Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(saulytuke @ 2007 11 30, 13:01)
Mažai mergytei
atrinkau rūbelių. Labiausiai tinkami 3-9 mėn., kai kurie tiks ir iki metukų. Rūbeliai išskalbti, nesuplyšę, tik ant kai kurių yra dėmelių. Vienas kombinezoniukas su tapkytėm visiškai nauji  ax.gif
user posted image
Dar pridėsiu
  rolleyes.gif vonelę, ypač patogi maudyti kūdikėlius vienai mamytei, nereikia laikyti, nes joje yra neslystantis išlenkimas, bei speciali „pagalvėlė“ galvytei prilaikyti;
  rolleyes.gif tašytę kūdikio daiktams;
  rolleyes.gif grojančią prisukamą karusėlę (tik stovo nebėr), kelis žaisliukus.

Daiktelius norėčiau atiduoti visus kartu  ax.gif
Gal kas žinote, kam būtų reikalingi šie daikteliai?

Jau atidaviau 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri neros tel turite ?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 01, 21:50)
Merginos ir aš tik po darbo galiu mirksiukas.gif
Temide, rinkis kaip tau patogiau. Tiesiog jei pirksi dovanėles būtinai turėsi dalyvauti jų dalijime biggrin.gif

butu šaunu jei parašytum i až kada planuojama kalėdinė vizitacija mirksiukas.gif

arba i e-maila guosste@gmail.com ačiū
Atsakyti
Merginos gal kuri į Vilnių važiuojate, arba vyras. Gal galėtų dalį dovanėlių parvežti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,norėčiau sužinot ar čia renkami daiktai ir suaugusiems? Jei atsirastų kokie žmonės, kuriems reikėtų drabužių (moteriški,keli paauglėms,keli vaikiški),keleto lėkščių,taip pat yra diržas,šokdynė blush2.gif norėtume viską atiduoti vienu kartu.Jei yra galimybė, lauksiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 03, 21:52)
Merginos gal kuri į Vilnių važiuojate, arba vyras. Gal galėtų dalį dovanėlių parvežti unsure.gif

as bedrauju su Lachesė del angeliuku ji is vilniaus surenka paskui perduoda sesei o is sese as jau paiimsiu blush2.gif tai gal jos uzklausti gal sutiktu?
kada varom i max (aisku man patogiause savanoriu) zaislu pirkti?, jai liga manes nenulauz visai. truputy prisilinkminom savaitgali tai daba pro arbatas ir nosiniu kalna kelio nematau , bet labai tikiu kad per savaite issveiksiu jai nieko rimciau neprisikabinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2007 12 04, 01:27)
as bedrauju su Lachesė del angeliuku ji is vilniaus surenka paskui perduoda sesei o is sese as jau paiimsiu blush2.gif tai gal jos uzklausti gal sutiktu?
kada varom i max (aisku man patogiause savanoriu) zaislu pirkti?, jai liga manes nenulauz visai. truputy prisilinkminom savaitgali tai daba pro arbatas ir nosiniu kalna kelio nematau , bet labai tikiu kad per savaite issveiksiu jai nieko rimciau neprisikabinau smile.gif

lumcikai su tavim tokia nevarysiu schmoll.gif Pas mane pačią imunitetas praktiškai 0-inis, todėl galiu duoti 100 proc., kad užsikrėsčiau ax.gif
O dėl perdavimo gal gali paklausti? Tiesa ten nemažai bus unsure.gif Gal atsiras dar kas nors, kas važiuos ir galėtų paimti. Tiesa, labai gerai būtų, jei pavyktų šią savaitę tai padaryti, kad kitą savaitę galėtumėm ramiai važiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 04, 06:20)
lumcikai su tavim tokia nevarysiu schmoll.gif Pas mane pačią imunitetas praktiškai 0-inis, todėl galiu duoti 100 proc., kad užsikrėsčiau ax.gif
O dėl perdavimo gal gali paklausti? Tiesa ten nemažai bus unsure.gif Gal atsiras dar kas nors, kas važiuos ir galėtų paimti. Tiesa, labai gerai būtų, jei pavyktų šią savaitę tai padaryti, kad kitą savaitę galėtumėm ramiai važiuoti rolleyes.gif

Iskarto pasakau ten deze didele apie 25-30 kg ir parametrai apie puse kubo pesciomis nepersinesi .
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 12 03, 20:52)

Nera, labas. Penktadienį turėčiau važiuoti į ministeriją. Iš kur reikėtų paimti dovanėles? Beje, pervedžiau kiek trūko iki apvalios sumelės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 12 04, 10:54)
Nera, labas. Penktadienį turėčiau važiuoti į ministeriją. Iš kur reikėtų paimti dovanėles? Beje, pervedžiau kiek trūko iki apvalios sumelės  drinks_cheers.gif

iš manęs smile.gif Parašiau jums AŽ
Atsakyti
tai gal, jai iseina paciom paiimti dovanelias tada neklausiu? nes as angeliuku irgi laukiu sia savite na kaip sutarsim tiksle data ejimo sake ir per para gaut tureciau mazdau smile.gif
Nera, as neciaudesiu ir nekosesiu ir nesiliesiu prie taves ,kad neperduociau bacilu smile.gif))))))) aisku jai savijauta tokia bus kaip siandien tai net is lovos nepajegiu isikrapstyti gerai kad laptopas i lova ateina smile.gif bet daug rasyt negaliu nes mazasisi tuoj priraso uz mane smile.gif
Atsakyti
parasau kad susisiektu su rita ir susitars ar gali paiimti ar ne Lachesė. ji galetu jau ryt ar poryt perduotu ax.gif turetumem neuzilgo zinot smile.gif
Atsakyti