Temide, gal kartais Vilma buvo?
Merginos, artėja Kalėdos ir jei planuojam kokias dovanėles rinktis pinigėlius reiktų pradėti jau dabar
Asara, aūūūūūūūūūū, kaip ten reikalai pas Panemunės mamytę?
QUOTE(NERA @ 2007 10 23, 13:09)
Temide, gal kartais Vilma buvo?
Merginos, artėja Kalėdos ir jei planuojam kokias dovanėles rinktis pinigėlius reiktų pradėti jau dabar
Vilmos nebuvo ir ji neskambino Gal nėra iki galo pasiruošusi tam žingsniui?! Na laukiam... Gal apsispręs.O Kalėdos jau tikrai čia pat. Aš prisidėsiu. Parašyk kaip tą padaryti. Beje, kaip Tautvydas? Kaip jo nuotaikos?
Tautvydas vis dar nusiminęs. Džiaugėsi, kad mama naktim dabar namuose nakvoja, bet aišku suvokia, kad pinigėlių bus mažiau Nuolat jaučiasi pavargęs Net nebežinau kuo tam vaikui padėti-knygų neskaito, meilė kompui kažkur irgi dingo, į lauką neprisiverčia išeiti-guli namie ir žiūri į lubas
Dabar apie dovanėles: pirmiausia apsisprendžiam kam perkam. Aš siūlyčiau panemunės mamytės vaikams , Tautvydui ir onkologinio skyriaus ligoniukams. Dar turim šeimą Kauno rajone, bet kol kas mama nenori skelbtis ir prašyti pagalbos, todėl sukuosi pati. Kai pribręs mama, galėsim ir čia plačiau parašyti ir susitikimą suorganizuoti( nors mano manymu gyvenimas be elektros jau yra pribrendęs reikalas ).
Šeima, kurios butas sudegė( čia pernai metų) sukasi patys, matosi, kad tvarkosi, todėl manau galim susilaikyti
Fredos mama, vėl pradėjo gerti. Nuvažiavau aplankyti ir sutikau mergytę už vienos rankos vedančią mažesnį brolį, už kitos-šlitinėjančią mamą Labai tikiuosi, kad čia laikinas protrūkis
Dabar apie dovanėles: pirmiausia apsisprendžiam kam perkam. Aš siūlyčiau panemunės mamytės vaikams , Tautvydui ir onkologinio skyriaus ligoniukams. Dar turim šeimą Kauno rajone, bet kol kas mama nenori skelbtis ir prašyti pagalbos, todėl sukuosi pati. Kai pribręs mama, galėsim ir čia plačiau parašyti ir susitikimą suorganizuoti( nors mano manymu gyvenimas be elektros jau yra pribrendęs reikalas ).
Šeima, kurios butas sudegė( čia pernai metų) sukasi patys, matosi, kad tvarkosi, todėl manau galim susilaikyti
Fredos mama, vėl pradėjo gerti. Nuvažiavau aplankyti ir sutikau mergytę už vienos rankos vedančią mažesnį brolį, už kitos-šlitinėjančią mamą Labai tikiuosi, kad čia laikinas protrūkis
Merginos, o gal turite sąskaitėlę, į kurią būtų galima pervesti reguliariai pinigėlių ir bent taip prisidėti prie reikiamos paramos ?
Na ką, viskas aišku. Kaip padėti Tautvydui nejaugi jis neturi draugų, kurie praskaidrintų jam nuotaiką? Nera, gal jis norėtų pas mus į svečius ateiti? Mano sūnus jo amžiaus. Galėtų pažaisti ar dar kokio bieso prisigalvoti. Dėl Kalėdų - tu geriau žinai situaciją. Sakyk, kur pervesti pinigėlius, ar kaip kitaip prisidėti. Žodžiu, duok nurodymus.
QUOTE(Temidė @ 2007 10 23, 18:26)
Nera, gal jis norėtų pas mus į svečius ateiti? Mano sūnus jo amžiaus. Galėtų pažaisti ar dar kokio bieso prisigalvoti.
Tautvydas Vilijampolėj gyvena. Nebūtų labai toli iki jūsų?
QUOTE(NERA @ 2007 10 23, 19:19)
Tautvydas Vilijampolėj gyvena. Nebūtų labai toli iki jūsų?
Mes Centre gyvenam. Jeigu jis tik norėtų, tai rastume būdą kaip atsivežti. Beje, Nera, gal Vilma norėtų su Tautvydu porai dienų į kaimo turizmo sodybą nulėkti pailsėti? Ar ji vairuoja mašiną?
QUOTE(Temidė @ 2007 10 23, 21:43)
Mes Centre gyvenam. Jeigu jis tik norėtų, tai rastume būdą kaip atsivežti. Beje, Nera, gal Vilma norėtų su Tautvydu porai dienų į kaimo turizmo sodybą nulėkti pailsėti? Ar ji vairuoja mašiną?
Ne Vilma nevairuoja ir aišku mašinos neturi. O ir Vilma dirba 6 dienas per savaitę. Jei viskas gerai pavyks šią ar kitą savaitę turėtumėm susitikti su Tatvydu, išsiaiškintume konkrečiau jo norus. Aš labai norėčiau, dak Tautvydas daugiau grynam ore pabūdų, pajudėtų, kiek jo širdelė leidžia Bet čia aišku tik mano norai
Draugu Tautvydas neturi Manau, kad tikrai butu puiku, jei jam pavyktu susidraugauti su kuo nors... Kai kalbejausi su Vilma, man susidare ispudis, kad jam sunku bendrauti, nes jis labai blogos nuomones apie save: "ligonis", "storulis", "niekam neidomus", pergyvena, kad labai prastas ju bustas ir labai gedijasi ka nors pasikviesti. Jam nejauku, kad "tos geros tetos" mato, kokiam blogam buste jie gyvena... Zhodzhiu, vaikinas zhiauriai depresuoja ir viskas jam atrodo labai blogai... Net nenutuokiu, kaip reiketu jam bent truputi optimizmo ipusti. Ir kaip vaikui paaishkinti, kad neturtas - ne yda ir jo gedytis nereikia... Echhhh, nezhinau
QUOTE(Ziuzia @ 2007 10 24, 09:29)
Jam nejauku, kad "tos geros tetos" mato, kokiam blogam buste jie gyvena...
Jis labai nustebtų, jei pamatytų, kad dalis tų tetų gyvena labai panašiai Kalbėjom mes su juo šita tema, kol kas materialinė gerovė tam vaikui viskas. Dar bijau, ar apsilankymas temidės namuose jam nesustiprins nusivylimo Kas paskui nepradėtų kaltinti mamos, kad ši mažai uždirba
QUOTE(NERA @ 2007 10 24, 09:43)
Jis labai nustebtų, jei pamatytų, kad dalis tų tetų gyvena labai panašiai Kalbėjom mes su juo šita tema, kol kas materialinė gerovė tam vaikui viskas. Dar bijau, ar apsilankymas temidės namuose jam nesustiprins nusivylimo Kas paskui nepradėtų kaltinti mamos, kad ši mažai uždirba
Na bet gal galima ką nors sugalvoti - nebūtinai iš karto į namus Kur nors nuvažiuoti kartu. Na kad ir į Druskininkus kokius. Šį svaitgalį tai mano berniokas išlekia į varžybas, tai nuo penktadienio nebus Lietuvoje. Bet gi ne paskutinis savaitgalis...Nera, Zuzia - jūs gerai pažįstate tą šeimą. Na reikia kaip nors tą vaiką išjudinti. Juk užsidarius tarp keturiu sienų tikrai gali stogas pavažiuoti ir suaugusiam. O ką apie vaiką kalbėti.
Vajei... , likau nepastebėta.. tad vėl įkyriai prašausi jūsų dėmesio:
QUOTE(bambinute @ 2007 10 23, 16:57)
Merginos, o gal turite sąskaitėlę, į kurią būtų galima pervesti reguliariai pinigėlių ir bent taip prisidėti prie reikiamos paramos ?