Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

zydruteM, mes rinkom pinigėliu ir pirkom dovanėles onkologinėmis ligonis sergantiems vaikams. Iš tiesų viskas yra parašyta, tik reikia netingėti ir paskaityti keletą puslapių atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar visoms tinka ryt 18 val. Liumcikai jei nieks tavęs nepaims, bandysiu aš prasukti, tik tuomet mes galim vėluoti unsure.gif
Tiesa, dar noriu priminti, kad nebūtų jokių spaudos atstovų unsure.gif Visi turintys bent menkiausią infekcinį susirgimą turėtų susilaikyti nuo vizito unsure.gif
Temide, ar nupirkai tą grotuvą, pervesčiau pinigėlius ir žinotume kiek pinigėlių turim maišiukams rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms. O kur susitinkame? Dėl grotuvo - jie turėjo tik rožinį ir baltą tokio modelio, bet kažkaip man berniukui tokia spalva nelabai schmoll.gif Prašiau mėlyną kad atvežtų arba juodą. Sakė, kad rytoj bus. Nera, jei gerai supratau, tai grotuvą ir vaistukus mes nešim atskirai, t.y. ne rytoj?
Atsakyti
man butu labai gerai ,kad kas is vazuojanciu ryt prasuktu manes paiimti as gyvenu visai netoli klyniku. nereiketu del 10 zinksniu tyst visos seimos, kad mane paveztu ax.gif
Atsakyti
Aš varau lagamino krautis, nors rankos nekyla ir akys merkiasi. Susirašom ryt ryte - sutarsim detales. Labanaktis visoms dar nemiegančioms. oro_buckis.gif
Atsakyti
Susitinkam stovėjimo aikštelėj, toj, kur mokama, nes mes turėsim sudėlioti dovanėles į maišiukus.
Liumcikai, tu į kurią pusę 10 metrų?
Tiesa turiu labai gerų naujienų , šiuo metu skyriuje guli tik 10 vaikų thumbup.gif Tiesa, dar turėtų vieną atvežti dieną, bet vis tiek skaičius labai geras smile.gif Tai aš perku tik 11 maišiukų, o kas liks , paliksim veiklos kambaryje rolleyes.gif
Tiesa, dar norėčiau kai ką iš kanceliarinių prekių atidėti Tautvydui ax.gif Su juo susitiksim vėliau rolleyes.gif
Atsakyti
i max puse as gyvenu. na reikia susikambyt paaiskinsiu paprasciau ir aiskiau smile.gif)
o tai angeliuku galima visiem po du padalinti biggrin.gif
tai gal vietoi issideliosim ir ziuresim ka kiek ir kur paliekam?
Atsakyti
Stovėjimo aikštelę turi omenyje Tvirtovės al.prie Rimi?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 13, 10:42)
Stovėjimo aikštelę turi omenyje Tvirtovės al.prie Rimi?

Oi ne, prie pačių klinikų, nepanešim mes nuo rimi schmoll.gif
Liumcikai, aš Kauno visai nepažįstu blush2.gif O ir važiuosiu iš kitos pusės. Ne bet jei nieks neprigriebs bandysiu prasukti ax.gif
Tai kiek suprantu einam 3 g.gif Kažkaip daugiau tyla. Na, gal ir gerai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 13, 10:40)

Ten pirmam aukšte yra intensyvios terapijos skyrius, kur vaikučiai guli. Galim po angeliuką ir jiems perduoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 13, 10:40)
i max puse as gyvenu. na reikia susikambyt paaiskinsiu paprasciau ir aiskiau smile.gif)
tai gal vietoi issideliosim ir ziuresim ka kiek ir kur paliekam?

as dirbu prie hyper max, galiu paimt tave ax.gif tik su laiku bandysiu kazkaip spet mirksiukas.gif

parasyk man i až ar susikambinam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 13 gruodžio 2007 - 12:15
QUOTE(Guosste @ 2007 12 13, 12:00)
as dirbu prie hyper  max, galiu paimt tave  ax.gif  tik su  laiku bandysiu kazkaip spet  mirksiukas.gif
parasyk man i až ar susikambinam?

O super thumbup.gif Nereiks man ieškoti ir tada bandysiu nevėluoti blush2.gif
Papildyta:
Nupirkau maišelių dovanom , sumokėjau 19,69
Bandau paskaičiuoti viską:
Žaislai pliušiniai-158,66
Žaidimai-508,01
Dar žaidimų-28,57
Maišiukai- 19,69
Viso: 714,93
Lieka 285,07.
Grotuvas Tautvydui kainuos apie 200 lt. Dar liks pinigėlių. Siūlau už juos nupirkti Tautvydui vitaminų ir magneB6, nes juos turi gerti rolleyes.gif
Noriu išleisti visus pinigėlius, kad paskui neliktų abejojančių.
Šiandien įsidėjau foriką, tai bandysim prieš išdalinant dovanėles jas nufotkinti.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 13, 13:44)
O super thumbup.gif Nereiks man  ieškoti ir tada bandysiu nevėluoti blush2.gif
Papildyta:
Nupirkau maišelių dovanom , sumokėjau 19,69
Bandau paskaičiuoti viską:
Žaislai pliušiniai-158,66
Žaidimai-508,01
Dar žaidimų-28,57
Maišiukai- 19,69
Viso: 714,93
Lieka 285,07.
Grotuvas Tautvydui kainuos apie 200 lt. Dar liks pinigėlių. Siūlau už juos nupirkti Tautvydui vitaminų ir magneB6, nes juos turi gerti rolleyes.gif
Noriu išleisti visus pinigėlius, kad paskui neliktų abejojančių.
Šiandien įsidėjau foriką, tai bandysim prieš išdalinant dovanėles jas nufotkinti.

kad su ja nesusisiekiu verysad.gif gal kas turit jos tel? kad susitart is kur ja pajamt smile.gif
saunu, pirkiniai liuks thumbup.gif
Atsakyti