Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Lumcikai, jei temidė galėtų paimti, nebereikia papildomai žmonių apkrauti. Temidė, būčiau tau labai dėkinga, jei pavyktų 4u.gif
Lumcikai, aš planuoju į maximą bazę važiuoti dovanų. Tiesą sakant planavau šiandien, bet galiu palaukti iki kokio ketvirtadienio, kad tu atsigautum. Arba galiu supirkti pati, čia nėra sudėtinga, sunkiausia būna viską nunešti į ligoninę, nes tikrai nemažai daiktų susidaro, o ir svoris nemažas unsure.gif
Atsakyti
Kalbėjau su Vilma, jaučiasi jau geriau, bet vaistus tebegeria, galva vis dar svaigsta. Dabar bando abu su Tautvydu svorį mesti, aišku nevalgydami unsure.gif Tautvydui mokykloj neblogai sekasi, bet ne visada pavyksta susikaupti. Pas Tautvydą labai išdidėję kepenys. Gydytoja skyrė vaistų "Hepamerz"(tikiuosi pavadinimą teisingai parašiau, nes rašiau iš klausos unsure.gif ). Vilma įstengė nupirkti vos kelis pokelius(či miltukai kepenims), nes vieno pokelio kaina 5 lt.
Tautvydas labai norėtų gauti Kalėdoms, Lego, kad galėtų ilgai dėlioti arba mp3 grotuvą. Tiesa, kad viską išspausti teko nemažai paplušėti, nes Tautvydas vis sakydavo-nieko nenoriu, nes viskas daug kainuoja unsure.gif
Merginos manau, kad vieną daiktą tikrai galėtumėm nupirkti ir kažkiek tų vaistukų. Kadangi pinigėlius aukojom visos, todėl norėčiau ir pasisakymų išgirsti, pritariat ar ne ax.gif
Atsakyti
Nera, parašiau tau į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
ką tik perdaviau dovanėles Lachesei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 04 gruodžio 2007 - 20:30
Tai jei gerai supratau, man iš Vilniaus jau nieko paimti nereikia g.gif Ritule, Nera, ar teisingai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 04, 21:35)
Tai jei gerai supratau, man iš Vilniaus jau nieko paimti nereikia  g.gif Ritule, Nera, ar teisingai?  doh.gif

nenoriu prišnekėt ko nežinau, bet kiek supratau, tai Lachesės sesuo veš į Kauną g.gif Bet čia jau Liumcikas turbūt geriau žino smile.gif
Atsakyti
Pamiršau pasakyti, kad jums perduotoje dėžėje yra smulkmenėlės ir kanceliarinės priemonės, skirtos onkologiniais susirgimais sergantiems vaikams. Šias dovanėles dovanoja UAB "Technoinform" direktorius, gerb. Artūras Straigis. Ačiū jam.
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 12 04, 21:28)
Pamiršau pasakyti, kad jums perduotoje dėžėje yra smulkmenėlės ir kanceliarinės priemonės, skirtos onkologiniais susirgimais sergantiems vaikams. Šias dovanėles dovanoja UAB "Technoinform" direktorius, gerb. Artūras Straigis. Ačiū jam.

Tikrai labai jam ačiū wub.gif
Atsakyti
atiduosiu 36 - 38 dydziu rubelius 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 04, 20:35)
Tai jei gerai supratau, man iš Vilniaus jau nieko paimti nereikia  g.gif Ritule, Nera, ar teisingai?  doh.gif

Žinok aš jau irgi nieko nesuprantu unsure.gif

QUOTE(*Rita* @ 2007 12 04, 21:28)

Ačiū jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 05, 09:21)
Žinok aš jau irgi nieko nesuprantu unsure.gif

Bandau aiškinti kaip buvo: Temidė parašė čia iš ko paimti dovanėles - pradėjau su ja tartis per AŽ. Netrukus man parašė Liumcikas, prašydama, kad susisiekčiau su Lachese, kuri šiandien ar rytoj galės atvežti dovanėles. Padariau kaip paprašė. O vakare nuvežiau Lachesei dėžę, be to, sužinojau, kad į Kauną jas veš ne ji pati, o sesuo...
Va tai pasakau tiek, kiek pati žinau. Kažkaip toks paprastas reikalas, o makalynės tai tikrai daug unsure.gif
Atsakyti
Na tai ir puiku drinks_cheers.gif Į Kauną dovanėles atveš Lachesės sesuo, reiškiasi man niekur važiuoti ir paimti nereikia mirksiukas.gif Ačiū Rita 4u.gif
Atsakyti