Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Klausimas tik kada atvažiuos unsure.gif Ne reik tikėtis viskas susitvarkys laiku.
Tiesa, vakar nupirkau pliušinukus vaikams. Šiemet bus meškiukai ir zuikučiai. Pirkau 24, jei kurio vaiko ir nebus, tai paliksim. Liko supirkti dėliones, stalo žaidimus ir t.t.
Merginos lieka atviras klausimas su Tautvydu. Jei perkam jam lego, tai reikia pirkti dabar, kol yra nuolaida.
Atsakyti
O tai ne MP3 Tautvydukui?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 05, 10:40)
O tai ne MP3 Tautvydukui?

Kad čia tyla, visiška unsure.gif Aš norėčiau mp3, bet pinigėliai gi ne mano vienos, todėl ir nuomonės klausiu visų. Manau paprastesni api 200 kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Joneli yra mp3 grotuviuku papigiai paziurek jie ir garantija taiko jei kas ir kaina nera didele .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 12 05, 14:51)
Joneli yra mp3 grotuviuku papigiai paziurek jie ir garantija taiko jei kas ir kaina nera didele .

Dar ten nežiūrėjau. Būtinai reiks užsukti. Čia tam, kur Vilijampolėje?
Atsakyti
Aviteloje klausiau, sakė kainos nuo 149 Lt (CREATIVE, jei tikėti konsultantais, tai viena rimtesnių MP3 gamintojų firmų) iki kainuojančių kelis tūkstančius.
user posted image
Va toks va 149 Lt kainuoja. 1 metų garantiją duoda g.gif
Tiesa , yra ir dar pigesnių, bet jau tų gamintojų nerekomendavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 05 gruodžio 2007 - 15:50
QUOTE(Temidė @ 2007 12 05, 15:47)
Aviteloje klausiau, sakė kainos nuo 149 Lt (CREATIVE, jei tikėti konsultantais, tai viena rimtesnių MP3 gamintojų firmų) .

Kaina nėra tokia jau baisi rolleyes.gif Įtariu čia mes su Temide pasitarsim ir nupirksim, nes kitos tyli.
Tiesa , paskaičiau nuolkaidų skyrelyje, kad labai daug žaislų maximose jau išpirkta, tai jaučiu bėgsiu vakare dar dapirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 05, 17:11)
Kaina nėra tokia jau baisi rolleyes.gif Įtariu čia mes su Temide pasitarsim ir nupirksim, nes kitos  tyli.
Tiesa , paskaičiau nuolkaidų skyrelyje, kad labai daug žaislų maximose jau išpirkta, tai jaučiu bėgsiu vakare dar dapirkti unsure.gif

tikrai galiu patvirtint, kad žmonės tiesiog šluote šluoja žaislus. Nuo ryto iki vakaro visur pilna žmonių. Va, Vilniaus maximose paprasto monopolio jau ir nebeliko unsure.gif Spėjom tik kelis nugriebt.
Sėkmingo apsipirkimo
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 05, 16:11)

Jei reikia ką nors padėti nupirkt - sakyk. Galiu iki Akropolio nulėkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos , as esu palausta ligos ir balso praradimu visisku , na vakar pratylejau siandien i vakra bandau tylei bet sneketi , nes man zauru tyluma namuose mazasisi pyskta ir verkia ir juokesi kad mama nesneka nu zodziu zauru.
jo as paprasiau kad jos susitratu kam kaip patogiau tai dovaneles is vilniaus turetu atkeliauti sekamdieni arba pirmadieny nes ta mergina savitagli bus vilnuje ir parvez paskui. na manau neprisimakliavom belia kiek smile.gif as vistiek vazuosiu paiimti angeliuku tai tuo paciu paiimsiu ir dovanelias visas smile.gif
daba del tu MP3 as esu uz tikrai ,bet reikia pirkti is normalios pardes su normalia garnatija, jonelio kiemelis yra labai gerai , bet pas ji labai slidus dalykas su tehnika nes pagrinde ten juk brokuotos prekes, kad paskui nebutu paeis pora men ir baigsis. sita firma kur ideta foto yra visai gera, ir manau kaina nebloga aisku galima pasidarityti siek tiek mazesneio gal senesio modeliuko o siaip ir sitas jai lt uztenka tikrai tinka, ir dar del to lego jai mum uztenka lt tai kad ir koki nedidely gal galim nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 05, 15:47)
Aviteloje klausiau, sakė kainos nuo 149 Lt (CREATIVE, jei tikėti konsultantais, tai viena rimtesnių MP3 gamintojų firmų) iki kainuojančių kelis tūkstančius.
user posted image
Va toks va 149 Lt  kainuoja. 1 metų garantiją duoda  g.gif
Tiesa , yra ir dar pigesnių, bet jau tų gamintojų nerekomendavo.

As pritariu, kad Tautvydui geriau nupirkti mp3 grotuva o ne lego. Butinai padovanokite thumbup.gif Tegul mano pervesti pinigai padengs dali dovaneles blush2.gif
Atsakyti
na dar biski pasigilinau del MP3 manau kad geriau dadeti dar 20 lt ir nupirkti creative firmos su 2gb su usb juktim ir su fm radijo va zurnale ziurejau 189 senukuose manau toki labiau verta nei pirkti uz 140 pvz philipsiuka bet tik su mp3 grotuvu jis praktiskai daugiau nieko neturi , bet aisku viskas remesi i lt.
gal kas turit aprasyma sito kur foto ideta?
Atsakyti