Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(NERA @ 2007 12 07, 15:47)

Na ne, nesusirgsiu schmoll.gif Atspari aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 07, 14:02)
NA sveikutės ax.gif Kas geresnio? Kokios naujienos? Dėl MP3 vakar klausiau savo vienuolikmečio. Iš pradžių jis pagalvojo, kad jam čia norim pirkti, tai sako, man nepirkit, nenoriu aš to MP3. Jokio "tolko" iš jo. Muziką jis tipo per mobiliaką su ausinukais klauso. Pasakiau, kad Tautvydui, tai sako, tai aišku, kad tik su radija. Tai nusprendžiame ką nors g.gif Ryt imu vyrą ir važiuoju po parduotuves to MP3 tada.

Isiterpsiu ir as, gal pravers patirtis su mano sunum. Jis turi BMS Expert mp3 grotuviuka, ten yra fm, bet sunus jos visiskai neklauso del prasto rysio (bloga garso kokybe), o ir siaip radijas jam nelabai idomus. Talpa 1gb, tai prisikelia ir klipu, ir dainu pagal savo skoni ir klausosi patenkintas. va, tik panaudojus apie 4 men teko nesti i garantini (garantija 1m.), nes sugedo vienas mygtukas, tai dabar laukiam kada paskambins kad atsiimti. Siaip tas grotuviukas turi viena gera savybe - tarnauja ne tik kaip grotuvas, bet ir kaip usb flash atmintis, t.y., sunus prisikrauna i ji ivairiu failu, kuriuos reikia pernesti is vieno kompiuterio i kita, arba tiesiog nori saugoti kazkokia informacija ne kompiuteryje. Taip kad, jei ne tas sugedes mygtukas ir prasta radijo kokybe, sakyciau, kad sis grotuvas net labai neblogas ir verta ji pirkti. Ten dar ir paprastus txt failus skaito, ir nuotraukas galima perziurinet. ax.gif
Atsakyti
Ar jau gavote dėžę iš mūsų? Ar viskas tvarkoj?
Atsakyti
siuntinuka gausim sekmadieny smile.gif
nera, as kazkaip susimasciau o i kuria ligonine vazuosim? 4u.gif ir dar i namus lankyti turi tik Tautviduka ar dar yra ju?
jau as pradedu nesti baime zinokit as tai baigiu islipti is ligos tik liulys iki zemes bet mano mazasisi siandien tik ciaudo kad net zmele dreba oi oi oi mano visos viltys toi jauciu subliuks nors vyras ramina smile.gif
mp3 radijo pas kaimyna irgi prastai gaude ikiso musu tetis kazkoki maziukai laideli ir radijas pasigavo:) galima bandyt bus jau vietoje smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Tai aš jau varau į parduotuves. Ar bus kokių naujų nurodymų dėl MP3? Liumcikai, ligoninė tai turėtų būti Universitetinės klinikos, nors galiu ir klysti g.gif Nera, Klinikos, ar kuri kita ligoninė?
Atsakyti
sveikos, na klynikos man labai labai gerai nes du zinksniai iki tai nereikes galvoti su kuo ir kaip vazuoti ir mazaji serganty kur palikti doh.gif
Atsakyti
kuria diena planuojama vaziuoti pas vaikucius? prisijungsiu , jei reikia mano pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Ar gavom siuntinuką iš Vilniaus?
Liumcikai, kiek turim angeliukų?
Dar viena mamytė žadėjo paveiksliuką su angeliuku, gerai būtų, kad jau atsilieptų unsure.gif
Merginos, gal bandom planuoti ketvirtadieniui?Po darbo unsure.gif
Temide, kaip sekėsi?
Aš nupirkau dar dėlionių ir žaidimuką su beždžionėlėm.
Atsakyti
Aš penktadienį jau nebūsiu Lietuvoje, tai ketvirtadienis būtų idealu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Išmaudau chebrą, suguldau į lovas ir parašysiu viską apie MP 3 4u.gif
Atsakyti
Sveikos siunty jau gavau thumbup.gif tokia didoka dezyte smile.gif
angeliukus skaicuosiu kaip paguldysiu miegucio mazaji.ketvirtadieni man irgi tiktu ir ligos issilaskt tures laiko 4u.gif o kelinta mazdaug po darbo? nes man reikia ziureti kas su mazium pabus. ir tiksliai zinoti i kokia ligonine leksim? ai dar as masinos kaip ir neturesiu tai butu gerai, kad kas is namu mane gal paiimtu nes tos dezes tai niekaip viena nenutysiu blink.gif nors ir prie pat klyninku gyvenu
Atsakyti
nu va as jau pasiskaiciavau:) turiu 16 angeliuku 2 pagalvelias su jais ir uzvalkalely ryt imesiu foto paziuret burely
dar, siuntinyje daug sasiuviniu, spalvotu piestuku, flomasteriu, parkeliu ir jiem sirdeliu, kliju ir droztuku mirksiukas.gif dar yra cypsinciu nykstuku biggrin.gif
tai tiek einu poguliuko
Atsakyti
Liumcikai, jei skaitytum įdėmiau tikrai pamatytum, kad važiuosim į klinikas biggrin.gif
Man darbas iki 17 val. Anksčiau negaliu pabėgti schmoll.gif
Atsakyti