabai Prašiau mėlyną kad atvežtų arba juodą. Sakė, kad rytoj bus. Nera, jei gerai supratau, tai grotuvą ir vaistukus mes nešim atskirai, t.y. ne rytoj?
Aš varau lagamino krautis, nors rankos nekyla ir akys merkiasi. Susirašom ryt ryte - sutarsim detales. Labanaktis visoms dar nemiegančioms.
Susitinkam stovėjimo aikštelėj, toj, kur mokama, nes mes turėsim sudėlioti dovanėles į maišiukus.
Liumcikai, tu į kurią pusę 10 metrų?
Tiesa turiu labai gerų naujienų , šiuo metu skyriuje guli tik 10 vaikų Tiesa, dar turėtų vieną atvežti dieną, bet vis tiek skaičius labai geras Tai aš perku tik 11 maišiukų, o kas liks , paliksim veiklos kambaryje
Tiesa, dar norėčiau kai ką iš kanceliarinių prekių atidėti Tautvydui Su juo susitiksim vėliau
Liumcikai, tu į kurią pusę 10 metrų?
Tiesa turiu labai gerų naujienų , šiuo metu skyriuje guli tik 10 vaikų Tiesa, dar turėtų vieną atvežti dieną, bet vis tiek skaičius labai geras Tai aš perku tik 11 maišiukų, o kas liks , paliksim veiklos kambaryje
Tiesa, dar norėčiau kai ką iš kanceliarinių prekių atidėti Tautvydui Su juo susitiksim vėliau
Stovėjimo aikštelę turi omenyje Tvirtovės al.prie Rimi?
QUOTE(Temidė @ 2007 12 13, 10:42)
Stovėjimo aikštelę turi omenyje Tvirtovės al.prie Rimi?
Oi ne, prie pačių klinikų, nepanešim mes nuo rimi
Liumcikai, aš Kauno visai nepažįstu O ir važiuosiu iš kitos pusės. Ne bet jei nieks neprigriebs bandysiu prasukti
Tai kiek suprantu einam 3 Kažkaip daugiau tyla. Na, gal ir gerai
Papildyta:
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 13, 10:40)
o tai angeliuku galima visiem po du padalinti
Ten pirmam aukšte yra intensyvios terapijos skyrius, kur vaikučiai guli. Galim po angeliuką ir jiems perduoti
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 13, 10:40)
i max puse as gyvenu. na reikia susikambyt paaiskinsiu paprasciau ir aiskiau )
tai gal vietoi issideliosim ir ziuresim ka kiek ir kur paliekam?
tai gal vietoi issideliosim ir ziuresim ka kiek ir kur paliekam?
as dirbu prie hyper max, galiu paimt tave tik su laiku bandysiu kazkaip spet
parasyk man i až ar susikambinam?
QUOTE(Guosste @ 2007 12 13, 12:00)
as dirbu prie hyper max, galiu paimt tave tik su laiku bandysiu kazkaip spet
O super Nereiks man ieškoti ir tada bandysiu nevėluoti
Papildyta:
Nupirkau maišelių dovanom , sumokėjau 19,69
Bandau paskaičiuoti viską:
Žaislai pliušiniai-158,66
Žaidimai-508,01
Dar žaidimų-28,57
Maišiukai- 19,69
Viso: 714,93
Lieka 285,07.
Grotuvas Tautvydui kainuos apie 200 lt. Dar liks pinigėlių. Siūlau už juos nupirkti Tautvydui vitaminų ir magneB6, nes juos turi gerti
Noriu išleisti visus pinigėlius, kad paskui neliktų abejojančių.
Šiandien įsidėjau foriką, tai bandysim prieš išdalinant dovanėles jas nufotkinti.
QUOTE(NERA @ 2007 12 13, 13:44)
O super Nereiks man ieškoti ir tada bandysiu nevėluoti
Papildyta:
Žaidimai-508,01
Dar žaidimų-28,57
Maišiukai- 19,69
Lieka 285,07.
Grotuvas Tautvydui kainuos apie 200 lt. Dar liks pinigėlių. Siūlau už juos nupirkti Tautvydui vitaminų ir magneB6, nes juos turi gerti
Šiandien įsidėjau foriką, tai bandysim prieš išdalinant dovanėles jas nufotkinti.
Papildyta:
Žaidimai-508,01
Dar žaidimų-28,57
Maišiukai- 19,69
Lieka 285,07.
kad su ja nesusisiekiu gal kas turit jos tel? kad susitart is kur ja pajamt
saunu, pirkiniai liuks