Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Temide, ačiū tau labai už vaistukus wub.gif
Man kažkodėl radijos labiau norėtūsi, bet, gal čia tik man ax.gif Temide, tavo berniukas panašaus amžiaus, ar klausosi jis radijos? Gal jis mums padėtų apsispręsti g.gif Ir dar, tu kuriuose senukuose buvai?
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2007 12 06, 13:08)
Nera, nupirkau Tautvydukui vaistukus. 30 vnt. Tai mano "dovana" jam. Tegul tik sveiksta greičiau.

Tada mums liktų pinigėlių Tautvydui paaugliams vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 06, 15:14)

Man kažkodėl radijos labiau norėtūsi, bet, gal čia tik man ax.gif  Temide, tavo berniukas panašaus amžiaus, ar klausosi jis radijos?  Gal jis mums padėtų apsispręsti g.gif 

Nu žinok man irgi atrodo, kad radijas būtų neblogai, nes kai atsibostų grotuve esančios dainos, pasiklausytų kokios nors stoties, o ir žinių pasiklausytų biggrin.gif Aišku, grotuve esančias ir atsibodusias dainas galima trinti ir įsirašyti naujų, bet manau radijas yra gerai tongue.gif Na, jungiu signalizaciją ir važiuoju namo. Pasišnekėsiu su sūnum. Tai pasijungsiu iš namų.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 06, 17:46)
Pasišnekėsiu su sūnum. Tai pasijungsiu iš namų.

Vat jo nuomonė būtų pati įdomiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, negana to kad as liuluoju tai mazaisi ciaudet pradejo sianakt visa nakty prareke ir net nezinau kas jam daresi ufff unsure.gif as turiu dukterecia 12m tai ji daba jau antra pirko mp3 vien del to kad but fm talpa didesne ir galetu isideti klipus nuotraukas ar dar koki velnia nu zodziu i pirko samsunga ir daba vaiksto baisause nosy uzrietus smile.gif
uztai ir akcentavau rinkime radija , usb ir talpa nors 1gb. bet lygiai taip pat galvoju kad siais laikasi firma jau nelabai ka sako , nes vistiek jie vienoi vieoti rinkti ir tas pats ssss. bet nuo firmos pirklauso garnatinis tos tipo belia kokios tai isvis nezinomos ir pigios tai kokia puse metu tik garnatija o jau kur rimtesne tai ir metam ir dviem gauni manau dar ir i tai reiktu atsizvelkti.
saldainius Tautvidui nuperku asss tik gal zinot pacius megstamiausius?
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 07, 12:19)
gal zinot pacius megstamiausius?

Šokoladiniai biggrin.gif Nebent skonis pasikeitė biggrin.gif
Tai vadinasi imam tą, kur 169, bet su radija ir normali firma. Aš juose iš viso nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
NA sveikutės ax.gif Kas geresnio? Kokios naujienos? Dėl MP3 vakar klausiau savo vienuolikmečio. Iš pradžių jis pagalvojo, kad jam čia norim pirkti, tai sako, man nepirkit, nenoriu aš to MP3. Jokio "tolko" iš jo. Muziką jis tipo per mobiliaką su ausinukais klauso. Pasakiau, kad Tautvydui, tai sako, tai aišku, kad tik su radija. Tai nusprendžiame ką nors g.gif Ryt imu vyrą ir važiuoju po parduotuves to MP3 tada.
Atsakyti
ta bek i temidei paliekam nuspresti vietoi smile.gif isakem norus koki pagrinde turetu buti ir tegu ji jau ziuri ka gero gali gauti man taip rods smile.gif) o gal dar kazka idomaus uzmatys smile.gif
nu pvz musu mazajam skaniausi dar guminukai ir musu tetis del ju alpsta tai uztai ir klausiu gal yra kokiu nors kurie labai tiktu smile.gif
Nera, nepasakei ka daryti su suntinuku is Vilniaus .
Atsakyti
Mes su liumciku turbūt telepatinių gebėjimų turime biggrin.gif Vis tuo pačiu metu parašome smile.gif
Atsakyti
tavo sonus turi matyt gera tel smile.gif kur telpa daug dainuskiu, nes maniskei tai matai permazai nekokybe ir ttt:) o kaip uzsimane tel tokio jau kad nereiketu mp3 tai teko su teveleis pasitarus pirkt mp3 smile.gif
Atsakyti
Temide, tuomet imam tą creative, jei sakot, kad firma normali, kur su ragija kainuoja 169lt. Aš tada tau padarau pavedimą. Ar geriau palaukti kai nupirksit, kai žinosi tikslią sumą ir tada pavedimą padaryti. Gal negausit tokio. Tu sakyk kaip tau patogiau?
Lumcikai, nusipirksim maišiukų ir viską sudėsim į maišiukus ir kiekvienas vaikas gaus maišiuką. Į maišiukus galėsim ir prie ligoninės sudėti. Svarbu visas kainas nulaupyti rolleyes.gif
Atsakyti
Darom taip: aš rytoj su vyru pervažiuosiu per parduotuves ir jau vietoj pažiūrėsiu kas kaip ir su kuo biggrin.gif Ir apibendrinę visą pasiūlą kažką išrinksime ir nupirksime 4u.gif Šiandien ko tais labai bloga man verysad.gif na, palaikom ryšį ir susirašom dar.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 07, 14:57)
Šiandien ko tais labai bloga man verysad.gif na, palaikom ryšį ir susirašom dar.

Nesusirk 4u.gif
Atsakyti