Temide, sunku jai pinigus įduoti. Tiesiog kai nešu vaisių, daržovių, vitaminų, visuomet į vidų įdedu voką O sąskaitos nesako. Jai labai sunku
Ziuze, jei jie Santariškėse užtruks paglobosi?
Temide, aišku rašyk
Nera - butinai... Butu geriau, kad jiems nereiketu ten pasilikti
QUOTE(Ziuzia @ 2007 10 03, 12:52)
Nera - butinai... Butu geriau, kad jiems nereiketu ten pasilikti
Šito ir aš labai norėčiau, bet tas vaiko pasyvumas-neturėjimas jėgų, skausmai, kažkaip labai liūdina
Mane irgi tai gasdina Labai norisi tiketi, kad tai tik bendras negalavimas ar liudesys... Bet labai neramu (Tfu tfu tfu, tuk tuk tuk...) Geriau kumshtukus palaikysiu...
Uffff, nieko nerado Tautvydui... Net ashara nubraukiau ish to palengvejimo. Jau shikart buvau labai rimtai ishsigandusi... Vilma sake, kad Kaune kraujo tyrimus jiems blogai atliko. Nu bet shitaip ishgasdint...
Ale mamos, kuo mes galetume tam vaikui pagelbet su depresijom? Gal kas turit informacijos kaip ten Kaune su psichologine pagalba vaikams? Kiek gali gauti jos nemokamai? (Vilma gi privachiai neishsimokes)...
O ir pati Vilma serga (sanarius labai atsishalde, skyschiai kaupiasi)
Ale mamos, kuo mes galetume tam vaikui pagelbet su depresijom? Gal kas turit informacijos kaip ten Kaune su psichologine pagalba vaikams? Kiek gali gauti jos nemokamai? (Vilma gi privachiai neishsimokes)...
O ir pati Vilma serga (sanarius labai atsishalde, skyschiai kaupiasi)
Kaip gerai. Kokios puikios naujienos dėl Tautvydo
manau, kad kaune didesnese poliklinikose teikiama psichologine pagalba tikrai nemokamai. reikia tik pediatro uzklausti del siuntimo
Pas Tautvydą kepenys labai išdidėję. Nuo prastos mitybos. Daviau Vilmai truputį pinigėlių ir Temidės telefoną. Tikiuosi susisieks. Vilma aišku kaip visada-kaip aš jums atsidėkosiu Pas Tautvydą dar problema su skydliauke, tai gal sakau tie hormonai įtakoja ne tik svorio augimą, bet ir jo depresijas Dar Vilmai pasiūliau įsigyti kačiuką ar šuniuką mažiuką, kaip ir jų butukas-kad Tautvydas turėtų draugą namuose ir užsiėmimą, tuo pačiu būtų priverstas kas dieną išeiti į lauką
QUOTE(NERA @ 2007 10 12, 08:15)
Pas Tautvydą kepenys labai išdidėję. Nuo prastos mitybos. Daviau Vilmai truputį pinigėlių ir Temidės telefoną. Tikiuosi susisieks. Vilma aišku kaip visada-kaip aš jums atsidėkosiu Pas Tautvydą dar problema su skydliauke, tai gal sakau tie hormonai įtakoja ne tik svorio augimą, bet ir jo depresijas Dar Vilmai pasiūliau įsigyti kačiuką ar šuniuką mažiuką, kaip ir jų butukas-kad Tautvydas turėtų draugą namuose ir užsiėmimą, tuo pačiu būtų priverstas kas dieną išeiti į lauką
Nera, padrąsink Vilmą - tegul nesivaržydama man skambina ar rašo. O dėl skydliaukės - tai gal pas endokrinologą reiktų nueiti pasikonsultuoti?
Skydliauke tikrai gali itakoti ne tik antsvori, bet ir nuotaikas. O dar prisideda tai, kad jis nuolat vienas Gyvunelis gal butu neblogai, jei tik gydytojai leis... Dazhniausiai po transplantacijos vaikams neleidzhiama tureti augintiniu Greichiausiai siekiama iki minimumo sumazhinti infekciju bei parazitu rizika. Bet jei zhvereli labai gerai prizhiurint Vaikas jauchiasi nelaimingas ir nezhinia kaip jam padet
Nera, tu ten archiau esi, gal galetum atsargiai ishklausti, ar Vilma nusipirko vaistukus sanariams? Sake, kad yra ishrashyti, sake, kad reikes pirkt... Tik, kiek ash ja pazhistu, jinai nusipirks greichiausiai, kai kazhkas "atliks"... Na, nebent skausmas pasidarytu visai nepakenchiamas. Neramu ir del jos sveikatos.
Nera, tu ten archiau esi, gal galetum atsargiai ishklausti, ar Vilma nusipirko vaistukus sanariams? Sake, kad yra ishrashyti, sake, kad reikes pirkt... Tik, kiek ash ja pazhistu, jinai nusipirks greichiausiai, kai kazhkas "atliks"... Na, nebent skausmas pasidarytu visai nepakenchiamas. Neramu ir del jos sveikatos.
QUOTE(Ziuzia @ 2007 10 12, 09:38)
Šiandien daviau 100 lt., kitą savaitę gal užsuksiu su maistu, tai paliksiu tikslingai-vaistams. Tik taip ir akinius pavyko išsiderėti Už tai dabar patenkinta, kad skaityti gali
Vat velnias, o dėl gyvūnėlio net nepagalvojau apie infekcijas
Na, zhinau atveju, kai i tas rekomendacijas del gyvuneliu budavo pasizhiurima pro pirshtus (aishku, nerekomenduoju, bet buva visko)... Sunku ginchytis, kas konkrechiu atveju buva geriau: minimali infekcijos rizika, ar vaiko psichine sveikata, jei gyvunelis tam galetu padeti. Bet turbut kiekvienu atveju vistik reiketu tartis su gydanchiu gydytoju... Tik jis gali ivertinti, kas butu geriau konkrechioje situacijoje...