Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Na nusiaubiau maximą ax.gif Pirkau:
stalo žaidimus"ardano lobiai", "tapk turtingu", "magik 45", "cirkas" 2 vnt., "bomba", "kirpėjas"2 vnt., "alhambra"2vnt., "sudoku" 2 vnt., "karibų piratai", "figūraičiai", "spalvos".
lego konstruktoriai-2 vnt.,
magnetinis konstruktorius.
dažai rankomis dažyti.
viso:20 vnt.
Išleidau 508, 01.
Vakarykščiams žaisliukams išleidau 158,66 lt. Esam išleidę 666,67 lt. Liko:333,33 biggrin.gif
Norėčiau dar dapirkti puzlių mažiesiems. Tuomet ir Tautvydui užtektų ant grotuvo.
Temide, ar galtum pagelbėti su nupirkimu? Aš pervesčiau tau pinigėlius, o tu nupirktum?
Nuotraukas sukelsiu ryt, nes šiandien jau nebeturiu jėgų blush2.gif
Atsakyti
nu va sekmadieny atvazuoja angeliukai ir zaisliukai .
Nera, tai daba tuos zaisliukus turbut reiktu perduot tau ,kad surusuoti ar kazkaip man juos sudeliot reiketu? g.gif
Papildyta:
o kaip dar su tais balionais?ar dar galvojam pirkti?
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 05, 21:42)
na dar biski pasigilinau del MP3 manau kad geriau dadeti dar 20 lt ir nupirkti creative firmos su 2gb su usb juktim ir su fm radijo va zurnale ziurejau 189 senukuose manau toki labiau verta nei pirkti uz 140 pvz philipsiuka bet tik su mp3 grotuvu jis praktiskai daugiau nieko neturi , bet aisku viskas remesi i lt.
gal kas turit aprasyma sito kur foto ideta?

Sveika, smulkmenų nežinau, bet tas MP3, kur įdėta foto yra taip pat CREATIVE firmos, failo formatas MP3 ir WMA, maitinimo šaltinis 1xAAA tipo baterija, jungtis USB 1.1, USB 2.0, Talpa 256 MB, Garantinis laikotarpis 1 Metai. Radijo berods nėra jame. ax.gif Su FM radijo imtuvu mačiau 169 Lt. Irgi CREATIVE. Tik nežinau ar tas FM labai reikalingas g.gif Gal ir reikalingas g.gif Na aš čia garsiai mąstau. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2007 12 05, 21:47)
Temide, ar galtum pagelbėti su nupirkimu? Aš pervesčiau tau pinigėlius, o tu nupirktum?

Parašyk ką ir kiek nupirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 05 gruodžio 2007 - 22:05
QUOTE(Temidė @ 2007 12 05, 22:58)
Sveika, smulkmenų nežinau, bet tas MP3, kur įdėta foto yra taip pat CREATIVE firmos, failo formatas MP3 ir WMA, maitinimo šaltinis 1xAAA tipo baterija, jungtis USB 1.1, USB 2.0, Talpa 256 MB, Garantinis laikotarpis 1 Metai. Radijo berods nėra jame. ax.gif Su FM radijo imtuvu mačiau 169 Lt. Irgi CREATIVE. Tik nežinau ar tas FM labai reikalingas g.gif Gal ir reikalingas g.gif Na aš čia garsiai mąstau. lotuliukas.gif 

na siaip tai neblogas , bet ziurint i ateity ir kaip vaikai nori tureti vos ne paty geriause tai gal tada tikrai galim dadeti ? as irgi savrstau garsei ir kaip Nera sako taremes visos garsei smile.gif nes kur 256mb ir kur 1 gb tarkik , biski daugiau be to jai kada reiketu isikelti bet kokius jam duomenis butu kaip ir usb raktas i kuri susitalpintu daugiau info? nu nezinau as jai pirkciau sau tai tikrai imciau su radija( o gal uzsimanysiu paklausyti tongue.gif )ir kuo didesne talpa aisku su 4gb mes neikasim bet ...
tiesiok taip galvoju aisku gerai ir maziukas svarbu daiktas kurio vaikas nori smile.gif
Atsakyti
Palaukit palaukit , merginos. Per daug jau įsibėgėjot biggrin.gif Visų pirma, tai Tautvydas nesitiki gauti mp3, jis tikisi gauti jam būtinų vaistų ir kokį saldainį, nes pats kelis kartus man pakartojo, kad viskas labai brangiai kainuoja ir pinigų nėra. Pritariu minčiai dėl FM. Gal ir pasinaudotų. Todėl jei ta firma gera, tuomet perkam tą, kur 169 su FM imtuvu.
Temide, aš nebespėju jau su mp3 pirkimu, gal galėtum tu nupirkti? Aš tau pervesčiau pinigėlius ax.gif
Merginos, tuomet atimam dar 169 lt. grotuvui. Dar būtinai reiktų, bent 10-20 vnt., nupirkti Tautvydo kepenims būtinų vaistų unsure.gif Tomet mums dar liktų pinigėlių ant kelių dėlionių ir maišelių dovanėlėms sudėti.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Nera, žinoma, kad galiu nupirkti. Tuomet reikia nuspręsti kurį. Aš paprašysiu aprašymo to už 169 lt. Kažkas rašė, kad matė 1GB už panašią kainą. Gal parašyrų kur. Paskambinčiau paklausti. Nera, parašyk vaistų pavadinimą. Pabandysiu iš didmeninkų gauti. Pigiau gautųsi.
Atsakyti
Tylu čia kažkaip g.gif Tai dedu žadėtąją informaciją apie grotuvą
user posted image
Kaina 169 Lt .Talpa 512 MB (anot konsultanto telpa 120 kūrinių) , failo formatas MP3, WMA, Svoris (g) 32, jungtys: 3.5mm stereo mini jack, Jungtis USB 1.1, USB 2.0, yra imtuvas FM, garantinis laikotarpis 1 Metai.
Tai tokios tokelės. Manau, kad radijas yra gal ir neblogai, juk visada gali klausytis sau patinkančios radijo stoties. Na , žodžiu iš manęs kol kas tiek informacijos. Nera, laukiu vaistų pavadinimo.
Atsakyti
Biški pabėgus buvau, darbas nelaukia ax.gif
Vaistai vadinasi HEPAMERZ, tikiuosi teisingai parašiau, nes užsirašinėjau iš klausos. Tai milteliai kepenims. Pakuotė-maišiukai. Vieno maišiuko kaina vaistinėje 5 lt. Jei įstengtume bent 20 nupirkti, turėtų 20-iai dienų.
Aš už tą su radijo imtuvu.
Ten liumcikas apie 1Gb kalbėjo, nors man kažkodėl atrodo, kad ten irgi tik pamastymai buvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
mp3 as radau senuku ir BMS zurnaluose , o siaip jauciu i parde nuejus dar kokiu varijantu rastumem.su vyru pasitariau vakar sake is philipsu creative vieni is geriausiu,dar neblogi yra samsungo. tik jau reikia kaina ziureti lyginant visus sako pagal kaina .
tai va senuku zurnale creative ,MP3,wma,wav formato atkurimas, usb1.1,usb 2jungtys radijo imtumvas ir 2gb bet kaina 189,o 1gb kainos neraso tik kad yra psirinkti.
philipsiukas,mp3 wma formatai,diktofonas fm,1gb 149. ziurint foto turetu buti usb raktas , bet neraso.
bms tai pagal sitas firmas arba kaina kosmine arba firmos nelabai man zinomos, nors bms sako prekiauja gan patikikom gal reiktu pasisikambyt pas juos ir pasiklausineti ka jie siulo geresnio??
bet jie nieko gero neraso apie paty aparata tik tiek kad pvzapacare, fm,mp3,wma licio jonu akumas ir 2gb , ir kaina 140lt
tai va istikro tai reikia vietoje ziureti ka jie turi ,nes buna priraso prisako o kaip nuvazuosi sako jau nebeturim,
manau pagrindinisi orentyras yra i tai kad butu fm, min 1gb ir usb junktis nu tirkrai turetumem tilpti i 169lt
Atsakyti
Na tai laukiu gal liumcikas parašys dėl to 1GB talpos MP 3 grotuvo.
Dėl Hepa Merz granulių tuoj paskambinsiu - paklausiu.
Na va, kol rašiau ir liumcikas parašė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 06 gruodžio 2007 - 11:52
Nera, nupirkau Tautvydukui vaistukus. 30 vnt. Tai mano "dovana" jam. Tegul tik sveiksta greičiau.
Atsakyti
Na dar monologu pavarysiu lotuliukas.gif
Žinios iš senukų - reklamuoja jie daug ką, bet kai reikia pirkti, paaiškėja, kad CREATIVE firmos apskritai labai menkas pasirinkimas ir visi jie be FM, tiesa įvairių talpų. Yra masė nežinomų firmų (sakė kinietiški, nors užtikrino mane, kad ir CREATIVE Kinijoje gaminami), kuriuose yra ir FM ir talpa didelė ir kaina maža, bet vardai, tikrai nieko nesakantis. Kaip ir minėjo liumcikas, yra už 189 lt 2GB talpos su FM . Atrodo šitaip:
user posted image

Tai va, pasišnekėjau sau viena biggrin.gif Gal kas norite prisijungti padiskutuoti? g.gif
Atsakyti