QUOTE(Temidė @ 2007 12 07, 14:02)
NA sveikutės
Kas geresnio? Kokios naujienos? Dėl MP3 vakar klausiau savo vienuolikmečio. Iš pradžių jis pagalvojo, kad jam čia norim pirkti, tai sako, man nepirkit, nenoriu aš to MP3. Jokio "tolko" iš jo. Muziką jis tipo per mobiliaką su ausinukais klauso. Pasakiau, kad Tautvydui, tai sako, tai aišku, kad tik su radija. Tai nusprendžiame ką nors
Ryt imu vyrą ir važiuoju po parduotuves to MP3 tada.
Isiterpsiu ir as, gal pravers patirtis su mano sunum. Jis turi BMS Expert mp3 grotuviuka, ten yra fm, bet sunus jos visiskai neklauso del prasto rysio (bloga garso kokybe), o ir siaip radijas jam nelabai idomus. Talpa 1gb, tai prisikelia ir klipu, ir dainu pagal savo skoni ir klausosi patenkintas. va, tik panaudojus apie 4 men teko nesti i garantini (garantija 1m.), nes sugedo vienas mygtukas, tai dabar laukiam kada paskambins kad atsiimti. Siaip tas grotuviukas turi viena gera savybe - tarnauja ne tik kaip grotuvas, bet ir kaip usb flash atmintis, t.y., sunus prisikrauna i ji ivairiu failu, kuriuos reikia pernesti is vieno kompiuterio i kita, arba tiesiog nori saugoti kazkokia informacija ne kompiuteryje. Taip kad, jei ne tas sugedes mygtukas ir prasta radijo kokybe, sakyciau, kad sis grotuvas net labai neblogas ir verta ji pirkti. Ten dar ir paprastus txt failus skaito, ir nuotraukas galima perziurinet.